GameBoy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112618 Quote
Fenris Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='GameBoy']http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112618 Bosz czemu czemu czemu ?? :placz: przecież one są takie śliczne :placz: Quote
GameBoy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 sorry, ze wkleilam w galerie ale tu duzo wielbicieli tego typu psow wchodzi glupota ludzka nie zna granic Quote
Fenris Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 GameBoy napisał(a):sorry, ze wkleilam w galerie ale tu duzo wielbicieli tego typu psow wchodzi glupota ludzka nie zna granic Nie no, dobrze że wkleiłaś! Jak najbardziej! Tyle że mię aż ściska że nie mogę im pomóc :placz: A tak poza tematem to mały uczy się latać :p coraz lepiej mu wychodzi podfruwanie na krótkie dystanse - 15-20cm :p Quote
GameBoy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 kurde pogadam o nich z TZ ale on na takie "kojcowe" pewnie powie nie w ogole nie wiem jak mozna trzymac CC w kojcu :shake: przeciez te psy sie nie nadaja w takie warunki!! one maja jakos tak dziwnie uszy przyciete - szczegolnie jeden, chyba jakis laik to robil Quote
Fenris Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 GameBoy napisał(a):kurde pogadam o nich z TZ ale on na takie "kojcowe" pewnie powie nie w ogole nie wiem jak mozna trzymac CC w kojcu :shake: przeciez te psy sie nie nadaja w takie warunki!! one maja jakos tak dziwnie uszy przyciete - szczegolnie jeden, chyba jakis laik to robil No ja myślałem o kojcu dla tymczasowiczów :roll: na wrazieczego czyli afery międzypsami lub mojego chwilowego niepobytu w domu ... no ale wpierw studia, potem stałe zarobki, a dopiero potem w tym domu będę mógł myśleć o jakichkolwiek poważniejszych własnych decyzjach :roll: ehhh ... albo gdzie indziej ;) no ale to dopiero za czas jakiś, teraz wyjątkowo w domu siedzę, ale tak to mnie nie ma, 5 lipca już mam praktycznie pewniaka że jadę do nibypracy czyli w zamian za odrobinę pomocy jadę na 3 spływy kajakowe pod rząd (łącznie 3 tygodnie)+ transport z i do domu. Ja również nie wyobrażam sobie CC na stałe mieszkających w kojcu, tak 24 na dobę :shake: A co do uszu - wyglądają jak cięte nożyczkami szkolnymi lub co najwyżej krawieckimi :angryy: Quote
Tengusia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 piekna a moze raczej imponujaca ta twoja Żabka :mdrmed: http://img206.imageshack.us/img206/4769/s7302346smallpd0.jpg http://img253.imageshack.us/img253/6623/s7302418smalltd4.jpg Quote
GameBoy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 najtragiczniejsze jest to, ze oboje maja ciete te uszy na inna modle ja zobacze co da sie zrobic ale kiepsko to widze :shake: obawiam sie, ze ta suka walczylaby z moja :shake: Quote
Fenris Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Tengusia']piekna a moze raczej imponujaca ta twoja Żabka :mdrmed: http://img206.imageshack.us/img206/4769/s7302346smallpd0.jpg http://img253.imageshack.us/img253/6623/s7302418smalltd4.jpg Dziękować :loveu: najtragiczniejsze jest to, ze oboje maja ciete te uszy na inna modle ja zobacze co da sie zrobic ale kiepsko to widze :shake: obawiam sie, ze ta suka walczylaby z moja :shake: Też się tego obawiam, dlatego nie mogę nawet spróbować ich poznać by sprawdzić, bo za daleko :-( Quote
GameBoy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 sa mlode jeszcze, wydaje mi sie , ze bez problemu znajda dom tylko, zeby ich rozmnazacz nie zabral:shake: Quote
Fenris Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 GameBoy napisał(a):sa mlode jeszcze, wydaje mi sie , ze bez problemu znajda dom tylko, zeby ich rozmnazacz nie zabral:shake:No właśnie to mnie martwi, dlatego przydałby się na CITO DT by móc lustrować przyszłych właścicieli :roll: Bo schronisko jak to schronisko :roll: jak będzie chętny i wyda się im na tyle konkretny, by im potem problemów nie robił, to psy wydadzą :roll: a czy rozmnażanie czy co to wiele schronisk w ogóle nie interesuje ... Quote
GameBoy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Fenris napisał(a):No właśnie to mnie martwi, dlatego przydałby się na CITO DT by móc lustrować przyszłych właścicieli :roll: Bo schronisko jak to schronisko :roll: jak będzie chętny i wyda się im na tyle konkretny, by im potem problemów nie robił, to psy wydadzą :roll: a czy rozmnażanie czy co to wiele schronisk w ogóle nie interesuje ... wydaje mi sie, ze Aga sprobuje przynajmniej dopilnowac zeby tak sie nie stalo Quote
Fenris Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 GameBoy napisał(a):wydaje mi sie, ze Aga sprobuje przynajmniej dopilnowac zeby tak sie nie stalo Miejmy nadzieję, bo są prześliczne, w szczególności sunia mnie podoba :placz: Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 byłam u CC są piękne ....szkoda żeby dostały się w łapy jakiegoś nieodpowiedzialnego człeka:shake: a wczoraj poznałam suczydło CC fantastycznej maści ...srebro ,grafit ....cudeńko ....a jak rozdawała buziory :loveu::loveu: Quote
Fenris Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Alicja']byłam u CC są piękne ....szkoda żeby dostały się w łapy jakiegoś nieodpowiedzialnego człeka:shake: a wczoraj poznałam suczydło CC fantastycznej maści ...srebro ,grafit ....cudeńko ....a jak rozdawała buziory :loveu::loveu: Jak tak rozdawała, to dlaczego mi nie przyniosłaś? :mad: Cześć :multi: :multi: Jak tam ToTo ;-) ToTo ma się dobrze, zaczął wybrzydzać na jedzonko, stroi fochy, świergoli bez powodu byle na siebie uwagę zwrócić itd., normalny zdrowy brzdąc :p łapki już ma na tyle chwytne że potrafi się złapać np bluzki itd tak że radzi sobie coraz lepiej, a ja dalej nie mam porządnej klateczki :shake: w poniedziałek pojeżdżę po budowlanych za siatką drobną i mu zrobię :p Quote
GameBoy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Fenris rozpieszcza nas fotami Zaby chce sie wiecej i wiecej .... wpadniemy w uzależnienie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fenris Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 GameBoy napisał(a):Fenris rozpieszcza nas fotami Zaby chce sie wiecej i wiecej .... wpadniemy w uzależnienie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Buahahaha :evil_lol: właśnie ładuję w imageshacka ale tylko 15 bo pogoda kijowa :angryy: Quote
Fenris Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Tedy lecimy z tematem :p Fotki ToTo będą później jak siostra wydeleguje koleżanki i pomoże w ich robieniu, bo ToTo się od rąk nie oddala niemal wcale więc cięzko samemu mu fotki robić :p Tedy Santunia :p Quote
Fenris Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 a teraz muszę odsapnąć i uspokoić serce po zawale ... mały sobie pofrunął podczas karmienia ... pod sam Żabi nos :shocked!: od tej chwili wszelka wolność ToTo jedynie pod nieobecność Santy :angryy: bo go łapą pacła, na szczęście na panice się skończyło:mdleje: Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jak ona fajnie skaczę Bobiś to dawno by już sobie Toto upolował Quote
Fenris Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Izabela124. napisał(a):Jak ona fajnie skaczę Bobiś to dawno by już sobie Toto upolował Santa bardzo ładnie i delikatnie się przy nim zachowuje, no ale to on się susem wpakował pod jej nos i to było silniejsze od niej ... teraz siedzi smutna i skulona, bo nie dość że pan nakrzykał, to teraz nie pozwala ToTo oglądać i wąchać i morały prawi zamiast miziać, bawić się i cieszyć:roll::lol: zaraz ją wymiziam bo ona zapłakana :p przejęła się i to bardzo :p Bidny głupolek :p Mały, normalnie podskakuje, je, pije, koopalony wali (teraz co karmienie a gdy biega to częściej gubi "niespodzianki") więc wszystko jest wporządku :p Quote
Recommended Posts