Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie dzwoniła mi pani od Collie!!!!

JUTRO NAJPÓŹNIEJ W NIEDZIELE PIES MUSI ZNIKNĄĆ Z JEJ DOMU!!!!
jej prywatny, osobisty ONek absolutnie nie akceptuje Collaczka i staje się coraz bardziej agresywny, a atmosfera w domu coraz bardziej napięta!!!!
tracą kontrole nad psami i boją się żeby ONek nie zrobił krzywdy Collaczkowi!!!
JEŻELI DO 2 dni nie znajdzie się miejsce dla psiaka- trafi do schronu!! czego PANI nie chciałaby za nic w świecie!!!

zdjęcia będą wieczorem, koło 22giej powinnam mieć

co się jeszcze dowiedziałam:
pies nie ma ochoty na zabawy ze szczeniakami- po prostu sobie nie życzy skakania po głowie :roll: za to nienagannie bawi się z większymi psami...
chodzi slicznie przy nodze,choć nie bardzo akceptuje smycz (albo się boi albo nie zna), zna podstawowe komendy, uwielbia dzieci...
nie ma ani chipa ani tatuażu,
wogóle nie szczeka- na rowerzystów, ludzi, samochody reaguje obojętnie... wogóle nie reaguje ;)

cholewcia!!!!! JEST KTOŚ KTO WZIĄŁBY GO NA TYMCZAS???? :modla::modla::modla:

Posted

W Krakowie jest pewna pani, która chciałaby collie, tylko musiałby dogadac sie z jej kotami i 2 suczkami ( przygarniete ), dom z ogrodem. Moge na priv podac tel do niej

Posted

:roll:kurcze .....posłałam Madzi info ...na 100% jutro jak wstanie zamelduje się na wątku , bo nie wiem czy nie położyła się już spac :razz:...rano napewno odpowie na pytanka i skontaktuje się z zainteresowanymi

Posted

[quote name='Therion']W Krakowie jest pewna pani, która chciałaby collie, tylko musiałby dogadac sie z jej kotami i 2 suczkami ( przygarniete ), dom z ogrodem. Moge na priv podac tel do niej

[quote name='Therion']Ewentualnie prosze na priv o tel osoby , ktora ma collie, przekaze osobie zainteresowanej, dom mialby dobry u milosnikow zwierzat.

jeżeli osoba sprawdzona, bo że kochająca zwierzęta to nie wątpię... jaknajbardziej.

nie wiem natomiast nic o relacjach- pies-kot... z suczkami nie powinno być problemu.
czy Collie by mieszkał w domu czy ogrodzie???

pani mówiła że psiak chyba był domowym, bo ogród traktuje jako spacernik i szybciutko chce wrócić do domu :roll:

zaraz Ci napiszę PW i tel. kontaktowy do pani..

Posted

no i mamy fotki Kolaczka ... jesssooooo on jest PIĘKNY!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

aha- Państwo nazwali go LUCKY, bo uznali że jest szczęściarzem że znaleźli go ludzie którzy nie dali mu zrobić krzywdy :multi::multi:

Posted

[quote name='maggie1971']Jaki on cudowny:loveu:

Magda ;) może ten :cool1:;)

Szkoda że kolaczkowe fo tak mało prężnie działa .....liczyłam na to ze jak dam wkleimy info to jakieś namiary na domek tymczasowy chociaż się znajdą

Posted

[quote name='clockwork']
magduś.. suońce... czy Ty nie wybierasz sie czasem do Krakowa... jakby coś :roll::roll::loveu:

Oczywiście Magduś ,że się wybieram, w poniedziałek i wtorek np. , jakby coś:diabloti:

Posted

[quote name='maggie1971']Oczywiście Magduś ,że się wybieram, w poniedziałek i wtorek np. , jakby coś:diabloti:

:multi::multi::multi:czyli w razie by cóś .....Lucky :loveu: miałby transporcik

ale ten Nasz Qdłaczek nawywijał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......1 mały Qdłacz a dzięki niemu może następny skorzysta

Posted

Cioteczki!!!
Kollie to moja ulubiona rasa!!!
Co prawda mieszkam dość daleko,więc nie wiem,czy moja propozycja Wam się na coś przyda...Ale:
gdyby nie znalazł się nikt,kto weźmie psinę,mogę mu dać awaryjny DT...Awaryjny-bo mam dwa własne psy,mają też przyjechać dwa psy na DT,ale nie wiadomo,kiedy,bo jest problem z transportem.Myślę,że wstępnie byłoby to miejsce na dwa miesiące...A co dalej-to by się okazało...
Jedyne,o co bym prosiła-to karma dla psinki i pokrycie ewentualnych kosztów leczenia...
Przemyślcie...
Będę zaglądać na ten wątek,bo kibicuję wszystkim collie!!!

Posted

[quote name='Alicja']
:multi::multi::multi:czyli w razie by cóś .....Lucky :loveu: miałby transporcik

Tak , tak , cioteczki wczoraj odkłaczyłam auto po Qdłaczku i innych psiakach, to mogę zabrać następnego futrzaka:evil_lol:, przecież nie mogę mieć niezafutrzonego:diabloti: samochodu, to byłby skandal:eviltong:

Posted

[quote name='Wet-siostra']Cioteczki!!!
Kollie to moja ulubiona rasa!!!
Co prawda mieszkam dość daleko,więc nie wiem,czy moja propozycja Wam się na coś przyda...Ale:
gdyby nie znalazł się nikt,kto weźmie psinę,mogę mu dać awaryjny DT...Awaryjny-bo mam dwa własne psy,mają też przyjechać dwa psy na DT,ale nie wiadomo,kiedy,bo jest problem z transportem.Myślę,że wstępnie byłoby to miejsce na dwa miesiące...A co dalej-to by się okazało...
Jedyne,o co bym prosiła-to karma dla psinki i pokrycie ewentualnych kosztów leczenia...
Przemyślcie...
Będę zaglądać na ten wątek,bo kibicuję wszystkim collie!!!

jesoooo... odległość masakryczna... z transportem nie byłoby chyba tak prosto :roll::roll:
ale gdyby miał trafić do schronu... qrde może ....

poczekajmy też na info z Krakowa... zawsze do dom stały :loveu::loveu: