Fenris Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='clockwork']szkoda że sam zainteresowany ... Kloc znaczy sie... nie widziła sie w wodzie :hmmmm: ho ho i jeszcze troche, i sie nie zobaczy... jeszcze troche :-( a znalezisko za segmentem supcio... też mi sie zdarza wymieść conieco z zakamarków w trakcie poszukiwań zielonego :roll::oops: Bidny Klocuś jak nie może powariować w wodzie ... :-( bo to super zabawa, szczególnie nurkowanie po kijki :p No a co do znaleziska ... to głównie kurz i psie kłaki które są wszędobylskie :p Ale ogólnie to mam porządek w pokoju:roll:;) Hejos Oj to zdrówka Żabce życze Dziękować! Dziś się już lepiej czuje, ma już dość tego syropku :p Ale na spacerze już hasała i już nie haftuje. Quote
Fenris Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Nooo, panu się wzięło na bieganie z góry na dół w środku lasu i nigdzie rzeczki w zasięgu! I tak dwie godziny :roll: aż w końcu mogła się wytaplać w rzeczce :grins: Dopiero wtedy spacer można było uznać za udany :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Haha drugi Bobiś, on też maniak wody i do tego kopania Quote
madziorna Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 http://img167.imageshack.us/img167/6264/s7302733smallaj5.jpg => Prawdziwa żabka... :evil_lol: :loveu: Quote
BeaC Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 hejka wpadłam na chwilkę fotki ogladnełam fajna ta twoja żaba wyraz psiego gupeckowatego pyska powala:diabloti::diabloti::diabloti: ale Ci kaktus zakwitł no no no:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
jonQuilla Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 miałam przyjemność oglądnąć leśną Santuchę :multi::multi: jak zwykle urokliwa :loveu: Quote
clockwork Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 melduje że focisze oglądnięte .... ona ma dużo z Klocka jednak ... nie ma bata że nie mają wspólnych przodków ;) Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Żaba jak Zaba ...:loveu::loveu::loveu: ale to extra też http://img125.imageshack.us/img125/7083/s7302725smallme3.jpg Quote
Fenris Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Haha drugi Bobiś, on też maniak wody i do tego kopania Żabka akurat mało kopie, czasem cośtam łapą pogrzebie ale kopacz z niej kiepski :p http://img167.imageshack.us/img167/6...33smallaj5.jpg => Prawdziwa żabka... Po 2 godzinach hasania po lesie to ona tą wodę wręcz gryzła, łepek cały pod wodę lub rozgarnianie na boki całą mordką ... :p bo pan wcale nie zakładał tak długiej wycieczki z dala od rzeki :roll: hejka wpadłam na chwilkę fotki ogladnełam fajna ta twoja żaba wyraz psiego gupeckowatego pyska powala ale Ci kaktus zakwitł no no no Bo ona jest gupeckowata :evil_lol: a kaktus nie mi tylko mamie zakwitł, ale skubany kwitnie na noc i rano już zdechły dlatego taka słaba fota bo w salonie słabe oświetlenie ... ja tam kwietów nie mam, kwiet nie woła że chce pić :roll: miałam przyjemność oglądnąć leśną Santuchę jak zwykle urokliwa Ano :loveu: melduje że focisze oglądnięte .... ona ma dużo z Klocka jednak ... nie ma bata że nie mają wspólnych przodków Kto wie? :niewiem::evil_lol: Żaba jak Zaba ... ale to extra też http://img125.imageshack.us/img125/7...25smallme3.jpg Fota jak fota, extra to to było w realu, bo świeciło na pomarańczowo w środku ciemnego lasu :p Quote
Fenris Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 GameBoy napisał(a):Fenris ciachales sunie? Chodzi Ci o sterylkę? Żabka sterylizowana po pierwszej cieczce, a pierwsza cieczka to była masakra, bo mi kundle pod płotem przełaziły i nawet na podwórko puścić nie można było, na podwórku mniejsze, za płotem te większe ... jednego dnia mi kaukaz siedział pod bramką :roll: na szczęście spokojny i trzymał dystans. Te cieczki to masakra na dzielnicy gdzie pełno łazików. Quote
GameBoy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 sterylizowales klasyczna metoda? ile miala jak dostala 1szej cieczki? my czekamy na cieczke i juz sie rozgladam za lekarzem :cool1: Quote
Fenris Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 GameBoy napisał(a):sterylizowales klasyczna metoda? ile miala jak dostala 1szej cieczki? my czekamy na cieczke i juz sie rozgladam za lekarzem :cool1: Klasyczna czyli ... ? Na stoliku, pod narkozą, brzuszek rozcięli na ok 3-4cm, wyjęli co trza, wycięli, laserowym gówienkiem "zaspawali" cieknące naczynka, zaszyli resztę, zaszyli brzuszka wszystkie warstwy no i po 10 dniach zdjąłem szwy ... i przy wszystkim byłem, ale nie asystowałem heh. Miała wtedy ok 14 miesięcy. Quote
GameBoy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 a ile miala jak byla cieczka? moja ma 8 to chyba jeszcze nie co? Quote
madziorna Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='GameBoy']a ile miala jak byla cieczka? moja ma 8 to chyba jeszcze nie co? Ja mam sunię cane corso i dostała cieczkę pierwszą tydzień temu, tj. w wieku 11 miesięcy. Quote
Fenris Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 GameBoy napisał(a):a ile miala jak byla cieczka? moja ma 8 to chyba jeszcze nie co? Cieczkę miała miech wcześniej, sterylka tak wcześnie bo było podejrzenie że jeden kajtek zapylił :roll: bo babcia ją na podwórko puściła bo nie pomyslała, że ok, ona nie wyjdzie, ale inne do niej wejdą :roll: zapylić nie zapylił bo robiliśmy usg, ale mimo wszystko zdecydowałem się na sterylkę, nie jest rodowodowa więc po co się martwić jakby jaki ją dopadł, poza tym miała taką chuć, że sama próbowała zwiewać za psami :roll: Quote
GameBoy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 dziekuje Wam za informacje :p czy ona bedzie rosla az do cieczki?? :cool1: Quote
Fenris Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 GameBoy napisał(a):dziekuje Wam za informacje :p czy ona bedzie rosla az do cieczki?? :cool1: Żabka się nieco wcześniej zatrzymała ze wzrostem, ale w sumie od 9-10 miesiąca to już niewiele urosła. Quote
GameBoy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 moja suka ma 70 cm w klebie, chyba oszalala:cool1: Quote
Fenris Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 GameBoy napisał(a):moja suka ma 70 cm w klebie, chyba oszalala:cool1: Nieźle hehe, Żabka by mogła tyle mieć ... :diabloti: Quote
Recommended Posts