Szarik Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Był, ale już nie ma. Jak byłam w lecznicy jakąs godzinke temu, to Bolek jeszcze nie był po operacji, a teraz... najprawdopodobniej własnie trwa... Kciuki ludzie, kciuki! Quote
_bubu_ Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Bolek już po operacji. Narazie sobie leży i odpoczywa. Niestety guz już nie wygląda na taki łagodny :( prawdopodobnie jest złośliwy. jednak bez względu na wynik Bolek ma domek i jak tylko jutro będzie na siłach to do niego pojedzie :) Quote
_bubu_ Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Kluska4 napisał(a):To Poker też jest w lecznicy? Poker jest chwilowo u mnie , narazie w trakcie diagnostyki. Quote
Szarik Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 _bubu_ napisał(a):Bolek już po operacji. Narazie sobie leży i odpoczywa. Niestety guz już nie wygląda na taki łagodny :( prawdopodobnie jest złośliwy. jednak bez względu na wynik Bolek ma domek i jak tylko jutro będzie na siłach to do niego pojedzie :) Miejmy nadzieję, że nic mu nie będzie! To taki świetny psiak! Ale ważne, że ma domek, może to go zmotywuje i da siły, by szybciej wyzdrowieć? Quote
_bubu_ Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 też tak myślę. Na pewno szybciej dojdzie do siebie po operacji w domu niż w klatce w lecznicy. Quote
Szarik Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ach, żeby tak i Mopka ktoś pokochał i dał mu szanse na dłuższe życie? Ale to nie ten wątek... Quote
Diuna B. Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Udało się Bolkowi:loveu:,teraz kolej na Mopeczka. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Uf, dobrze, że już po operacji! Tylko ten guz... oby nie dokuczał... Cieszę się ogromnie, że jednak znalazła się rodzina, która przygarnie Bolka mimo wszystko. Kochany Łobuz!!! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
_bubu_ Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Bolek już w nowym domku :multi: Nie chcę zapeszać ale jak narazie to myślę że trafił na wspaniałą rodzine. Takie właśnie domki marzą mi sie dla wszystkich psiaków. Bolek zwiedził ogródek a później dom , przywitał się też z kotem bardzo kulturalnie. Na kolację czekały na niego smakołyki. Mam nadzieję że będzie szczęśliwy. Quote
togaa Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Nie chce mi się wierzyć...... Ta kupa śmierdzącego, brudnego ,nieruchomego futra o oczach pełnych cierpienia i rezygnacji ma dom.........??? /Takiego go zapamietałam w schronie..../ Dziewczyny......dokonujecie cudów !!!! Naprawdę ! Quote
_bubu_ Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Bolek w domku zachowuje sie wzorowo. Tylko rana po operacji nieciekawie wygląda. Ale mam nadzieję że to nic poważnego. Quote
klaudia77 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Super że ma domek :multi: Przyznam szczerze, że zakochałam się w tym piesku od pierwszego zdjęcia :loveu: :cool3: Quote
Szarik Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Świetnie! Strasznie się cieszę, Bolciu, Ty szczęściarzu ukochany Nasz! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
togaa Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 _bubu_ napisał(a):Bolek w domku zachowuje sie wzorowo. Tylko rana po operacji nieciekawie wygląda. Ale mam nadzieję że to nic poważnego. Ale pewnie dostaje antybiotyk...? Jeśli operował go "Szef"...jestem spokojna....! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Powodzenia w nowym domku Bolku! Bądź szczęśliwy! :loveu: Quote
_bubu_ Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 togaa napisał(a):Ale pewnie dostaje antybiotyk...? Jeśli operował go "Szef"...jestem spokojna....! tak dostał antybiotyk na tydzien i dodatkowy lek przeciwzapalny. Niestety wynik badania histopatologicznego wykazał że to nowotwór złośliwy, bardzo rzadki. Na szczęście Bolek ma bardzo dobrą opiekę. Quote
BUDRYSEK Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Bolus mam nadzieje ze czujesz sie coraz lepiej?! Wierze ze razem z Mopusiem wyzdrowiejecie! Wypoczywaj i nabieraj sil!!! Mam nadzieje,ze mlodszy syn wlascicielki nie "zameczy" cie :lol: ciaglym glaskaniem?! Quote
Recommended Posts