mestudio Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Straszne rzeczy z tym pieseczkiem, naprawdę. A czy nie da się dla niego znaleźć jakiegoś tańszego hoteliku na jakiś czas. Z pewnością znalazłoby sie kilka osób, z których każda mogłaby opłacić choć jeden dzień pobytu. Już widziałam takie akcje i naprawdę pięknie się rozwijały. Ja sama jestem chętna do pomocy w takim wypadku. Quote
ladyyork Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 UeMka napisał(a):Ladyyork dziękuje Ci za odzew... dziewczyny nic bliżej nie udało mi się wykombinować... Lady znalazłąm na forum jak pisała o strzyżeniu... A może Lady by podjechała do Was albo spotkacie się w połowie drogi?? Musicie się trzymać tej okazji bo to może być jedyna szansa dla pluszaka :-( Niestety nie mam takiej możliwości , nie prowadze samochodu,i mam dwójke małych dzieci które nie moge zostawić:shake: Szkoda że nie napisałaś wcześniej dwa tygodnie temu byłam w bielsku Quote
UeMka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Lady a nie masz kogoś znajomego w tym kiernku kto mógłby pomóc? Chociaż "amatorsko". Dziewczyny w ogóle dlaczego same go nie obetniecie? Może nie doczytałam ale przeciez sporo osób tak robi... Quote
ladyyork Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 UeMka napisał(a):Lady a nie masz kogoś znajomego w tym kiernku kto mógłby pomóc? Chociaż "amatorsko". Dziewczyny w ogóle dlaczego same go nie obetniecie? Może nie doczytałam ale przeciez sporo osób tak robi... Przykro mi ale niestety :shake:. Juz robiłam psa szukającego domu też z dogo ale był w Częstochowie. Quote
Dorothy Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 moge sprobowac go ostrzyc mam porzadny sprzet i troche doswiadczenia w strzyzeniu wielkich kudlatych psow, ale najwczesniej wtorek, jutro mam komunie w poniedzialek w ogole nie ma mowy. d Quote
UeMka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dorothy napisał(a):moge sprobowac go ostrzyc mam porzadny sprzet i troche doswiadczenia w strzyzeniu wielkich kudlatych psow, ale najwczesniej wtorek, jutro mam komunie w poniedzialek w ogole nie ma mowy. d Anioł !! :diabloti: Quote
Szarik Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Super! :) Dzisiaj byłam z Nim na spacerze... Poza klatką to nie ten sam pies, łasi się do psiaków, wogóle nie ciągnie na smyczy, ciągle merda ognkiem :loveu: Quote
Hund Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 UeMka napisał(a):Lady a nie masz kogoś znajomego w tym kiernku kto mógłby pomóc? Chociaż "amatorsko". Dziewczyny w ogóle dlaczego same go nie obetniecie? Może nie doczytałam ale przeciez sporo osób tak robi... Nie wszystkie psy można obciąć samemu. Nie mamy maszynki. Jeśli Dorothy podejmiesz się tego przedsięwzięcia to super, nożyczki jednak odpadają. Quote
UeMka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Hund napisał(a):Nie wszystkie psy można obciąć samemu. Nie mamy maszynki. Jeśli Dorothy podejmiesz się tego przedsięwzięcia to super, nożyczki jednak odpadają. Dlatego pytam bo widzę że psiak łagodny i da przy sobie dużo zrobić. Pozostaje tylko umówić się z Dorothy :multi: Quote
Dorothy Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 nie martwcie sie poradze sobie,obcinam swoje bobtaile, obcinalam niejednego dreda.Wszystko robie nozyczkami ale moge skombinowac tez maszynke w razie czego. Quote
Hund Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :) śmieszny będzie zapewne, po fryzjerze pieski robią się takie szczenięce kochane ;) Quote
Dorothy Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Jutro okazalo sie mamy pielgrzymke z okazji komunii (moja Jula w niedziele byla do I Komunii) do Zakopanego, dlatego musze przelozyc cala impreze na srode. Gdzie jest moj zarosniety pacjent ? Mozna go tam strzyc czy mam go do domu zabrac na ten czas? Quote
_bubu_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Dorothy napisał(a):Jutro okazalo sie mamy pielgrzymke z okazji komunii (moja Jula w niedziele byla do I Komunii) do Zakopanego, dlatego musze przelozyc cala impreze na srode. Gdzie jest moj zarosniety pacjent ? Mozna go tam strzyc czy mam go do domu zabrac na ten czas? Bolek jest w schronisku. Ale w schronie nie ma mozliwości kapieli a to tez jest mu bardzo potrzebne przy okazji strzyzenia. No chyba ze sie go wykąpie innym razem. Quote
Dorothy Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 aha. cholera, wlasciwie najlepiej byloby w domu. Ale potem serce mi peknie jak bede musiala dac go znow do schroniska. Ale u mnie nie moze zostac, ja mam na stanie Libre w lecznicy ktora nikt sie nie interesuje, pies z kulawa noga nie zadzwonil a kazdy dzien hotelik trzeba placic. Jakby nie bylo juz Libry moge pomyslec o Bolku. Inaczej nie. Quote
Hund Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 W czwartek powinna byc Libra w Kronice, pani mi obiecała, nie nastawiaj się na nic ale mam nadzieję.....po Librze będzie Bolek. Quote
Dorothy Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 kiedy ja wlasnie sie nastawiam z calych sil :-) MUSI podzialac. W razie marnego odzewu bede probowala w wyborczej lub gdzies indziej, czy wiecie moze do jakich gazet mozna dac, nawet platne, ogloszenie ze zdjeciem? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dorothy, jesteś wielka :loveu: Słyszałam dziś od Moniki-Szarika, że na niedzielnym spacerze Bolek zachowywał się wzorowo :) I nikt nie chce takiego cud-psiaka? :loveu: Quote
togaa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Zaglądam tu z nadzieją że coś sie w życiu Bolka zmieniło...? A tu cisza..:-( Quote
Dorothy Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 z powodow osobisto-technicznych nie udalo mi sie wczoraj i najblizsze mozliwosci w poniedzialek, przepraszam:-( Quote
Recommended Posts