lio_ness Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 lothia napisał(a):kolejny.....co to się dzieje,przeciez takie kruszynki nie mają wielkich wymagań mieszkaniowych,nie jedza nie wiadomo ile Coraz więcej potworów a nie ludzi :-(. Uroczy maluszek :) jak sarenka :) Quote
jusstyna85 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Jest następny psiak malutki-ratlerkowaty,wyłowiony z rzeki...Mysia zrobi wątek chyda, on też bardzo potrzebuje DT Quote
lothia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 o matko,nie dobijaj,dałam go na pińczerki w potrzebie,jest jeszcze chyba forum ale nie jestem tam zarejestrowana Quote
UeMka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jeśli staruszek coś znajdie to mogę wziąc tą drugą maliznę jednak trzy psy i fretka w jednym domu to nawet dla moich rodziców za dużo... Zgrywam zdjecia będą za chwil kilka Ja wiem że wszystkie podobne ale nie chce małego denerwować. Jak się znów bedziemy bawić to cykne fotki. Teraz królewicz odpoczywa po spacerku :) Quote
malagos Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Rewelacja! Śliczny, starszy pan! Uemko, ratlerki to kochane stworzenia, wierz mi :loveu: Quote
lothia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 jeszcze jeden szuka domu,niestety juz w schronie, to 4 w ostatnich dniach http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109305 Quote
Mysia_ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 http://img33.picoodle.com/img/img33/4/4/30/uemka/f_SSA41298m_37fea19.jpg bidulek :-( dobrze, że trafił do Ciebie. Quote
UeMka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Psaczek jest naprawdę kochany, nie narzuca się, śpi słodko. Nic tylko kochać. Sąsiadka te z auroczona ale jej często nie ma całymi dniami i często wyjeżdża i nie decyduje sie na pieska. Quote
Mysia_ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 a w jakim może być wieku? :roll: tutaj ten zabrzański bidulek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110566 Quote
jusstyna85 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Mysia_ napisał(a):a w jakim może być wieku? :roll: jego zęby były całe czarne, wet musiałby ocenić...to naprawde starzec... Quote
jusstyna85 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Uemko prosiłabym Cię o zdjęcia, kiedy znajdziesz czas...Z tymi zdj nie ma co robić ogłoszeń... Quote
UeMka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ciezko z tym moim szczeniakiem. Nie moge jej wytłumaczyc zeby nie zaczepiała i Filip (baaardzo reaguje na to imie) ucieka. W dodatku psiak został przed chwilą wykąpany. Stał w wannie bardzo grzecznie. Idealnie reaguje na "idziemy na dwór" cieszy się, biega i skacze jak sczeniak. Strasznie upodobał sobie moja mame i męczy ją cały czas żeby wziela go na rece i głaskała :cool3: Mam kilka zdjec moze cos Wam spasi. Reszte jutro może jak sie troszke uspokoją. Na razie tyle... Quote
jusstyna85 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Ladnie wyszedł...:) Jaka to w końcu rasa i gdzie go możną podpiąć? na większości ogłoszeń nie ma ratlerek... Quote
AguśSosnowiec Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 To ostatnie zdjecie poprostu wymiata dokumentnie! :loveu: Quote
jusstyna85 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 UeMka napisał(a):Zobacz pinczer miniaturowy właśnie w taką kategorie ulokowałam tamtego ratlerkowatego... Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 o matko jak można takiego słodziaka wywalić , ja wprawdzie nie gustuje w małych rasach ale psiuniek wymiata Quote
AguśSosnowiec Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No ja sie juz nie moge doczekac az mnnie odwiedzicie!!!!! :cool3: Quote
halbina Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 s;iczny uszatek! i szczęściarz, że ma dt... Quote
UeMka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Filipek pozdrawia wszystkie cioteczki z moich kolanek :loveu: To jest naprawde wieeelki przytulak i jakaś staruszka na pewno się ucieszy mając go w domu. Ale młodzi lubiacy ustatkowane życie też będą mieli z Nim raj!! Quote
patch75 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 dla mnie to on nie jest pinczerowaty, ale wy sie pewnie lepiej znacie:lol:tu go moze dajcie tez: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9999566#post9999566 Quote
UeMka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Po dzisiejszej nocy stwierdzam że maluch jest z lekka chory. Jak już mówiłam wcześniej mały baaardzo dużo sika. Na dworze na kilkuminutowym spacerze potrafi sikać z 10 - 15 razy. No i rano w domku też nasikał, ale na kafelki w przedpokoju. Widocznie nie mógł nikogo w nocy obudzić że mu się chce. Ale stało się coś dziwnego... Filip w nocy podszedł do mojej siostry która spała i uwaga... wyciągnął łapkę i pogłaskał ją (dosłownie) po policzku a potem przytulił do NIej główkę tak jakby nie wiem, babcia przed snem do wnuczka. Moja siostra aż sie poryczała bo nei wiedziała co się dzieje... tzn była w szoku i takie jakieś uczucia się pogmatwały... W każdym bądź razie dzisiaj weterynarze w okolicy nie przyjmują a jeśli nawet przyjmuja to za podwójną lub potrójną stawkę... Czyli czekam do piątku. Filipek sypia pod kordełką :loveu: ząbki tak jak mówiłam wcześniej ma w tragicznym stanie... :placz: jeden kieł przekrzywiony tak że nie może zamknąć mordki a wszystkie zęby na górze czarne jak smoła (dosłownie)... Strasznie mi Go szkoda bo jest naprawdę kochanym psem! Quote
Recommended Posts