Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']ślicznota znalazła sobie duży patyk i pewnie zrobiła mu killim :evil_lol::evil_lol: A jak :diabloti: a co innego miała by zrobić patykowi? :niewiem: dzisiaj dużo patyków miało kilim :diabloti:
Teraz czekamy aż się imageshack obudzi by załadować kolejne 15 fotek :evilbat:

Posted

GameBoy napisał(a):
jaka ona jest piekna... kurcze musze sobie sprawic dobry aparat....
moge sie pochwalic swoja sucza?

Jasne że możesz :p A aparacik owszem, przydałby Ci się jakiś taki :p

Posted

GameBoy napisał(a):
http://img71.imageshack.us/img71/1899/s6300006hu1.jpg

Słodkie cielątko :p Widać po pysiorku że jeszcze same głupoty w łepetynce :p No i uchy jej się prosto ładnie układają, Żabie się zagięły hehe no i Żabka drobniejsza, talię ma smukłą bo wybitnie nie należy do obżartuchów :p je tylko tyle ile trzeba, nie przejada się choćby nawet jakiś przysmak :p

Posted

moja sucz straszny szczuplak jest - wazy 42 kilo ale wydaje mi sie, ze nie widac po niej tej wagi
byla malym kwadratem dlugo az skoczyla mocno w gore

a uchole - niewazne jakie wazne, ze sa :loveu:

Posted

GameBoy napisał(a):
moja sucz straszny szczuplak jest - wazy 42 kilo ale wydaje mi sie, ze nie widac po niej tej wagi
byla malym kwadratem dlugo az skoczyla mocno w gore

a uchole - niewazne jakie wazne, ze sa :loveu:
No no, wagę ma prawidłową i talię też widać :grins: a uchole - muszą być!!! Koniecznie!!!:diabloti: toć to karygodne cięcie uchów i ogonków! Ja sobie Żaby nie wyobrażam bez jej uchów i wspaniałego ogonka:shake: który żyje własnym życiem, jak uchole zresztą też:diabloti:

Posted

GameBoy napisał(a):
mam tylko nadzieje, ze sucz juz nie bedzie rosla w gore za dwa dni skonczy 8 mcy
Narzekasz :p Jak dla mnie to Żaba mogłaby być większa :p i bardziej zawzięta hehe
8 miesięcy ... to może jeszcze nieco urosnąć :p Zaba tak do 9-10 rosła, a potem zaczęła mężnieć haha czyli wychodzić ze szczenięctwa, prosto chodzić, nie jak ciele ... no i masa jej się ładnie rozłożyła, klatka rozbudowała, pupsko nabrało rzeźby itd. :p i w sumie tak do ponad półtorej roczku jej się "mężniało"

Posted

GameBoy napisał(a):
taralalala miala byc mniejsza....:mad::evil_lol:
Widzisz, moja miała być WIĘKSZA :roll: mamie oczywiście wkręcałem że to takie ciut nad kolano :diabloti: ... ale skubana w necie znalazła fotki hahaha :p i była afera ... no ale mama i tak w piesku się zakochała :p Ojciec był wtedy w morzu na dłuższy czas i tylko przez telefon usłyszał jak Żaba szczekała "O kurde! Toć to duże bydle, już po szczeku słychać! Wpuści mnie do domu?" ...
Na szczęście Santa na tatę nawet nie naszczekała :p w końcu to CC, widząc nasze reakcje od razu zrozumiała ze to "swój".
A z czasem podbiła serca całej rodziny i kto nie przyjdzie to z nią też się musi przywitać i wymiziać :p