AgaiTheta Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Luna zaczela sama jesc, pije z ochotą, pluje nadal, ale damy rade :) Quote
gosiaczek20 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Śliczna i silna dziewczynka niedługo będzie w pełni sił. Quote
Charly Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Jesssuuuuuuuuuuuuuuu:loveu: Ale sie wylozyla:evil_lol::loveu: Aga nie sugerowal lekarz...jakiejs...nosowki...przypadkiem? bo Pasja ma takie podejrzenia....:roll: Quote
AgaiTheta Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 nie, nie braliśmy tego pod uwagę wydaje mi sie to nieprawdopodobne, ale.... Dzisiaj rano Luna usiadła przed Thetą i podawała jej ślicznie łapkę. Zapraszała matronę do zabawy To jest ze środy: http://pl.youtube.com/watch?v=ouDugBL2Lxo Quote
gosiaczek20 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 AgaiTheta możesz mi podać swoje dane kontaktowe,bo skoro Luna jest u Ciebie to pozmieniam w ogłoszeniach dane kontaktowe . Quote
Rybc!a Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='gosiaczek20']AgaiTheta możesz mi podać swoje dane kontaktowe,bo skoro Luna jest u Ciebie to pozmieniam w ogłoszeniach dane kontaktowe . Odesłałam już do Agi dwóch chętnych-odezwali się? Quote
AgaiTheta Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Jedna dziewczyna na gg sie odezwala, nie wydaje mi sie zeby cos z tego bylo. Moje namiary: 509 270 205 [email protected] gg: 6369996 Quote
Aganiok Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ja się w niej zakochałam! :loveu: Jest przepiękna. Quote
basia0607 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Jaka slodka. Aga przecież mój klopsik /Aksel/ jest do niej podobny jakby go rodzila. Quote
AgaiTheta Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 basia0607 napisał(a):Jaka slodka. Aga przecież mój klopsik /Aksel/ jest do niej podobny jakby go rodzila. heheheh Basia Ty już masz oczy nim zarośnięte. W niedziele pogadamy :* Quote
Rybc!a Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 A co z tym starym bokserem oddanym przez właściciela? Jutro jadę do schroniska, zajrzę do niego..:( Quote
AgaiTheta Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Poki co ma kwarantannę, rozmawiałam z właścicielką boksia, no ale przyjdzie i pora na to, żeby o nim napisać. Teraz Luna: Lunka wczoraj wyciągneła zabawki Thety i kombinowała jak sie nimi bawić. Zdecydowanie nie toleruje kotów, jeży itp. Włącza jej sie funkcja "kilim". Quote
Rybc!a Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Tamten boksio siedzi w zamkniętej izolatce. Ma ok. 7 lat. Przyprowadziła go osoba nie będąca jego właścicielem. Nie wiem, co się w tej rodzinie stało, coś tam mi dzisiaj opowiadali, jakaś opieka społeczna, jakieś dzieci ze stolarni.. Nic nie zrozumiałam, bo tłumaczyli mi to językiem cyt. " ona ma cztery dzieci ". :) Quote
wilczyca Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='AgaiTheta']No lepiej u nas: czy te oczy mogą kłamać ??... chyba nie ;). Pełnia szczęścia i spokoju, całkowity relaks :evil_lol:. Quote
AgaiTheta Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Luna miewa sie dobrze, bierze leki i czeka na nowy dom. Wczoraj ukradła 1 kg przyprwionej na grilla karkowki, ale sensacji nie ma, jakoś to strawiła. Wieczorem wstawie nowe zdjecia. Quote
Rybc!a Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 AgaiTheta napisał(a):Luna miewa sie dobrze, bierze leki i czeka na nowy dom. Wczoraj ukradła 1 kg przyprwionej na grilla karkowki, ale sensacji nie ma, jakoś to strawiła. Wieczorem wstawie nowe zdjecia. W takim razie czekamy na zdjęcia. Na ile oceniono wiek Luny? Quote
izabela.szczepaniak Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Witam Cię Aguś piękna ta twoja tymczasowiczka:p Najważniejsze że się lepiej czuje :multi:a że tak zapytam co u Thetusi :roll: Quote
AgaiTheta Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 z Thetką źle :( coraz gorzej, ale nie poddaje sie, zaczynamy nowe leczenie, moze teraz trafione. Luna dzisiaj miala bzika :) Skakala jak pileczka na spacerku. Kochana sucz :loveu: Quote
Recommended Posts