Rybc!a Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 gosiaczek20 napisał(a):czas mam wiec jak cos daj znac to porobie ogloszenia bo i tak siedze w domu Naprawdę? Będę ci przeogromnie wdzięczna. Wszystkie psiaki z Elbląga potrzebują pomocy w ogłaszaniu- z wyjątkiem tych rasowych, które mają największe zainteresowanie. Aktualizuję ogłoszenia na Alegratce i adopcjach.org, więc tam nie trzeba. Kliknij w mój podpis "Schronisko Elbląg" , wyświetli ci się nasz wątek i psiaki :) Dziękuję jeszcze raz :) Quote
Valeur248 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Mam nadzieję, że te ogłoszenia pomogą ślicznej:loveu: Quote
AgaiTheta Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Luna jest już u mnie. Po wizycie u weta i kąpieli. To obraz nędzy, mała, chuda kruszynka. Pogryziona na pycholu strasznie. Uszy jak falbanki poszarpane Lece teraz, a dziewczyny zostają same. Theta odstąpiła jej swój fotel. Quote
Rybc!a Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 AgaiTheta napisał(a):Luna jest już u mnie. Po wizycie u weta i kąpieli. To obraz nędzy, mała, chuda kruszynka. Pogryziona na pycholu strasznie. Uszy jak falbanki poszarpane Lece teraz, a dziewczyny zostają same. Theta odstąpiła jej swój fotel. Dziękujemy, Aga. Możemy liczyć na zdjęcia? Quote
AgaiTheta Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Luna walczy o życie od 3 w nocy. Trzymajcie kciuki, teraz jest intubowana! Quote
Charly Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Co jej jest? Czy to znaczy, ze zdazyłas na "ostatni gwizdek"? Bosz. Boksiu, trzymam kciuki. Quote
haank Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Tylko nie to :-(. A co się stało ?? Zaciskamy kciuki za zdrowie boksiuni... Quote
basia0607 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Aga na pewno siedzi przy Lunie. Nie obrazi sie chyba jak powiem , że sunia ma prawdpopdobnie zapalenie płuc, dusi sie flegmą. Jej dni w schronisku były policzone. Oczywiście w schronisku nikt nie widzial u psa zielonego gila ! chociaz dzisiaj poszli nam na rekę, istny szok ! Quote
haank Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To w ostatniej chwili wyciągnięta została ze schronu. cały czas trzymam kciuki za ta mordeczkę. Zobaczyłam jej ogłoszenie na krakvecie i od tego czasu marzy mi sie Luna. Cudna jest i mam nadzieje ze uda jej sie pokonać chorobę. basia0607-dzięki za informację bo już myślałam ze stało się najgorsze. Quote
Rybc!a Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 basia0607 napisał(a):Aga na pewno siedzi przy Lunie. Nie obrazi sie chyba jak powiem , że sunia ma prawdpopdobnie zapalenie płuc, dusi sie flegmą. Jej dni w schronisku były policzone. Oczywiście w schronisku nikt nie widzial u psa zielonego gila ! chociaz dzisiaj poszli nam na rekę, istny szok ! W czym poszli ci na rękę? Biedna boksia.. Trzymamy kciuki.. Coś się polepszyło? :( Quote
Aganiok Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 z forum bokserów w potrzebie: sunia nie je i nie pije, oddycha sama. Nie jest najlepiej :-( Quote
AgaiTheta Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dajcie mi zjeść śniadanie i zaraz napisze jak i co. Quote
haank Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To smacznego późnego śniadania i czekamy cierpliwie... Quote
Rybc!a Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 W takim razie czekamy Aga.. Trzymajcie się! :( Quote
AgaiTheta Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Luna jakby mniej pluła, wydzielina jest luźniejsza. Teraz wyciągneła kopytka, właśnie w tej chwili Troszke popiła, ale nie wiele, podaje jej caly czas wode, ale wetka powiedziala, że na sile to nie ma sensu... Wyniki krwi ma dobre. Luna miala dzisiaj doskonałą opiekę, jestem wdzięczna dr Luks, dostała zapasik Hepatika na wzmocnienie, tak z dobrego serca. Ona mogła tam umrzeć... a jak ja brałam usłyszałam stały tekst w tej MORDOWNI "taka starą chce pani kupic?"... Dzisiaj musiałam pojechac jeszcze do schronu, jak wychodziłam pan przyprowadzil ok 8 letniego boksia "bo nie lubi dzieci" Wyglądał dobrze, ale na jak długo... Quote
haank Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 koszmar z tymi ludźmi. To co przez 8 lat lubił a teraz przestał ?? czy się po prostu znudził. Ludzie są potworami. Jak można coś takiego zrobić... Luna trzymaj się !!! Luna stara ? :angryy:... toż to niezła Laska jeszcze.. A kufe ma cudowną. I tak pięknie siada na fotelu ... Quote
olenka_f Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Luna jest w najlepszych rękach jakie mogły jej się trafić, musi być dobrze Quote
Rybc!a Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 olenka_f napisał(a):Luna jest w najlepszych rękach jakie mogły jej się trafić, musi być dobrze Uda się! Mała będzie zdrowa-zobaczycie! :) A drugiego boksia też wyciągniemy! Quote
Recommended Posts