Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Swietne zdiecia jak zawsze:loveu: a jezor boski:loveu:

Będzie więcej dziś jakoś popołudniu jak mi się zachce z imageshackiem powojować :p A jęzor to wiadomka, tylko cieplej lub trochę więcej ruchu, np pod górkę, to wystawiamy niczym plaster szynki :p

Posted

GameBoy napisał(a):
moja Hexa tez takiego szuka :evil_lol:

Fenris napisał(a):
Tiaaa ... Żabka też ...

To zapraszam do Gdańska :p Ten olbrzym tylko innym psom nie odpuści, ale suczki to ....tego ..... :loveu:

Z image też miałam problemy i polecili mi photobucket - na prawdę o wiele przyjemniejszy program do wstawiania zdjęć :)

ukryję się w trawce, może mnie nie znajdą ;)
http://img396.imageshack.us/img396/4086/s7303304largesmallni9.jpg

Posted

Witam wszystkich :morning:
W kolejny nietomny poranek ...
Udało mi się wyciągnąć Czołgistę na spaceros z psami! Ale znów skończyło się to tragicznie w skutkach - znaczy się % :drink1::drinking:
Znów obudziłem się z samego rana jak to na kacu (tzn Toto mnie obudziła skacząc mi po głowie i dziobiąc :roll:)
Znów szajba "gdzie mój aparat!?" (na biurku za butelkami) "czemu pies nie śpi ze mną?" (bo z pijakiem spała nie będzie:roll:) itd. Znów niewiadomo skąd pojawiły mi się stygmaty (dwa na dłoni, drugi na kolanie, ten drugi to nawet spodnie podarł o!) ...
Mam nawet foty psiaków, ale wkleje dopiero jak wydobrzeję :roll:

Posted

[FONT=Georgia]to wrzucaj foty stygmatyku :) :evil_lol::evil_lol:

Żaba ma rację....nie ma co z pijakami się zadawać ;) :eviltong::diabloti::evil_lol:

witam :multi::multi:
[/FONT]

Posted

Jako że było bardzo ciepło psy chwilę powariowały ... a potem były spokojne ... zanim wyjąłem aparat to już były grzeczne :roll: i to jedyna fota z "psich walk" :evil_lol: