nika28 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 To może tak: www.collie.intertel.net.pl kliknijcie "Forum" póżniej "Collie do adopcji/Collie Rescue I temat "ALARM!!!COLLIE na ulicy!!!Sosnowiec" :roll: Quote
clockwork Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3205&highlight= a teraz??? tam jest pisane wszystko to co tu. ;) Quote
clockwork Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 właśnie dzwoniła mi pani od Collie!!!! JUTRO NAJPÓŹNIEJ W NIEDZIELE PIES MUSI ZNIKNĄĆ Z JEJ DOMU!!!! jej prywatny, osobisty ONek absolutnie nie akceptuje Collaczka i staje się coraz bardziej agresywny, a atmosfera w domu coraz bardziej napięta!!!! tracą kontrole nad psami i boją się żeby ONek nie zrobił krzywdy Collaczkowi!!! JEŻELI DO 2 dni nie znajdzie się miejsce dla psiaka- trafi do schronu!! czego PANI nie chciałaby za nic w świecie!!! zdjęcia będą wieczorem, koło 22giej powinnam mieć co się jeszcze dowiedziałam: pies nie ma ochoty na zabawy ze szczeniakami- po prostu sobie nie życzy skakania po głowie :roll: za to nienagannie bawi się z większymi psami... chodzi slicznie przy nodze,choć nie bardzo akceptuje smycz (albo się boi albo nie zna), zna podstawowe komendy, uwielbia dzieci... nie ma ani chipa ani tatuażu, wogóle nie szczeka- na rowerzystów, ludzi, samochody reaguje obojętnie... wogóle nie reaguje ;) cholewcia!!!!! JEST KTOŚ KTO WZIĄŁBY GO NA TYMCZAS???? :modla::modla::modla: Quote
dona20 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ludzie potrzebny dom tymczasowy.Tak bardzo mi przykro, że nie mogę mu pomóc:shake: Quote
Alicja Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Może ktoś ma trochę miejsca w ogrodzie dla kolaczka Quote
Therion Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 W Krakowie jest pewna pani, która chciałaby collie, tylko musiałby dogadac sie z jej kotami i 2 suczkami ( przygarniete ), dom z ogrodem. Moge na priv podac tel do niej Quote
Therion Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ewentualnie prosze na priv o tel osoby , ktora ma collie, przekaze osobie zainteresowanej, dom mialby dobry u milosnikow zwierzat. Quote
Alicja Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Magdy nie ma w tej chwili na kompku a ona ma wszystkie dane ....dam jej znać aby posłała namiary Quote
basiapron Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 o jakby było fajnie:) mogę go wziąć ze sobą pociągiem do Krakowa:) Quote
Alicja Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :roll:kurcze .....posłałam Madzi info ...na 100% jutro jak wstanie zamelduje się na wątku , bo nie wiem czy nie położyła się już spac :razz:...rano napewno odpowie na pytanka i skontaktuje się z zainteresowanymi Quote
clockwork Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Therion']W Krakowie jest pewna pani, która chciałaby collie, tylko musiałby dogadac sie z jej kotami i 2 suczkami ( przygarniete ), dom z ogrodem. Moge na priv podac tel do niej [quote name='Therion']Ewentualnie prosze na priv o tel osoby , ktora ma collie, przekaze osobie zainteresowanej, dom mialby dobry u milosnikow zwierzat. jeżeli osoba sprawdzona, bo że kochająca zwierzęta to nie wątpię... jaknajbardziej. nie wiem natomiast nic o relacjach- pies-kot... z suczkami nie powinno być problemu. czy Collie by mieszkał w domu czy ogrodzie??? pani mówiła że psiak chyba był domowym, bo ogród traktuje jako spacernik i szybciutko chce wrócić do domu :roll: zaraz Ci napiszę PW i tel. kontaktowy do pani.. Quote
clockwork Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 no i mamy fotki Kolaczka ... jesssooooo on jest PIĘKNY!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: aha- Państwo nazwali go LUCKY, bo uznali że jest szczęściarzem że znaleźli go ludzie którzy nie dali mu zrobić krzywdy :multi::multi: Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Fotaski wrzuciłam na kolaczkowe forum ....ślicznota nie psiak :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='maggie1971']Jaki on cudowny:loveu: Magda ;) może ten :cool1:;) Szkoda że kolaczkowe fo tak mało prężnie działa .....liczyłam na to ze jak dam wkleimy info to jakieś namiary na domek tymczasowy chociaż się znajdą Quote
maggie1971 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Alicja']Magda ;) może ten :cool1:;) Bardzo chętnie , tylko to znowu pies:-(, nie ma mowy aby się zgodził z moim rezydentem:evil_lol: Quote
maggie1971 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='clockwork'] magduś.. suońce... czy Ty nie wybierasz sie czasem do Krakowa... jakby coś :roll::roll::loveu: Oczywiście Magduś ,że się wybieram, w poniedziałek i wtorek np. , jakby coś:diabloti: Quote
clockwork Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='maggie1971']Jaki on cudowny:loveu: magduś.. suońce... czy Ty nie wybierasz sie czasem do Krakowa... jakby coś :roll::roll::loveu: Quote
maggie1971 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 No i znowu posty skaczą , moja odpowiedź jest przed Twoim pytaniem:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 śliczny piękny cudowny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='maggie1971']Oczywiście Magduś ,że się wybieram, w poniedziałek i wtorek np. , jakby coś:diabloti: :multi::multi::multi:czyli w razie by cóś .....Lucky :loveu: miałby transporcik ale ten Nasz Qdłaczek nawywijał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......1 mały Qdłacz a dzięki niemu może następny skorzysta Quote
Wet-siostra Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Cioteczki!!! Kollie to moja ulubiona rasa!!! Co prawda mieszkam dość daleko,więc nie wiem,czy moja propozycja Wam się na coś przyda...Ale: gdyby nie znalazł się nikt,kto weźmie psinę,mogę mu dać awaryjny DT...Awaryjny-bo mam dwa własne psy,mają też przyjechać dwa psy na DT,ale nie wiadomo,kiedy,bo jest problem z transportem.Myślę,że wstępnie byłoby to miejsce na dwa miesiące...A co dalej-to by się okazało... Jedyne,o co bym prosiła-to karma dla psinki i pokrycie ewentualnych kosztów leczenia... Przemyślcie... Będę zaglądać na ten wątek,bo kibicuję wszystkim collie!!! Quote
maggie1971 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Alicja'] :multi::multi::multi:czyli w razie by cóś .....Lucky :loveu: miałby transporcik Tak , tak , cioteczki wczoraj odkłaczyłam auto po Qdłaczku i innych psiakach, to mogę zabrać następnego futrzaka:evil_lol:, przecież nie mogę mieć niezafutrzonego:diabloti: samochodu, to byłby skandal:eviltong: Quote
clockwork Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Wet-siostra']Cioteczki!!! Kollie to moja ulubiona rasa!!! Co prawda mieszkam dość daleko,więc nie wiem,czy moja propozycja Wam się na coś przyda...Ale: gdyby nie znalazł się nikt,kto weźmie psinę,mogę mu dać awaryjny DT...Awaryjny-bo mam dwa własne psy,mają też przyjechać dwa psy na DT,ale nie wiadomo,kiedy,bo jest problem z transportem.Myślę,że wstępnie byłoby to miejsce na dwa miesiące...A co dalej-to by się okazało... Jedyne,o co bym prosiła-to karma dla psinki i pokrycie ewentualnych kosztów leczenia... Przemyślcie... Będę zaglądać na ten wątek,bo kibicuję wszystkim collie!!! jesoooo... odległość masakryczna... z transportem nie byłoby chyba tak prosto :roll::roll: ale gdyby miał trafić do schronu... qrde może .... poczekajmy też na info z Krakowa... zawsze do dom stały :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts