Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diuna B. napisał(a):
Mam nadzieję,że guz nie będzie złośliwy

wet powiedział że takie guzy raczej są łagodne.. no ale zobaczymy..
Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy.

Posted

Nie ma za co, to sama przyjemność ;)

Uważam, że pani nie powinna się wachać, jest naprawde mało momentów, w których na spacerze Bolus napina smycz, cały czas chodzi tempem człowieka, jest bardzo łagodny do innych psiaków, a nawet sam podnosi tylnie łapki przy wycieraniu! Jest bardzo grzeczny i wdzięczny, bardzo się cieszy kiedy przychodzimy, gorzej gdy trzeba wejść spowrotem do kojca, wtedy zaczyna płakusiac :(

Posted

Pani wacha się ponieważ nie wie czy poradzi sobie pod innym względem.
Nie ma samochodu i martwi się że w razie choroby nie będzie miała jak zawieźć Bolka do weterynarza. ma innego pieska staruszka i ostatnio miała właśnie duże problemy z transportowaniem go do weterynarza. No ale zobaczymy. Lepiej to 100 razy przemysleć i być pewnym decyzji. Mam nadzieję ze Pani się jeszcze odezwie.

Posted

Widziałam Bolka zaraz po tym, jak trafił do schroniska. Widać było, że to piękny pies mimo tragicznego stanu. Cieszę się, że ma szansę. I że tak pięknie wygląda po ostrzyżeniu. Oby tylko wyzdrowiał!
Pozdrowienia od Toli.

Posted

Boluś już po przechadzce, dzisiaj wykazał największą aktywność odkąd jest w lecznicy mimo porannego godzinnego spacerku! Świetny psiak :loveu:

Posted

W lecznicy się śmieją że do Bolka to co chwile ktoś przychodzi :) Ma chłopak powodzenie :p Dostal dzis odżywkę na sierść. Mam nadzieję że wypięknieje jeszcze bardziej ;)

Posted

Szarik napisał(a):
Boluś już po przechadzce, dzisiaj wykazał największą aktywność odkąd jest w lecznicy mimo porannego godzinnego spacerku! Świetny psiak :loveu:

teraz już musisz codzienni tak ;) jak rozpieściłaś to trzeba trzymać fason :)

Posted

Nie ma sparawy, jak dla mnie to Boluś może zostać sobie w lecznicy ile tylko chce, a ja codziennie złożę mu wizyte :loveu:

Gorzej, jak przyjdzie wrócić do schroniska :(

Posted

No faktycznie - do Bolka co chwilę ktoś zagląda, nie dziwię się, że potem płacze, gdy musi zostać sam :(

Mam nadzieję, że po odżywce przystojniak wypięknieje nam jeszcze bardziej :)

Co z tą panią spod Bielska?

Posted

Pani sie zastanawia. Narazie czekamy na operacje i jej wynik. Mam nadzieje że cos z tego będzie bo boluś mieszkałby blisko. No ale zobaczymy. Często ludzie robią nadzieję a potem..