Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lothia napisał(a):
kolejny.....co to się dzieje,przeciez takie kruszynki nie mają wielkich wymagań mieszkaniowych,nie jedza nie wiadomo ile

Coraz więcej potworów a nie ludzi :-(. Uroczy maluszek :) jak sarenka :)

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli staruszek coś znajdie to mogę wziąc tą drugą maliznę jednak trzy psy i fretka w jednym domu to nawet dla moich rodziców za dużo...
Zgrywam zdjecia będą za chwil kilka

Ja wiem że wszystkie podobne ale nie chce małego denerwować. Jak się znów bedziemy bawić to cykne fotki. Teraz królewicz odpoczywa po spacerku :)

Posted

Psaczek jest naprawdę kochany, nie narzuca się, śpi słodko. Nic tylko kochać. Sąsiadka te z auroczona ale jej często nie ma całymi dniami i często wyjeżdża i nie decyduje sie na pieska.

Posted

Ciezko z tym moim szczeniakiem. Nie moge jej wytłumaczyc zeby nie zaczepiała i Filip (baaardzo reaguje na to imie) ucieka. W dodatku psiak został przed chwilą wykąpany. Stał w wannie bardzo grzecznie. Idealnie reaguje na "idziemy na dwór" cieszy się, biega i skacze jak sczeniak. Strasznie upodobał sobie moja mame i męczy ją cały czas żeby wziela go na rece i głaskała :cool3:
Mam kilka zdjec moze cos Wam spasi. Reszte jutro może jak sie troszke uspokoją.

Na razie tyle...

Posted

Filipek pozdrawia wszystkie cioteczki z moich kolanek :loveu:
To jest naprawde wieeelki przytulak i jakaś staruszka na pewno się ucieszy mając go w domu. Ale młodzi lubiacy ustatkowane życie też będą mieli z Nim raj!!

Posted

Po dzisiejszej nocy stwierdzam że maluch jest z lekka chory. Jak już mówiłam wcześniej mały baaardzo dużo sika. Na dworze na kilkuminutowym spacerze potrafi sikać z 10 - 15 razy. No i rano w domku też nasikał, ale na kafelki w przedpokoju. Widocznie nie mógł nikogo w nocy obudzić że mu się chce. Ale stało się coś dziwnego... Filip w nocy podszedł do mojej siostry która spała i uwaga... wyciągnął łapkę i pogłaskał ją (dosłownie) po policzku a potem przytulił do NIej główkę tak jakby nie wiem, babcia przed snem do wnuczka. Moja siostra aż sie poryczała bo nei wiedziała co się dzieje... tzn była w szoku i takie jakieś uczucia się pogmatwały...
W każdym bądź razie dzisiaj weterynarze w okolicy nie przyjmują a jeśli nawet przyjmuja to za podwójną lub potrójną stawkę... Czyli czekam do piątku. Filipek sypia pod kordełką :loveu: ząbki tak jak mówiłam wcześniej ma w tragicznym stanie... :placz: jeden kieł przekrzywiony tak że nie może zamknąć mordki a wszystkie zęby na górze czarne jak smoła (dosłownie)...
Strasznie mi Go szkoda bo jest naprawdę kochanym psem!