Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]widziałam dwa czarne blabladorki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha

http://img393.imageshack.us/img393/1851/s7303442vq6.jpg jakie całuski :crazyeye::loveu:

a ToTo'sława jaka już duża :crazyeye:
ahhh....piękna ptaszyna z niej :) :loveu:

w pierwszym momencie myślałam że na ostatnim zdjęciu jest jakiś rozmiażdżony roślin a to się okazuje że to zwierz rozmaślony :evil_lol:
no a kolorki faktycznie ciekawe :)
[/FONT]

Posted

Wybaczcie, ale zostalem porwany w las, z partyzanta (miałem jechac w poniedziałek a porwano mnie w sobotę) i będę dopiero za tydzien ...:-(
Tedy - do zobaczenia!

Posted

Wpadłam po tygodniowych wczasach, myślałam, że będę miała tyyyyyyle do nadrabiania, a tu co?
Tu też się wczasują :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Miłej zabawy i obyście mieli lepszą pogodę ode mnie
Pozdrówka i czekam na fotki z wyprawy (mam nadzieję, że zabrałeś psicę :razz:)

Posted

[FONT=Georgia]pfff....myślałam że już wróciłeś i że Żaby foty będą.... a Ty dalej gdzieś tam się szlajasz ;)
tak więc wracaj szybciochem :eviltong::eviltong:
[/FONT]

Posted

Wróciłem!!!!!!!!! Wracając trafiłem jeszcze na Jarocin :diabloti:
Mam zdarte gardło od wydzierania się na Kulcie :p ich koncert był najlepsiejszy na całym jarocinie!!!
Mój pokój przez ToTosławę wygląda jak po wojnie, Santa taka frajda jak wróciłem, że szajby odwalała i tak była podekscytowana, że nie reagowała na niektóre polecenia.
Teraz mam mnóstwo na dogomani do nadrobienia :roll: ale jakoś dam radę, jak wróci siorka to dam znać co się działo bo ponoć działo się wiele - a u mnie na spływie - spływowo, %, jarocin też łatwo się domyśleć jak upłynął :p nocowałem na starym poniemieckim cmentarzu i ogólnie super! :diabloti:
No i mam nadzieję że przybędzie nam niedługo nowa super dogomaniaczka :p

P.S. - Dostałem się na obydwa kierunki studiów na które składałem papiery i idę na ochronę środowiska :p