Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że tak lakonicznie napisałam, ale wychodziłam i się spieszyłam.
Sunia jest naprawdę kochana, to ogromny łakomczuch, jak chyba każdy bokser. Do tej pory była w boksie ze szczeniakiem rottweilera, teraz chyba została sama. W miarę dobrze się z nią dogadywała, czasem tylko "ustawiała" gówniarza do pionu :)

Jest w Elblągu. Lubi ludzi i kontakt z nimi, ma ok. 5 lat i w schronisku jest jakieś 2 miesiące.

Pilnie trzeba jej pomóc, jest bardzo chuda.

Posted

Ania, miesiąc, nie dwa.
Co nie zmienia faktu, że za długo.
Bardzo chciałabym ją wziąć, ale moja Theta jest taka chora ;(
Nie wyrabiam czasowo, ale coś wymyśle, musze...

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Ania, miesiąc, nie dwa.
Co nie zmienia faktu, że za długo.
Bardzo chciałabym ją wziąć, ale moja Theta jest taka chora ;(
Nie wyrabiam czasowo, ale coś wymyśle, musze...

A mi się wydaje, że więcej niż miesiąc. Sprawdzę na zdjęciach z kwarantanny.

Posted

Rybcia. wytlumacz mi prosze cos. Jak robilam zdjecia bokserce i rotce w zeszlym tygodniu w celu zalozenia watku i porobienia ogloszen Ty poprosilas mnie o te zdjecia. powiedzialas mi, ze bokserką juz zajmuja sie bokserzy. Teraz zrobilas jej watek. dawno mogl byc, bo chcialam jej zrobic. i ogloszenia tez. prosze wytlumacz mi to. Troche dziwi mnie ta wspolpraca i ze dwie osoby nei umieja sie dogadac.

Posted

to nie o to chodzi. ale jesli mozna pomoc pieskom to nie wiem po co czekac. boskerka ma wieksze szanse, zeby szybciej znalesc dom niz kundel. nie lubie czekac i tracic czasu, jesli coz moze byc zrobione juz.

Posted

Bo to prawda, Aga (AgaiTheta) wie o bokserce już od dawna.
Wczoraj postanowiłam założyć jej wątek ze zdjęciami, ponieważ Aga prosiła mnie o wysłanie nowych zdjęć, a mnie było szybciej umieścić je na Dogo, ponieważ były już wgrane na fotosik.

Posted

Miałam zając się bokserką od razu, wziać ja do siebie na DT.
Z powodu choroby mojej boksi, bije sie z myslami, moge zaszkodzić Thecie, kazdy mi odradza w tej chwili wziecie kolejnego tymczasowicza.

Mam na oku hotelik dla niej, lada dzien sie wszystko wyjasni.

Posted

acha. widzisz ja mam znajomych, ktorym umarla bokserka i ktorzy mnie pytali o boksera. Myslalam o niej, ale zle zrozumialam Rybcie i myslalam ,ze mala juz idzie na pewno. Poradzilam im wiec, zeby rozejrzeli sie gdzie indziej. I teraz oni prywatnie od kogos wzieli stara bokserke. Tez dobrze. Bo tez byla w potrzebie. No nic. w takim razie trzymam kciuki za bokserke.

Posted

Gosiu, matko jedyna! :crazyeye:
Dziękujemy Ci gorąco..
Jakbyś miała czas to się odezwij, bo mam jeszcze dużo psiaków.. ;) Nie no, żartuję oczywiście.. ;)