clockwork Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 wrzuce tu bo tu najwięcej rozgoryczonych kibiców :evil_lol::evil_lol: http://proca.pl/pokaz/1164/anulowac_wynik_meczu_polska-austria Quote
Fenris Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Tedy lecą fotki, niekoniecznie portretowe :p ale między innymi również :p Quote
jonQuilla Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 haa...kobity zapanowały nad Twoim wyrem :evil_lol::evil_lol: i jaki kibol z Żaby :evil_lol: Salsa też tak się wtula jak śpi ze mną :) :loveu: Quote
jonQuilla Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ślicznota znalazła sobie duży patyk i pewnie zrobiła mu killim :evil_lol::evil_lol: Quote
Fenris Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='jonQuilla']ślicznota znalazła sobie duży patyk i pewnie zrobiła mu killim :evil_lol::evil_lol: A jak :diabloti: a co innego miała by zrobić patykowi? :niewiem: dzisiaj dużo patyków miało kilim :diabloti: Teraz czekamy aż się imageshack obudzi by załadować kolejne 15 fotek :evilbat: Quote
Fenris Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Nareszcie udało się zwojować imageshacka coby przemielił kolejną porcję fotek!! :diabloti: Quote
GameBoy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 jaka ona jest piekna... kurcze musze sobie sprawic dobry aparat.... moge sie pochwalic swoja sucza? Quote
Fenris Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 GameBoy napisał(a):jaka ona jest piekna... kurcze musze sobie sprawic dobry aparat.... moge sie pochwalic swoja sucza? Jasne że możesz :p A aparacik owszem, przydałby Ci się jakiś taki :p Quote
Fenris Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 GameBoy napisał(a):http://img71.imageshack.us/img71/1899/s6300006hu1.jpg Słodkie cielątko :p Widać po pysiorku że jeszcze same głupoty w łepetynce :p No i uchy jej się prosto ładnie układają, Żabie się zagięły hehe no i Żabka drobniejsza, talię ma smukłą bo wybitnie nie należy do obżartuchów :p je tylko tyle ile trzeba, nie przejada się choćby nawet jakiś przysmak :p Quote
GameBoy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 moja sucz straszny szczuplak jest - wazy 42 kilo ale wydaje mi sie, ze nie widac po niej tej wagi byla malym kwadratem dlugo az skoczyla mocno w gore a uchole - niewazne jakie wazne, ze sa :loveu: Quote
Fenris Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 GameBoy napisał(a):moja sucz straszny szczuplak jest - wazy 42 kilo ale wydaje mi sie, ze nie widac po niej tej wagi byla malym kwadratem dlugo az skoczyla mocno w gore a uchole - niewazne jakie wazne, ze sa :loveu:No no, wagę ma prawidłową i talię też widać :grins: a uchole - muszą być!!! Koniecznie!!!:diabloti: toć to karygodne cięcie uchów i ogonków! Ja sobie Żaby nie wyobrażam bez jej uchów i wspaniałego ogonka:shake: który żyje własnym życiem, jak uchole zresztą też:diabloti: Quote
GameBoy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 mam tylko nadzieje, ze sucz juz nie bedzie rosla w gore za dwa dni skonczy 8 mcy Quote
Fenris Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 GameBoy napisał(a):mam tylko nadzieje, ze sucz juz nie bedzie rosla w gore za dwa dni skonczy 8 mcyNarzekasz :p Jak dla mnie to Żaba mogłaby być większa :p i bardziej zawzięta hehe 8 miesięcy ... to może jeszcze nieco urosnąć :p Zaba tak do 9-10 rosła, a potem zaczęła mężnieć haha czyli wychodzić ze szczenięctwa, prosto chodzić, nie jak ciele ... no i masa jej się ładnie rozłożyła, klatka rozbudowała, pupsko nabrało rzeźby itd. :p i w sumie tak do ponad półtorej roczku jej się "mężniało" Quote
Fenris Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 GameBoy napisał(a):moja suka ma 68 cm w klebie...starczy!!!Kochanego ciałka nigdy za wiele :eviltong: Quote
GameBoy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Fenris napisał(a):Kochanego ciałka nigdy za wiele :eviltong: taralalala miala byc mniejsza....:mad::evil_lol: Quote
Fenris Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 GameBoy napisał(a):taralalala miala byc mniejsza....:mad::evil_lol:Widzisz, moja miała być WIĘKSZA :roll: mamie oczywiście wkręcałem że to takie ciut nad kolano :diabloti: ... ale skubana w necie znalazła fotki hahaha :p i była afera ... no ale mama i tak w piesku się zakochała :p Ojciec był wtedy w morzu na dłuższy czas i tylko przez telefon usłyszał jak Żaba szczekała "O kurde! Toć to duże bydle, już po szczeku słychać! Wpuści mnie do domu?" ... Na szczęście Santa na tatę nawet nie naszczekała :p w końcu to CC, widząc nasze reakcje od razu zrozumiała ze to "swój". A z czasem podbiła serca całej rodziny i kto nie przyjdzie to z nią też się musi przywitać i wymiziać :p Quote
jonQuilla Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Żaba moczy kolanka :evil_lol: http://img211.imageshack.us/img211/1589/s7302409smallsh1.jpg Quote
Recommended Posts