Selket Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Fenris napisał(a)::hmmmm: etam :eviltong: Ja siem ukam na egzamin to wiem:eviltong: Tak myślę, że cuś wiem:oops::hmmmm: Quote
jonQuilla Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Georgia]widziałam dwa czarne blabladorki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha http://img393.imageshack.us/img393/1851/s7303442vq6.jpg jakie całuski :crazyeye::loveu: a ToTo'sława jaka już duża :crazyeye: ahhh....piękna ptaszyna z niej :) :loveu: w pierwszym momencie myślałam że na ostatnim zdjęciu jest jakiś rozmiażdżony roślin a to się okazuje że to zwierz rozmaślony :evil_lol: no a kolorki faktycznie ciekawe :) [/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Witanko Miałam trochę nadrabiania, oj wy gaduły Pozdrowionka Quote
olekg89 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Wujek fenris pewnie wali do ryjoka jakąś wóde:P Quote
furciaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Totoslawa pewnie go zadziobala bo niechcial nakarmic:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]Ćem .....laciem .... cze Hajnriś ;)[/FONT] Quote
Tengusia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 GameBoy napisał(a): piekne cudo jak kazdy twoj tymczaswic :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Tengusia napisał(a):piekne cudo jak kazdy twoj tymczaswic :diabloti: tak i za kazdym razem takie male gnojki najbardziej wydoja mnie finansowo:cool1: Quote
GameBoy Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Selket napisał(a):Wróć już :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: bo wkleje nastepne tymczasy!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps. selket - wyslane Quote
Selket Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 fanie ;) Czekać będę na listonosza od poniedziałku ;) Quote
Fenris Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 Wybaczcie, ale zostalem porwany w las, z partyzanta (miałem jechac w poniedziałek a porwano mnie w sobotę) i będę dopiero za tydzien ...:-( Tedy - do zobaczenia! Quote
agbar Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 o kutwa..kto cie porwal:crazyeye:UFO:crazyeye: :diabloti: baw sie dobrze,uwazaj na dziki i jelony:p Quote
Rybka_39 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Cześć! Miłej zabawy, uważaj na zue jelonki(szczegolnie te kastrowane):cool3: Quote
jamnicze Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Wpadłam po tygodniowych wczasach, myślałam, że będę miała tyyyyyyle do nadrabiania, a tu co? Tu też się wczasują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłej zabawy i obyście mieli lepszą pogodę ode mnie Pozdrówka i czekam na fotki z wyprawy (mam nadzieję, że zabrałeś psicę :razz:) Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia]pfff....myślałam że już wróciłeś i że Żaby foty będą.... a Ty dalej gdzieś tam się szlajasz ;) tak więc wracaj szybciochem :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Tengusia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 :hand: :hand: ups to nie ta galeria mialo byc Zabcia gdziez ten twoj pan :hand: :hand: Quote
Fenris Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Wróciłem!!!!!!!!! Wracając trafiłem jeszcze na Jarocin :diabloti: Mam zdarte gardło od wydzierania się na Kulcie :p ich koncert był najlepsiejszy na całym jarocinie!!! Mój pokój przez ToTosławę wygląda jak po wojnie, Santa taka frajda jak wróciłem, że szajby odwalała i tak była podekscytowana, że nie reagowała na niektóre polecenia. Teraz mam mnóstwo na dogomani do nadrobienia :roll: ale jakoś dam radę, jak wróci siorka to dam znać co się działo bo ponoć działo się wiele - a u mnie na spływie - spływowo, %, jarocin też łatwo się domyśleć jak upłynął :p nocowałem na starym poniemieckim cmentarzu i ogólnie super! :diabloti: No i mam nadzieję że przybędzie nam niedługo nowa super dogomaniaczka :p P.S. - Dostałem się na obydwa kierunki studiów na które składałem papiery i idę na ochronę środowiska :p Quote
Recommended Posts