Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kikou popraw sobie allegro,bo będą problemy...wiem co mówie dla wtajemniczonych...lepiej napisać, że w razie pytan zachęcam do kontaktu teelfonicznego.

Dla dobra pieska zastrzegam sobie prawo wyboru odpowiednich dla niego opiekunów. Zanim zalicytujesz - zadzwoń i omów szczegóły adopcji. Licytacje nie poprzedzone rozmowa telefoniczną i akceptacją wystawiającego, będą odrzucane.

to jest niezgodne z regulaminem,nawołuje do załatwiania spraw poza allegro.

Zastrzegamy sobie prawo do zakończenia aukcji przed czasem.

To też....

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
50 zł zostało dzisiaj przelane od Pani Jolanty na konto Bounty +moje 5 zł za anstępny miesiąc...

dopisze na pierwszej stronce. Dzięki ;)

Posted

witam!!! bylam u weterynarza. a wiec tak cisnienie z serduszka zeszlo ale serce jest dalej slabe. Misiek dostal zapalenia ucha :-(. u weta zaplacilam 45 zl (w tym krople do uszu za 35zł) + enarenal w aptece 4.46zł.

Posted

zabsko1980 napisał(a):
witam!!! bylam u weterynarza. a wiec tak cisnienie z serduszka zeszlo ale serce jest dalej slabe. Misiek dostal zapalenia ucha :-(. u weta zaplacilam 45 zl (w tym krople do uszu za 35zł) + enarenal w aptece 4.46zł.

OK. wpisze już na pierwszej stronce.

Nikt go nie chce? :-(

Posted

Misiu po kątroli, następna w piatek - ta wizyta kosztowała 5 zł. :/ CZARNO TO WIDZE< że też teraz musiał złapac to zapalenie :/

Posted

[quote name='BoUnTy']Misiu po kątroli, następna w piatek - ta wizyta kosztowała 5 zł. :/ CZARNO TO WIDZE< że też teraz musiał złapac to zapalenie :/[/quote]

nie dobrze... Biedny Misiu :-( Ja jestem w tym momencie totalnie spłukana :shake: