Angie :) Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Paulina_mickey napisał(a):hehe z tym, że każdemu się podoba to przesadziłeś :evil_lol: sliczna sunia :) Quote
Paulina_mickey Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Angie :) napisał(a):sliczna sunia :)Mnie się podoba bo jest podobna do mojego Mickey:diabloti: Mówiłam o innych:evil_lol: Quote
Angie :) Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 dla mnie jest sliczna - malutka, kundelkowata... Quote
Angie :) Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ja ją widzę codziennie :P To wielki brzydal hihih :diabloti: Luzik DogMaster chyba bierze wszystko dosłownie co piszesz:) bo polubilismy malenstwo i do glosu dochodza emocje:lol: Quote
Paulina_mickey Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Zibi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Witam wszystkich tak intensywnie tu rozmawiających. U Zibi wszystko dobrze, przywiązuje się coraz bardziej a my do niej.... Dzisiaj mamy iść do weta, bo niepokoją mnie te jej wielkie cycki.... Nie wiem czym to może być spowodowane, bo w ciąży na pewno nie jest...:roll: Quote
Luzia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Witam wszystkich tak intensywnie tu rozmawiających. U Zibi wszystko dobrze, przywiązuje się coraz bardziej a my do niej.... Dzisiaj mamy iść do weta, bo niepokoją mnie te jej wielkie cycki.... Nie wiem czym to może być spowodowane, bo w ciąży na pewno nie jest...:roll: Może ma ciążę urojoną? :hmmmm: Quote
mm2559 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Witam wszystkich tak intensywnie tu rozmawiających. U Zibi wszystko dobrze, przywiązuje się coraz bardziej a my do niej.... Dzisiaj mamy iść do weta, bo niepokoją mnie te jej wielkie cycki.... Nie wiem czym to może być spowodowane, bo w ciąży na pewno nie jest...:roll: Mnie "wielkie cycki" nie niepokoją.... mam nadzieję że Zibi znajdzie domek, takl zawsze bywa że w sytuacjach tzw beznadziejnych znajduje się nowy Włściciel..:diabloti: Quote
Marlena:) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Hmm... i kto to mówi :lol: ... Bo chyba nie Kasia :cool3::diabloti::diabloti::diabloti:. Quote
Marlena:) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Wstawiłam młodą na wątek w dziale Przygarnę psa :roll: ...jak coś Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Luiza strzał w dziesiątkę :diabloti: Ma urojoną. Quote
DogMaster Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Hop do góry niedoszła mamuśko :loveu::loveu: Quote
Luzia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Zibi kiedy się widzimy pasQdo :loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Zibi zaprasza o każdej porze dnia i nocy :) Quote
rotek_ Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 na "przygarnę psa" ogłosiła sie pani która szuka spokojnej suni/psa z DT osoba wydaje się naprawę rewelacyjna...rzadko spotyka się tak odpowiedzialne podejscie u nowych dogomaniaków prosze zobaczcie może jakiś pies będzie miał szansę na domek Quote
Marlena:) Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Dzięki rotek ;) ... Zaraz zaglądam i wstawiam psiaki ;). Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Zibi powoli wychodzi z ciąży urojonej, widocznie ma mniejsze "czyczki", to dobrze, widać że tabletki i zastrzyki podziałały. Może niedługo zostanie wysterylizowana. Strasznie się do nas przywiązała, już na całego. Nie potrafię sobie wyobrazić dnia kiedy będę musiała ją oddać, jednak wiem że nie mogę jej zatrzymać i to chyba boli najbardziej....Nie sądziłam że będziemy razem tak długo... sądziłam że tydzień, może dwa... A tak to prawie dwa miesiące.... Będzie nam ciężko się rozstać..... Wspaniały domku gdzie jesteś?? Quote
Recommended Posts