Wet-siostra Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Misiu-widzisz,co tu się na Twoim wątku wyprawia???:evil_lol: Pogoń te cioteczki,poszczekaj...:eviltong: Quote
kasikitd Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 DIF napisał(a):A próbowałaś własnoręcznie wsadzać Nelsoniastego do samochodu?? :mad: A chroniłaś własne dziecię jak go "potfur" chciał zjeść, bo nie miał półki w bagażniku nad deklem???? Też mi .... posłuszny "azorkowiec" ...phi.......:shake::eviltong: Ułożony i grzeczny to on jest dlatego, że był u mnie przez 1 i pół dnia ............ooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! Toż on w wielkim stresie był :diabloti: Misiek, czuję, że ty masz taką charyzmę jak Nelson, szczęściarzem może być ten, kto ci da domek. Quote
luka1 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Misiek jest duży, bardzo duży, nie ma łapy, jest starszy - jaką ma szansę? Quote
Hotel KADIF Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 luka1 napisał(a):Misiek jest duży, bardzo duży, nie ma łapy, jest starszy - jaką ma szansę? Z nami sporą... bez nas - znikomą :roll:!! Bardzo dobrze, że założyłyście mu wątek!! Quote
kasikitd Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 luka1 napisał(a):Misiek jest duży, bardzo duży, nie ma łapy, jest starszy - jaką ma szansę? Tak samą jak inne trójłapki, które znalazły domek ;) Quote
Wet-siostra Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Czasem lubię się pobawić w proroka,czasem nawet mi się udaje,więc niniejszym prorokuję: MISIO ZNAJDZIE SWÓJ DOMEK.:loveu: Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Wet-siostra napisał(a):Czasem lubię się pobawić w proroka,czasem nawet mi się udaje,więc niniejszym prorokuję: MISIO ZNAJDZIE SWÓJ DOMEK.:loveu: A pewnie, że znajdzie ;) Quote
Hotel KADIF Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Wet-siostra']Czasem lubię się pobawić w proroka,czasem nawet mi się udaje,więc niniejszym prorokuję: MISIO ZNAJDZIE SWÓJ DOMEK.:loveu: Też mi prorok ..... Przecież TO oczywiste!!!! :evil_lol::eviltong: Quote
kasikitd Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Piękny ten pan prezes Miś, wygląda na spryciulka i jak każdy trójłapek ma chyba dużo energii, tylko nie ma jej gdzie wykorzystać za tymi kratami.Człowieku weź trójłapka, nie raz cię zadziwi. Quote
luka1 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 on jest bardzo duży, w boksie nawet tym wiekszym, jest mu bardzo ciasno. Quote
kasikitd Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 O kurcze, to jeszcze gorzej, nie dość, że bez domku, nie dość, że szanse na adopcje mniejsze, to jeszcze musi się tłuc w takiej klitce zamiast cieszyc wolnością.A mógłby tak pobrykać! Człowieku przygarnij to piękne psisko:roll: Quote
Ziutka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='kasikitd'] Człowieku przygarnij to piękne psisko:roll: Właśnie....przygarnij - Kaskid wie co pisze, sama ma trzyłapka z Azorka :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Qrcze...ale on jest pięęęękny!!!! Kobitki! A ma allegro i resztę? Bo jakoś przeoczyłam....:shake: Quote
luka1 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 http://www.allegro.pl/item362261026_misiek_co_na_trzech_lapach_przez_zycie_gna.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1233107_mis_co_na_trzech_lapach_przez_zycie.html proszę, to linki. Muszę tylko zdjęć dołożyć, ale to potem Quote
Wet-siostra Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Misiu-zapraszam na wieczorny spacerek.:Dog_run::painting: :painting: :painting: Quote
Wet-siostra Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 luka1 napisał(a):to ja też sobie pójdę Cioteczko,a co to się stało,że idziesz,a nie biegniesz???:evil_lol: Quote
Ziutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Wet-siostra napisał(a):Cioteczko,a co to się stało,że idziesz,a nie biegniesz???:evil_lol: Bo tylko z Huzarem się biegało :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts