Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć :multi: :multi:
Tak, no cóż..Jednych psy się nie taplają w bajorach, innych się taplają.....I Ci inni cierpią, bo nie mogą ich doprać z tego cundego zapaszku :evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
Cześć :multi: :multi:
Tak, no cóż..Jednych psy się nie taplają w bajorach, innych się taplają.....I Ci inni cierpią, bo nie mogą ich doprać z tego cundego zapaszku :evil_lol:

Żeby jeszcze był sens je prać :roll: ja tam idę nad rzekę to sama sobie futro spłucze :p
Malunek boski :p tak mi się spodobał że aż go zfociłem :p ostatnio w Gdyni jest "moda" na takie dziwadeła i w różnych miejscach malują z różnych szablonów itd.

Posted

Tengusia napisał(a):
alez mroczne foteczki nam tu sie pojawily :mdrmed:

strach sie bac normalnie :roflt:

Buahahaha nie mroczne, ino wieczorową porą robione :eviltong:
A "mroczne" to som bajeczki z linków :eviltong::evil_lol: hahaha
"Lenore - cute little dead girl"

Posted

za kazdym razem jak ogladam wodna Zabke to tak strasznie mi zal Bolusia bo on strasznie lubi wode ale ze wzgledu na swoje alergie nigdzie w okolicy nie moze sie kapac bo woda zbyt brudna jest :placz:

Posted

Tengusia napisał(a):
za kazdym razem jak ogladam wodna Zabke to tak strasznie mi zal Bolusia bo on strasznie lubi wode ale ze wzgledu na swoje alergie nigdzie w okolicy nie moze sie kapac bo woda zbyt brudna jest :placz:

No u nas też nie jest jakaś super :roll: ale Santa wcześniej się kąpała i nie miała alergii jak było zimniej, więc z wodą to ma raczej niewiele wspólnego ... a jej się nie da zatrzymać, jak widzi rzeke to dzicz totalna ... a jako że najlepsze tereny spacerowe są właśnie nad rzeką to ciężko wyeliminować te kąpiele z "programu" spacerkowego :roll:

Posted

Tengusia napisał(a):
to ja pamietam rok temu jak pozwolilam Bolusiowi poplywac to mialo to tragiczny skutek, drapal sie tak jakby mial sie przedrapac na pol :(

Hmmm to może jakieś sinice czy chemikalia?
Bo zwykły brudek raczej aż tak ostro by nie zadziałał ... i tak szybko

Posted

[FONT=Arial]widziałam wszystko ....ale po porzeczkach to mi ślina pociekła :oops::roll:

co do kąpieli to chyba zanieczyszczenia i kwitnące badziewie w wodzie ...nam najlepiej służyly górskie rzeczki :razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]widziałam wszystko ....ale po porzeczkach to mi ślina pociekła :oops::roll:
[/FONT]
Porzeczki czekają aż dojrzeją cobym mógł z nich wińsko zrobić :diabloti: (które tradycyjnie się rozejdzie w mgnieniu oka, a ja go ledwie spróbuję ... bo ... nie lubię wina :eviltong:)

Posted

Selket napisał(a):
Cześć :loveu:
Ile kfiatuszków :loveu: :loveu: I biedroneczka :loveu:
o i przynajmniej nie wstawiasz tych okropnych p...........

No tych więcejnożnych nie spotkał :p a biedroneczka właśnie szamała mszyce :diabloti: