Szarik Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 No właśnie, najważniejsze ma: dobrą opiekę. Lepiej umierac w rękach kochającej właścicielki, niż zyć w schronisku samotnie... Ale oczywiście Bolkowi zyczymy jak najlepiej! Będzie dobrze, chłopie, wierzymy w Ciebie! ;) Quote
elik Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Tak cicho u Bolcia, że aż boję się pytać, co słychać Quote
elik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Mam nadzieję, że samo szczęście? To także i moja nadzieja, ale Kochane Cioteczki dajcie cynk co u Bolusia, czy są oznaki poprawy ? Quote
_bubu_ Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Bolek czuje sie coraz lepiej. Jest wesoły i zrobił się bardziej kontaktowy. Ma już wyjęte szwy. A dzisiaj był kąpany :loveu: Czasami sie potyka ale domownicy bardzo na niego uważają. Quote
Szarik Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Buziaki dla Bolesława! :loveu: Brak mi spacerków z Tobą, Ty grzeczny, wielki, biały potworze ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Bolusiu, pewnie jesteś taki szczęśliwy! :) Quote
foxi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 To sie bolusiowi los na loterii trafił zdrowiej nam pieseczku:loveu: Quote
_bubu_ Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 U Bolka wszystko dobrze. Na spacerach ludzie zaczepiają i pytaja co to za piękna rasa :) Boluś nadal się potyka, czasem wejdzie w ściane ale i tak radzi sobie bardzo dobrze. Właściciele bardzo martwią sie o jego zdrowie aby choroba za szybko nie wróciła. Najważniejsze że jest kochany. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Piękny pies to się nie dziwię, że pytają :) Bolek musi być taki szczęśliwy! Jego państwo zresztą też! Quote
_bubu_ Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 moze ktos chciałby portret Bolka ? :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=401355018 Quote
_bubu_ Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Dostałam piekne zdjęcie Bolka na komórke :loveu: futerko fajnie odrosło misiaczkowi :) Wygląda wspaniale. jak dojde do tego jak je wrzucić do komputera to tu wkleje.. Podobno Bolek zmienił się nie do poznania od maja. Odżył, czuje się bardzo dobrze. W międzyczasie miał operacje zęba ponieważ miał nerw na wierzchu. Dostał tez leki na nerki i jest jak nowy ;) jest w dobrej kondycji, przerzuty jak narazie się nie pojawiły. Własciciele bardzo o niego dbają. Wszyscy się nim zachwycają. Oby tak dalej ! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Cóż za świetne wiadomości! :) Jestem bardzo ciekawa jak nasz Bolek wygląda :) Choć i tak największa przemiana zaszłą w jego wnętrzu :) Tak się cieszę, że jest szczęśliwy! Do komórki powinnaś dostać kabelek - i albo po samym podłączeniu do komputera powinien Ci się pojawić folder z plikami, które masz na komórce, albo musisz zrobić to przez odpowiedni program (w nokiach to zazwyczaj program iTunes) ;) Quote
togaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 bubu....Ty to masz rękę do adopcji...!!!! Skad Ty wygrzebujesz takie domy...????:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Jaki przystojniak z niego! Szczęśliwy pies!!! :) Quote
Recommended Posts