olenka_f Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 AgaiTheta napisał(a):z Thetką źle :( coraz gorzej, ale nie poddaje sie, zaczynamy nowe leczenie, moze teraz trafione. Luna dzisiaj miala bzika :) Skakala jak pileczka na spacerku. Kochana sucz :loveu: Thetka kochanie walcz Quote
izabela.szczepaniak Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Aga jesteśmy z tobą :calus: no i oczywiście z Thetunią i Luną PS. WYSŁAŁAM CI COSIK NA GG :shake: Quote
jetem75 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 myślę myślę i dojrzewam.. wczoraj minęły dwa miesiące odkąd straciłam swoją ukochana boksię Łapkę chyba już czas... docelowo będą z nami mieszkać dwa boksie moze Luna będzie jednym z nich? Quote
gops Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 jetem75 napisał(a):myślę myślę i dojrzewam.. wczoraj minęły dwa miesiące odkąd straciłam swoją ukochana boksię Łapkę chyba już czas... docelowo będą z nami mieszkać dwa boksie moze Luna będzie jednym z nich? mysl mysl mamy nadzieje ze to bedze luna ;) Quote
AgaiTheta Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Luna poki co dochodzi do siebie i nie jest gotowa do adopcji: bawimy się: Quote
AgaiTheta Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Nastraszyła mnie wczoraj artystka! Śluz znowu pazurami wyciągałam, a ona wymiotowała tym. Do tego jakaś brązowa wydzielina kapie jej z "broszki" Pojechała ze mną do pracy, potem wet. Ale jest ok, wydzielina gesta, bo nie dalam jej wieczorem kropli, kaszle calą noc, chcialam ulzyć, ale przez to wydzielina była gęsta. W ciągu dnia bylo ok, a kapki są, bo moze cieczka sie zaczyna. dzisiaj pojade jeszcze raz, upierdas ze mnie... Quote
jetem75 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ja jestem gotowa na adopcję, ale okazuje sie,że nie będzie to takie proste ... ja jestem z w-wy... Quote
haank Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jak one słodko śpią !!! :loveu: Ja się poważnie zakochałam w Lunie. czemu nie mam większego mieszkanka :(( :-( Quote
Rybc!a Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Jetem75, transport do Wawy to nieduży problem. Jeśli poczekasz do chwili, gdy Luna wyzdrowieje, będziesz wytrwale na nią czekać, to taka "mała przeszkoda" w niczym nie powinna zaszkodzić. Quote
jetem75 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 chodzi o to,że ... nie o to chodzi.... podobno Lunka ma być wyadoptowana najlepiej niedaleko miejsca, gdzie teraz przebywa... jeśli o mnie chodzi mogłabym pojechać po nią już dzisiaj lub jutro (gdyby można była ją zabrać oczywiście) tyle Quote
AgaiTheta Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Tak, dom dla Luny wybiore ja! i jak mi sie uda to bedzie to jak najblizej mnie, bo tak chce! Quote
AgaiTheta Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Staram sie Iza, ale głowa mi poprostu dzisiaj pęka i jestem wybuchowa i sama zresztą wiesz jaki dzisiaj miałam dzień. Luna dzisiaj miała spokojny dzień, bez wiekszych sensacji, na spacerku poszalała z butelką, troszkę zmolestowała Thete do zabawy :) Quote
Charly Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='jetem75']chodzi o to,że ... nie o to chodzi.... podobno Lunka ma być wyadoptowana najlepiej niedaleko miejsca, gdzie teraz przebywa... jeśli o mnie chodzi mogłabym pojechać po nią już dzisiaj lub jutro (gdyby można była ją zabrać oczywiście) widzisz jetem75. Baska trzymie Akselka w pazurach. Aga Lune. Nie tak łatwo będzie:evil_lol: acha...są w Warszawie aktualnie mieszanki buldozka francuskiego do adopcji. Mamusia jest do adopcji i 3 szczeniorki. to prawie jak bokser tylko małe;).... byłabym zapomniala. na dogo jest bokser do adopcji. Bardzo koniecznie szuka domu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110196 Quote
haank Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Rozbrajające :loveu: A może Lunka już zostanie w obecnym DT :evil_lol:.....hihih Quote
Avaloth Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Dzień dobry chciałam donieść, że dostałam zapytanie o wątkową boksiczkę :) jakby ktoś nie widział jestem 'zatrudniona' przez Rybcię i robie ogłoszenia elbląskim pieskom ^^ dostałam dwa maile : chciałabym adoptować tą bokserke ,ale mam problem bo jestem z Torunia i nie wiem jak to zrobić czy mogłabyś mi pomóc .mam też pytanie czemu została oddana,czy nie jest agresywna?, ponieważ mam małe dziecko,czy miała robione testy na agresywność .Czekam na odpowiedz pa . http://www.adopcje.org/adopcja13065.html a potem : chcę adoptować bokserke o imieniu boksia ,jeśli można prosiłabym otelefon na numer665296015,ponieważ nie moge się dodzwonić do opiekuna psa. http://www.adopcje.org/adopcja13065.html Napisałam do Rybci, na razie nie odpisuje, więc jak coś wiecie to piszcie.. Jak coś pisać do mnie na PW Quote
jetem75 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ja tu jestem cały czas i cały czas zgłaszam chęć adopcji Lunki mogę po nią pojechać oczywiście do Elbląga jak już dojdzie do siebie Quote
Charly Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 chesterr jest "zatrudniona" przez Rybc!ę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem pewna, ze Aga znajdzie małej cos dobrego:lol: Quote
Rybc!a Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Ja również co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości.. ! Quote
Avaloth Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 no sama się zatrudniłam tak na dobrą sprawę :evil_lol: i co ktoś nawiązał kontakt z tą panią? Quote
AgaiTheta Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Tak, rozmawiałam z nią, ale Luna ma już zaklepany domek. Czekamy tylko na finał. Quote
Recommended Posts