jonQuilla Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Fenris'] Przywiozłem ... czy ładne to ja niewiem ... ale z pewnością na maxa woodstockowe :p Jak Kwiatkowa dostanie, to może się pochwali :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pewnie że się pochwali... ale teraz ciiichoooo szaaaa :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 pytam... co to za robienie prezentów żonkilowej :mad:dla mnie też masz prezent?? :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='clockwork'] pytam... co to za robienie prezentów żonkilowej :mad:dla mnie też masz prezent?? :diabloti: bo widzisz :oops::oops: Żonkilowa sama wymusiła ten prezent :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Właśnie,......... Ja też kcem :obrazic: :obrazic: Quote
jonQuilla Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :roll::roll::roll: ile chętnych się na prezenty znalazło :crazyeye: Quote
clockwork Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 gadam z Tobą :grins::mad::mad: żonkilowa nie chce TAKIEGO prezenta więc ja chętnie przejma :grins: Quote
jonQuilla Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 co za kłaczucha :crazyeye::crazyeye: ja chcę !!! :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='jonQuilla']co za kłaczucha :crazyeye::crazyeye: ja chcę !!! :eviltong::eviltong::eviltong: sama jesteś KŁACZUCHA :diabloti: Quote
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :pgdzie 2 się bije tam 3 korzysta :multi::multi::multi:czyli JA :loveu::evil_lol: Quote
Fenris Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Ale przeca jawne było że jadę, Kwiatkowa wyraźnie osobiście prezent sobie zażyczyła, to przywiozłem ... na więcej tak czy siak stać mnie nie było ... zresztą bym nie dowiózł:evil_lol: moja silna wola by nie wytrzymała siatki takich prezentów w ciężkiej 8godzinnej drodze do domu :roll::diabloti: Quote
clockwork Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Fenris']Ale przeca jawne było że jadę, Kwiatkowa wyraźnie osobiście prezent sobie zażyczyła, to przywiozłem ... na więcej tak czy siak stać mnie nie było ... zresztą bym nie dowiózł:evil_lol: moja silna wola by nie wytrzymała siatki takich prezentów w ciężkiej 8godzinnej drodze do domu :roll::diabloti: aaaaaa jak z łudstoka i ciężkie to wiem co :diabloti: sławetne błoto Quote
Selket Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Błoto to ja sobie w ogórdku zrobiem :obrazic: NIe kcem takiego prezenta :obrazic: Może sobie go wziąć :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :Cool!::Cool!: hyhy, domyślajta się domyślajta... a i tak tylko ja wiem co to jest :bigcool: i kto jest teraz tatuśkiem? :roflt: Quote
karja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='clockwork'] aaaaaa jak z łudstoka i ciężkie to wiem co :diabloti: sławetne błoto hehe jak chcecie moge wam cioteczki błoto po woodstockowe paczką wysłać pojde nazbierać troche na poligon hehe:evil_lol::lol: Quote
Fenris Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='jonQuilla']:Cool!::Cool!: hyhy, domyślajta się domyślajta... a i tak tylko ja wiem co to jest :bigcool: no i ja :p i kto jest teraz tatuśkiem? :roflt: eee ... :hmmmm: Quote
Fenris Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='clockwork'] aaaaaa jak z łudstoka i ciężkie to wiem co :diabloti: sławetne błoto Czytaj ze zrozumieniem :eviltong: :diabloti:to moja silna wola nie dałaby rady, a nie silne łapy:eviltong::diabloti: a w błocie sie nie kąpałem, ja nie brudas :obrazic::roflt: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Fenris'] no i ja :p chyba skłamałabym jakbym napisała że Ty nie ;) eee ... :hmmmm: :oops::oops::oops: cześć :multi::multi: Quote
Alicja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 :razz::razz:dziś TEN spacerek ;) czekam na fotaski :p Quote
Fenris Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Ano dziś, jak tylko dojdę do siebie i przejdą mi symptomy ciężkiej przewlekłej choroby dnia drugiego, zwanej potocznie kacem :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts