Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą rozmawiałam z lekarzem, opowiadał, że Yupi nie chce wychodzić z klatki...
My z Natą w sobotę miałyśmy to samo, kiedy chciałyśmy ją zabrać do fryzjera.Ta klatka to najprawdopodobniej jedyne bezpieczne miejsce sunieczki od wielu miesięcy, ma w niej ciepłe kocyki, miseczki z jedzeniem i wodą,to jej azyl, którego nie chce opuszczać bojąc się, że znowu nie będzie miała nic.Ta sunia naprawdę musiała wiele przeżyć...

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Iwa77, a w Twoim awatarku też pudliczka, czy mi się tylko wydaje?

Dobrze Ci się wydaje , to pudelek 15 letni posiwiały Dżoj (za młodu piękny ciemnobrązowy ) , miłość mojego życia , za TM niestety !

Bardzo bym chciała pomóc , ale w tej chwili nie dam rady wspomóc finansowo.
Przepraszam.

Posted

Morelka jest w lecznicy, miała badania krwi, wątroba i nerki są ok, leukocytoza jest trochę za wysoka ale być może związane jest to z guzami na sutkach, ropniem okołozębowym lub zapaleniem uszu, to wszystko ma na dzień dzisiejszy:-( Ale poza tym sunia odpoczywa, ma wreszcie swoje posłanko, swoją miskę z jedzonkiem i drugą z wodą, wychodzi do ogródka na spacerki(niechętnie, boi się, że ktoś jej klatkę wyniesie),no i czeka aż cieczka skończy się definitywnie,to myślę będzie jeszcze kilka dni. Wtedy-operacja.

Posted

Morelkę wrzuciłam na pudle w potrzebie. byłam też u niej dzisiaj, zaniosłam jej dostawę jedzonka i wyszłam na spacer. jest kochana, poznała mnie od razu, całowała i stawała na dwóch łapkach do mnie :( chcę ją :(