Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Zibi powoli wychodzi z ciąży urojonej, widocznie ma mniejsze "czyczki", to dobrze, widać że tabletki i zastrzyki podziałały.
Może niedługo zostanie wysterylizowana.

Strasznie się do nas przywiązała, już na całego. Nie potrafię sobie wyobrazić dnia kiedy będę musiała ją oddać, jednak wiem że nie mogę jej zatrzymać i to chyba boli najbardziej....Nie sądziłam że będziemy razem tak długo... sądziłam że tydzień, może dwa...
A tak to prawie dwa miesiące....
Będzie nam ciężko się rozstać.....

Wspaniały domku gdzie jesteś??

To wszystko dlatego jest beznadziejne.. Z jednej strony dajemy zwierze do nowego domu i w jakieś tam cząstce naszej świadomości się cieszymy, ale z drugiej strony pozostaje cholerny żal że nas opuszcza....

Posted

Dokładnie tak Luzik... chcę dla niej jak najlepiej i wiem że najlepiej będzie jak trafi do domu gdzie będzie w pełni akceptowana przez wszystkich członków rodziny. Smutno mi, że u mnie w rodzinie nie każdy ją akceptuje... a najbardziej wiadomo kto.

Próbowałam ostatnio zrobić ogłoszenia dla niej, niestety nic z tego nie wyszło gdyż nie dałam psychicznie rady. Dla innych psiaków mogę robić, ale nie dla niej... Bardzo dziękuję tym którzy zrobili to za mnie.
Ale jeśli ktoś z Was ma ochotę, proszę o ogłoszenia dla Zibi...
Naprawdę dziewczyny pomóżcie znaleźć mi dla niej odpowiedni dom... nie piszcie, że ona jest moja, że pasuje do mnie itp... Takie słowa sprawiają, że jeszcze ciężej robi się na sercu.
Życie jest brutalne, teraz to wiem. Dzisiaj to zrozumiałam...

Wiedzcie, ze walczyłam o nią....
jak tylko umiałam....

Posted

Dzisiaj wybrałyśmy się na dwa dni na wieś. Zibi czuje się tu wspaniale, zwiedza każdy zakamarek gospodarstwa i zaczepia człopaków ;)
Obszczekała też moją babcie :diabloti: i jeszcze nie dała się jej pogłaskać :)
Ale może się w końcu do niej przekona :)

Posted

Przed chwilą dzwoniła osoba zainteresowana adopcją... Próbowałem jej tłumaczyć że Zibi jest brzydka, ale niestety nie przynisło to żadnego skutku :diabloti:. Tak, że Zibi raczej trafi do nowego domku w Wa-wie (M):Dog_run: