Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misiek? Od lat nikt inaczej na niego nie mówi, a jemu jest wszystko jedno jak go nazywają, byle go głaskali. Długie lata spędzone w schronisku nauczyły go, że aby wyłudzić odrobinę zainteresowania trzeba głośno szczekać. I szczeka i wije sie przy kratach, gdy tylko ktos przechodzi koło boksów. I tak rzadko osiąga swój cel - duży, pospolity kundel na dodatek bez łapy. Tyle lat - bez szansy na DOM.
Tel. do schroniska: 692 659 026
692 005 758
668 432 419
lub [email protected]

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miskowi brak łapy w niczym nie przeszkadza - to ludziom przeszkadza jej brak. Lituja się nad nim, ale nie pomyslą, że "biedny" jest z powodu braku domu, kochanego człowieka, a nie dodatkowej konczyny.

Posted

nie wiem czemu ludzie rozpatrują to ile pies ma łap. To sprawa psa czy mu lepiej czy gorzej na trzech łapach. Mój Misio właściwie w większości chodzi na dwu łapach i łaski nie robi - jak się zmęczy to siada. Ale żeby zaraz mu liczyć ile ma łap :shake:.

Posted

Bo ludzie uważają,że jak pies bez łapy,to zaraz kaleka i w ogóle-po co komu taki pies???A ja widzę po Kolim,że super sobie radzi.Choć szybko się męczy...Ale zachowuje się jakby miał minimum sześć nóg...Zdarza się,że słyszę głupawe komentarze...Ale jeszcze gorzej ma ta pani,co ma jamnika sparaliżowanego.Zrobiła mu wózeczek,psinka dzielnie maszeruje przednimi łapkami a tylne jadą.I widać,że jest szczęśliwa,że żyje...A ta pani już nie raz słyszała,że po co męczy psa,żeby go uśpiła...
Tylko dlaczego nikt nie mówi,by uśmiercać kalekich ludzi???Psy tak samo jak my mają prawo do życia...
A może źle piszę???

Posted

Choinka.....:angryy:
Ludzie nie wiedzą co tracą, przechodząc obok boksu z trójłapem!!! A psy siedzą... kiblują....latami :placz:. A łapa to tylko kawał mięcha, a serce przeogromne!!!!!

Ludzie!!! Obudźcie się i spójrzcie na te psy sercem a nie oczami!!! :placz:

Posted

luka1 napisał(a):
DIF on jest na prawdę wspaniały, wspanialszy niz inne.

Jak Luka tak pisze, to wie co pisze :lol: Mojego kochanego trójłapka Luka i Assiam też " wykumały ", wiedziały, że to wyjątkowy pies, wszystko co o nim pisały okazało się prawdą, więc myślę, że i z Miśkiem jest podobnie.
Misiek musi być rzeczywiście wspanialszy niż inne, to nie kit.