Jump to content
Dogomania

Biedny ONek Moro .. SERCE MU PĘKNIE jak trafi do schroniska !!! Czas do 12.10

Recommended Posts

Posted

znalazłam takie

zaginął pies

Proszę o pomoc w odnalezieniu psiaka,Wabi się Piryt,zaginął 9 kwietnia na Bemowie ul Narwik/Górczewska.Pies-samiec ma ok 1,5 roku, jasno-rudy, 23 kg,wilkowaty kundelek,pies wystarszył się huku na budowie i pobiegl z brązową smyczą i czerwoną obrożą,był u mnie kilka dni ale bardzo sie do niego przywiązałam, poprzedni własciciel chcial go upic i prawdopodobnie go bił, pies boi sie wszystkiego.

Prosze o pomoc 605 093 280
tylko on jest młody
ostatnio w Łomiankach Lawinia znalazła owczarka ,może ma namiary na ogłoszenia o poszukiwanych psach?
wiem że w izabelinie szukali ON ale nie wiem czy odnajdę to ogłoszenie

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To raczej nie ten pies... :(

Moro mi się podoba! :)

Próbuję dodzwonić się do znajomych którym zmarła niedawno wilkowata, starusieńka suczka wzięta przed laty z Palucha...
Gdyby udało się ich namówić, pies miałby wspaniałe warunki! Oby...

Posted

Moro źle znosi hotel... :(
Pewnie brakuje mu człowieka... Kiedy chodził za nami po ulicach szukając swojego domu, pysiol aż mu się śmiał, bardzo się pilnował....
Wczoraj Gajowa mówiła, że kombinuje jak się wydostać, jest zdenerwowany... :(
On bardzo chce być przy człowieku!!! :placz:

Posted

dopiero znalazłam ten watek, wydaje mi się, że znam tego psa.........

podjadę do tych ludzi, o których myślę i zobaczę, czy ich pies jest na podwórku...bo ten o którym myślę to pies podwórkowy, na imię ma Zorro.

jeśli bedziecie wywieszały ogłoszenia w Łomiankach, to koniecznie trzeba jedno zostawić w lecznicy wet na ul Warszawskiej, obok apteki, niedaleko Globi, to jest na początku Łomianek. Tam pracuje moja sąsiadka - Kasia Zych, jest wetem, pomoże w miarę możliwości

a ja się odezwę za jakąś godzinkę - dwie

a ON ek z Izabelina, którego szukano, to była sunia

Posted

O rany, dzięki Lavinia! Ale z imieniem byłybyśmy blisko, co? :)

W lecznicy przy Warszawskiej byłam z nim pierwszego dnia sprawdzić czy nie ma chipa...

Trzymam kciuki !!!!!

Posted

Niestety Lavinia nie odezwała się, wiec pewnie to nie ten...a licznik w hotelu bije....
Czy ktoś mógłby pomóc by przedłużyć mu pobyt? Proszę.... :placz:

Posted

Moro powoli przyzwyczaja sie do nowych warunków. Przez pierwsze dni był bardzo zdenerwowany koniecznie chciał wydostać się i szukać swego domu...bardzo, bardzo tęsknił :-(. Teraz jest juz troche spokojniejszy
ale dalej bardzo chce wyjść. Moro napewno wychodził ze swoim panem na spacery poza posesję cieszy sie jak sięgam po smycz i zaraz prowadzi do furtki.
Czy on ma ogłoszenia ?

Posted

Beka wczoraj miała jakies zrobić, ja umieściłam go na znalezionych i paluchowej stronie.... No i oczywiście w okolicy.... ale cisza grobowa.... :-(:placz:

Posted

Moro czeka na swojego człowieka. To bardzo miły i niekłopotliwy pies - źle znosi zamknięcie. Dobrze dogaduje się z suczkami, z Cygankiem spotykają się tylko przez ogrodzenie ale nie widać agresji ze strony żadnego z nich.

Posted

Dziś Moro pobił swoja koleżankę wyżlicę... na szczęście nic się nie stało-
mam przygotowaną konewkę z wodą i użyłam jej.
Poszło o piłeczkę, którą Moro nie bardzo się interesuje gdy jest sam ale
koleżance stara się ją odebrać zwłaszcza w mojej obecności...