Fenris Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 A to żabie bajoro ... ale Żabie nie pozwalamy tam włazić bo by cała mułem capiła :p Quote
furciaczek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Swietne foty..w ilosci hurtowej:evil_lol:... tylko cos dziwnie tego psa skopiowales:diabloti::evil_lol: http://img237.imageshack.us/img237/9132/s7302994smallhf2.jpg Quote
Selket Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Cześć :multi: :multi: Tak, no cóż..Jednych psy się nie taplają w bajorach, innych się taplają.....I Ci inni cierpią, bo nie mogą ich doprać z tego cundego zapaszku :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [FONT=Georgia]jaki malunek naścienny śliczny :evil_lol::evil_lol: Żaba w wersji Wodnik Szuwarek ;) :eviltong::evil_lol: [/FONT] Quote
Fenris Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Selket napisał(a):Cześć :multi: :multi: Tak, no cóż..Jednych psy się nie taplają w bajorach, innych się taplają.....I Ci inni cierpią, bo nie mogą ich doprać z tego cundego zapaszku :evil_lol: Żeby jeszcze był sens je prać :roll: ja tam idę nad rzekę to sama sobie futro spłucze :p Malunek boski :p tak mi się spodobał że aż go zfociłem :p ostatnio w Gdyni jest "moda" na takie dziwadeła i w różnych miejscach malują z różnych szablonów itd. Quote
Fenris Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 A tu bajeczki dla umilenia czasu: http://www.nightrose.com/lenore.htm A te raczej dla miłośników psychodeli:diabloti: http://www.fat-pie.com/salad.htm Quote
Tengusia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 alez mroczne foteczki nam tu sie pojawily :mdrmed: strach sie bac normalnie :roflt: Quote
Fenris Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tengusia napisał(a):alez mroczne foteczki nam tu sie pojawily :mdrmed: strach sie bac normalnie :roflt: Buahahaha nie mroczne, ino wieczorową porą robione :eviltong: A "mroczne" to som bajeczki z linków :eviltong::evil_lol: hahaha "Lenore - cute little dead girl" Quote
Fenris Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Sesja ogródkowa Jeszcze nie rozłożyłem klatki ... Quote
Tengusia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 za kazdym razem jak ogladam wodna Zabke to tak strasznie mi zal Bolusia bo on strasznie lubi wode ale ze wzgledu na swoje alergie nigdzie w okolicy nie moze sie kapac bo woda zbyt brudna jest :placz: Quote
Fenris Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tengusia napisał(a):za kazdym razem jak ogladam wodna Zabke to tak strasznie mi zal Bolusia bo on strasznie lubi wode ale ze wzgledu na swoje alergie nigdzie w okolicy nie moze sie kapac bo woda zbyt brudna jest :placz: No u nas też nie jest jakaś super :roll: ale Santa wcześniej się kąpała i nie miała alergii jak było zimniej, więc z wodą to ma raczej niewiele wspólnego ... a jej się nie da zatrzymać, jak widzi rzeke to dzicz totalna ... a jako że najlepsze tereny spacerowe są właśnie nad rzeką to ciężko wyeliminować te kąpiele z "programu" spacerkowego :roll: Quote
Tengusia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 to ja pamietam rok temu jak pozwolilam Bolusiowi poplywac to mialo to tragiczny skutek, drapal sie tak jakby mial sie przedrapac na pol :( Quote
Fenris Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tengusia napisał(a):to ja pamietam rok temu jak pozwolilam Bolusiowi poplywac to mialo to tragiczny skutek, drapal sie tak jakby mial sie przedrapac na pol :( Hmmm to może jakieś sinice czy chemikalia? Bo zwykły brudek raczej aż tak ostro by nie zadziałał ... i tak szybko Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [FONT=Arial]widziałam wszystko ....ale po porzeczkach to mi ślina pociekła :oops::roll: co do kąpieli to chyba zanieczyszczenia i kwitnące badziewie w wodzie ...nam najlepiej służyly górskie rzeczki :razz:[/FONT] Quote
Selket Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Cześć :loveu: Ile kfiatuszków :loveu: :loveu: I biedroneczka :loveu: o i przynajmniej nie wstawiasz tych okropnych p........... Quote
Fenris Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]widziałam wszystko ....ale po porzeczkach to mi ślina pociekła :oops::roll: [/FONT] Porzeczki czekają aż dojrzeją cobym mógł z nich wińsko zrobić :diabloti: (które tradycyjnie się rozejdzie w mgnieniu oka, a ja go ledwie spróbuję ... bo ... nie lubię wina :eviltong:) Quote
Fenris Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Selket napisał(a):Cześć :loveu: Ile kfiatuszków :loveu: :loveu: I biedroneczka :loveu: o i przynajmniej nie wstawiasz tych okropnych p........... No tych więcejnożnych nie spotkał :p a biedroneczka właśnie szamała mszyce :diabloti: Quote
jonQuilla Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [FONT=Georgia]kolejny kwiatofan !! :) :eviltong::eviltong: http://img155.imageshack.us/img155/3536/s7303136largesmallhr7.jpg kto ją tak zmokrzył :roll: niedobry Ty jeden Ty ! :eviltong: http://img120.imageshack.us/img120/7816/s7303099largeft7.jpg prawie jak uwolnić orkę ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts