Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]kolejny kwiatofan !!

http://img155.imageshack.us/img155/3536/s7303136largesmallhr7.jpg
kto ją tak zmokrzył

niedobry Ty jeden Ty !

http://img120.imageshack.us/img120/7816/s7303099largeft7.jpg
prawie jak uwolnić orkę

[/FONT]

Ja niewiem!:niewiem: Przyszło mi takie zmokłe to obfociłem zanim mnie zje! Coby były DoWody :eviltong:

Idę spać, bo o 5 znów czeka mnie przemiła pobudka ... :loveu: ...
... Ptasiej despotki drącej dzioba, że zgłodniało jej się po nocy, skaczącej mi po głowie i dziobiącej gdzie tylko trafi na łbie :roll: zachciało mi się tatusiować :roll: ale i tak ją uwielbiam :loveu:

//goopie ograniczenia, trza w cytatach wyemotowywać ludzi :angryy://

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Massakra ... u was też tak pada ???? :watpliwy:
U nas od rana może kilkuminutowe przerwy były jakieś jedynie, a tak to nieprzerwanie :angryy:
Ale co tam, spacerek zrobilim, ubrałem glany, moracze, grubą bluzę i heja :p mimo tego że cały czas leje to jak zarzuciłem dobre tempo to cieplutko mi było, łaziliśmy sobie z Żabą ponad 2h ciesząc się pustym lasem:diabloti: i jakieś 200m od domu spotkaliśmy ... 2 dziki :o Żaba oczywiście szajba by się z nimi zapoznać :roll: ale na szczęście były młode i niezainteresowane :p i przez tą #$%* ulewe nie mam fotków :cry:

Posted

u nas wczoraj byl tylko przelotny deszczyk a tak to w sumie sliczna pogoda, bylam nawet na kocercie gdzies w drodze na Rybnik (Czerwionka Leszczyny czy jakos tak) gral Oddzial Zamkniety ;) fajnie bylo o 24:00 sciagnelismy spowrotem do domciu, potem jeszcze po pifku i o 2:00 spac ... a o 6:00 pobudka i do pracy :flaming:

Posted

[quote name='Tengusia']u nas wczoraj byl tylko przelotny deszczyk a tak to w sumie sliczna pogoda, bylam nawet na kocercie gdzies w drodze na Rybnik (Czerwionka Leszczyny czy jakos tak) gral Oddzial Zamkniety ;) fajnie bylo o 24:00 sciagnelismy spowrotem do domciu, potem jeszcze po pifku i o 2:00 spac ... a o 6:00 pobudka i do pracy :flaming:

[FONT=Arial]:pno to coraz dalej się wypuszczasz ;)

aleserio serio w Rybcu ani kropla deszczu nie spadła

a ja w lesie dziś jadłam malinki :multi::multi:
[/FONT]

Posted

Nareszcie jestem :p
Wczoraj byłem na truskawkobraniu na wsi u cioci ... grała Ewelina Flinta i Feel ... ale ten drugi koncert to tak średnio pamiętam ... :p ale jakoś nie żałuję bo to nie moja muza :p Se za to kupiłem paczuszkę tabaki śliwkowej :diabloti:

Posted

hejka
wpadłam poogladać Żabowe " puszki"':evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie no mimike ma rewelacyjną

i jakię mroczne ............... klimaty wieczorowa porą
:razz:

Posted

Doberek :bye:

My tu z pierwszą wizytą, ale przemilczeć nie mogą bu tu fajne zwierzaczki widzę :lol:
Z Żabuli, to prawdziwy czołg :evil_lol:, no my takie wolimy wielkim łukiem omijać, ale jest u nas na osiedlu jeden pies co specjalnie dla Sajduni jeb kładzie na ziemi i pozwala po sobie skakać ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Doberek :bye:

My tu z pierwszą wizytą, ale przemilczeć nie mogą bu tu fajne zwierzaczki widzę :lol:
Z Żabuli, to prawdziwy czołg :evil_lol:, no my takie wolimy wielkim łukiem omijać, ale jest u nas na osiedlu jeden pies co specjalnie dla Sajduni jeb kładzie na ziemi i pozwala po sobie skakać ;)

moja Hexa tez takiego szuka :evil_lol:

Posted

[quote name='jamnicze']Doberek :bye:

Witamy nowego gościa :p

moja Hexa tez takiego szuka :evil_lol:
Tiaaa ... Żabka też ...

[FONT=Georgia]witam Was serdecznie ;-) :multi::multi:
i przesyłam miziaki dla Żaby :loveu:
[/FONT]

Witam witam, Żabka wymiziana, wybuziolkowana i wytarmoszona :]
[FONT=Georgia][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Sunieczka Twojej cioci......Bossskaaaaaaaa :loveu: :loveu: Taka typowa psotka :loveu:
Żaba też słodka, coby nie było :D
Psota na maxa, lata po stole, zjada kapcie, wyjmuje pranie z pralki ... niekoniecznie by wywiesić ;)

Dalej Żabka:

Posted

Seria psio-wróblowa niskiej jakości bo na szybkiego ... :p

Dosłownie sekundę później Totosława posakała sobie po Santusiowym grzbiecie, a Żaba zrobiła wielkie oczy :p

Jak narazie kuńc ... reszta fotek na zapas ;)

Posted

Hehehe ale teraz przynajmniej nie próbuje pacnąć Toto łapą ... choć gdy ta wariatka lata jej pod nosem to zdarzy się kłapnąć, ale tak tylko pod nosem bo to silniejsze od niej i musi choćby z daleka kłapnąć tak na niby :p ale gdy Toto jest blisko to jej unika lub udaje że nie widzi :p
A w niedzielę wesoła sytuacja - przyszedł kolega młodszej siostry, Żaba wpierw go hardo obszczekała, kiedy już jej się znudziło to usiadła obok ... koleś się zajarał, że piesek już się nie boi i "ładna sunia, podaj łapkę" wyciąga rękę ... a Żaba zamachała ogonkiem, puściła bąka na całą kuchnię i sobie poszła :p