Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Był, ale już nie ma.

Jak byłam w lecznicy jakąs godzinke temu, to Bolek jeszcze nie był po operacji, a teraz... najprawdopodobniej własnie trwa... Kciuki ludzie, kciuki!

Posted

Bolek już po operacji. Narazie sobie leży i odpoczywa. Niestety guz już nie wygląda na taki łagodny :( prawdopodobnie jest złośliwy. jednak bez względu na wynik Bolek ma domek i jak tylko jutro będzie na siłach to do niego pojedzie :)

Posted

_bubu_ napisał(a):
Bolek już po operacji. Narazie sobie leży i odpoczywa. Niestety guz już nie wygląda na taki łagodny :( prawdopodobnie jest złośliwy. jednak bez względu na wynik Bolek ma domek i jak tylko jutro będzie na siłach to do niego pojedzie :)

Miejmy nadzieję, że nic mu nie będzie! To taki świetny psiak! Ale ważne, że ma domek, może to go zmotywuje i da siły, by szybciej wyzdrowieć?

Posted

Uf, dobrze, że już po operacji! Tylko ten guz... oby nie dokuczał...

Cieszę się ogromnie, że jednak znalazła się rodzina, która przygarnie Bolka mimo wszystko. Kochany Łobuz!!! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:

Posted

Bolek już w nowym domku :multi: Nie chcę zapeszać ale jak narazie to myślę że trafił na wspaniałą rodzine. Takie właśnie domki marzą mi sie dla wszystkich psiaków. Bolek zwiedził ogródek a później dom , przywitał się też z kotem bardzo kulturalnie. Na kolację czekały na niego smakołyki. Mam nadzieję że będzie szczęśliwy.

Posted

Nie chce mi się wierzyć......
Ta kupa śmierdzącego, brudnego ,nieruchomego futra o oczach pełnych cierpienia i rezygnacji ma dom.........???
/Takiego go zapamietałam w schronie..../
Dziewczyny......dokonujecie cudów !!!!
Naprawdę !

Posted

_bubu_ napisał(a):
Bolek w domku zachowuje sie wzorowo. Tylko rana po operacji nieciekawie wygląda. Ale mam nadzieję że to nic poważnego.

Ale pewnie dostaje antybiotyk...?
Jeśli operował go "Szef"...jestem spokojna....!

Posted

togaa napisał(a):
Ale pewnie dostaje antybiotyk...?
Jeśli operował go "Szef"...jestem spokojna....!

tak dostał antybiotyk na tydzien i dodatkowy lek przeciwzapalny.
Niestety wynik badania histopatologicznego wykazał że to nowotwór złośliwy, bardzo rzadki.
Na szczęście Bolek ma bardzo dobrą opiekę.

Posted

Bolus mam nadzieje ze czujesz sie coraz lepiej?!
Wierze ze razem z Mopusiem wyzdrowiejecie!
Wypoczywaj i nabieraj sil!!!
Mam nadzieje,ze mlodszy syn wlascicielki nie "zameczy" cie :lol: ciaglym glaskaniem?!