Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalia_aa napisał(a):
1:1 :roll:

Oj to nie jest jeszcze tak źle ; )

Polacy maja to do siebie, ze na jakiś ważnych meczach grają jak totalne dupy wołowe ; )

Posted

Eee... kiedy oni tylko pierwsza połowę spieprzyli,w drugiej naprawdę grali dobrze!
Za wygraną dostaliby 3 punkty, za remis jest tylko 1...
Sędzia, zasrany kutafon, musi być sprzedany jak nic!

Boruc tyle zrobił w dzisiejszym meczu, tyle razy nam doopę uratował i wszystko to poszło na marne w jednej chwili, przez kretyna Howarda Webba :/

Posted

natalia_aa napisał(a):
Qrwica!
Co za pieprzony sędzia :/ durny, łysy Anglik...
Za co on tego karnego do cholery podyktował, sprzedany on do cholery czy jak?
Ciekawe kto mi zwróci kasę za paczkę wypalonych papierosów...

Tak żem się wqrwiła, że aż mi łzy poleciały :/

PS: Sorry Dorian za offa :D

tez mi cisnienie podniosl lysol:angryy:nie tylko cisnienie zreszta......:evil_lol:podnioslo stolik jak sie zerwalismy i nie mam paru kubkow, kieliszkow i talerzykow:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

natalia_aa napisał(a):
Eee... kiedy oni tylko pierwsza połowę spieprzyli,w drugiej naprawdę grali dobrze!

Boruc tyle zrobił w dzisiejszym mecuz, tyle razy nam doopę uratował i wszystko to posżło na marne w jednej chwili, przez kretyna Howarda Webba :/

A ja właśnie tylko pierwszą oglądałam i to nie całą, bo dłuzej nie wytrzymałam ; )

Posted

natalia_aa napisał(a):

Boruc tyle zrobił w dzisiejszym meczu, tyle razy nam doopę uratował i wszystko to poszło na marne w jednej chwili, przez kretyna Howarda Webba :/

Dawno nie widzialam zeby za takie przewinienie dowalic rzut karny:shake:
Boruc jest wielki,ale tylko jeden niestety:roll:

Posted

jakbym tego .... złapała to bym mu ukręciła wszystko co ma do ukręcenia :angryy: pieprzony łysy jełop !!! :mad::mad:

a chwile wcześniej do Bąka jak wyskoczył ten gościu to sędzia tylko ostrzeżenie dał :angryy:
a w sumie Bąk wyglądał tak jakby miał ochote mu tam łomot spuścić...

Posted

[quote name='natalia_aa']Qrwica!
Co za pieprzony sędzia :/ durny, łysy Anglik...
Za co on tego karnego do cholery podyktował, sprzedany on do cholery czy jak?
Ciekawe kto mi zwróci kasę za paczkę wypalonych papierosów...

Tak żem się wqrwiła, że aż mi łzy poleciały :/

PS: Sorry Dorian za offa :D
Jakiego offa? :evil_lol:To Santusiowa Galeria, ale i jej pana - patrioty, kibica polskiej reprezentacji :terazpol:
[SIZE=2]A co do meczyku ... początek to było dno, miotali nami jak marionetkami :angryy: potem Roger wszedł do akcji :multi: i był gol. Druga połowa dobrze grana przez naszych, dupki się nas nie mogli pozbyć se swojej połowy, jednak ich lepsza kondycja fiz sprawiła że nasi się za szybko męczyli :p

No i końcówka, doliczone minuty, sędzia $#&$:stormy-sad:ciągle im wolne dawał wogóle o byle g i na koniec ten karniak z 11 metrów to po prostu masakra!!! jak bym tego #%^*@ dopadł tobym go :chainsaw: ... i wogóle. I se możemy teraz wracać, po mistrzostwach dla nas :angryy::angryy:

Posted

agbar napisał(a):
Dawno nie widzialam zeby za takie przewinienie dowalic rzut karny:shake:
Boruc jest wielki,ale tylko jeden niestety:roll:

A jak ten blondas pier***nął Bąka w plecy to nic sie nie stało :angryy: poszedł pomachał palcem nawet kartki nie wlepił :angryy: Boruc pięknie grał, szczególnie początek gdy nasi pięknie obrywali :roll:

Posted

I jeszcze ten powtorzony rzut wolny jak Arturek mial juz pilke w rekach......
Druga polowa byla piekna naprawde,ale jak pomysle o meczu z Chorwacja to mi slabo...widzieliscie co Chorwaci zrobili z Niemcami??to dopiero byl piekny mecz.....

Posted

Brak mi słów na tego patafiana Webba...
Ktoś go z posady powinien wypier***ić :/
Idę z psem, na fajeczkę i lulu.
Na więcej nie mam już siły, końcówka meczu wyssała ze mnie resztki energię...
Choć Boruc i Roger przywracają mi wiarę w polskich piłkarzy, no i może jeszcze kilku by się znalazło ;)
Krzynówka to bym killim, tak mi działa na nerwy, goryl jeden :/

PS: A przed nami Chorwaci...

Posted

Ja mam szczęście że nie palę bobym paczkę zkopcił :angryy: i alko nawet nie mam i dobrze bobym się znów zchlał :angryy: A po tym co wyczynia Chorwacja, to sie możemy jedynie przed meczem przeżegnać :placz:

Posted

natalia_aa napisał(a):

Choć Boruc i Roger przywracają mi wiarę w polskich piłkarzy, no i może jeszcze kilku by się znalazło ;)
Krzynówka to bym killim, tak mi działa na nerwy, goryl jeden :/

PS: A przed nami Chorwaci...

Roger bardzo polski :evil_lol: Saganowski ładnie podawał, cały czas był w akcji, ten Jop to była porażka, musieli ciągle tyłów pilnować bo ten to swój świat miał na boisku ... a Krzynówek ... to Krzynówek :p ale mógł coś od siebie palnąć im w tą bramę:roll:

Boruc bohaterem!!!!!!

Posted

natalia_aa napisał(a):
No co Roger polskie obywatelstwo ma, toż prawie jak polak ;)
Ale pieknie po brazylisku gra :D

Nooo, stylem brazylijskim ładnie ich pokiwał :p jak te goopki stanęli w polu co to sie kurna dzieje :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']jakbym tego .... złapała to bym mu ukręciła wszystko co ma do ukręcenia :angryy: pieprzony łysy jełop !!! :mad::mad:

a chwile wcześniej do Bąka jak wyskoczył ten gościu to sędzia tylko ostrzeżenie dał :angryy:
a w sumie Bąk wyglądał tak jakby miał ochote mu tam łomot spuścić...

Co ja bym mu zrobił to wogóle nie powiem bo wyjdzie jaki ze mnie zwyrol :roll::diabloti: A Bąka to musieli przytrzymać po tym jak mu ten blondasek-cwaniaczek w plecy łupnął :p od razu wyrwał :p

początek meczu najlepiej odzwierciedliły słowa komentatora...

Austria 0 i Boruc też 0

Taaa to było boskie, bo tak właśnie początek wyglądał :roll:

Posted

W oczekiwaniu na meczyk ...

No i resztką baterii kijowo uchwycone dwie foty z ganiania po wyrku ...

Da End na dziś, idę spać bo padam, a dziś siorka ma dyżur przy Totym :p

Posted

he he he
maluskie TOTO u ciebie widziałam
i kotecka w budce królika też:razz::razz::razz:

a Żaba nie chce killim kotecka??
bo Luska baaardzo chce:angryy: ale jak kotecek nie ucieka to nie fer i Luska go nie goni
no i nie ma killim na razie
ale muśże ją pilnować:mad:

Posted

[quote name='Alicja'] :loveu::loveu:jak pięknie pozuje ;)
http://img166.imageshack.us/img166/9...11smalllu7.jpg

jak TOTO
:razz: :razz:
Gdzie tam pozuje, właśnie strzela miny że ma dość tej sesji i chce zjeść szaliczek :]

TOTO ma się świetnie, bąbel przy łapce od wczoraj popołudnia się już nie odnawia! Czyli się wszystko pogoiło! Mały coraz pewniej staje łapkami, pewnie się chwyta i pomaga sobie skrzydełkami. Bierze go już na łazikowanie, zaczyna spierniczać z gniazdka ... a ja zaczynam myśleć nad nową klateczką dla niego bo ta za mała, gdy on zacznie już fruwać ...
Jest cwany, zapiera się jak tylko może gdy go próbuję do gniazdka włożyć.
No i piórka mu się rozwijają! Jeszcze przedwczoraj wszystkie niemal były w osłonkach, dziś już tylko kilka, a mały ciągle trzepocze by je rozprostowywać.
Tak więc - jest super i skoro 3 dobę już jest u nas i ma się dobrze, jedzonko przyswaja, tak myślę że nic już nie powinno mu się stać, jest bardzo żywiołowy, ciekawski ... i ma swoje humorki, np. nie lubi mamy, jak ją widzi to się chowa, a za mną się ciągle rozgląda, w szczególności gdy coś mówię to się we mnie wpatruje :] a mama zazdrosna hehe

[quote name='BeaC']he he he
maluskie TOTO u ciebie widziałam
i kotecka w budce królika też:razz::razz::razz:

a Żaba nie chce killim kotecka??
bo Luska baaardzo chce:angryy: ale jak kotecek nie ucieka to nie fer i Luska go nie goni
no i nie ma killim na razie
ale muśże ją pilnować:mad:

Żaba nie robi kilim koteckowi, co najwyżej jak kotecek jej próbuje zwiewać to kotecka przytrzymie sobie łapką :] ale ogólnie to coraz bardziej ma wylane w te koty. Jedyne jakie ją interesują to obce szmyrgające jej przed nosem, wtedy wyrywa i goni ... no i Sorok, dziki maine coon co dopada naszą kotkę, wtedy Santa wyrywa na ratunek i goni parszywca hehe

Goopie ograniczenia buźków!