luka1 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Misi też lubi spacery, ale jakoś nikt na to nie wpadł. Quote
Wet-siostra Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 LUCE1 tylko bieganie w głowie...:evil_lol:A pospacerować to nie łaska???:eviltong: Idziemy na spacerek... Quote
luka1 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 nauczył mnie tego HUZAR - z nim nie było mowy o spacerach :evil_lol: Quote
Ziutka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 luka1 napisał(a):nauczył mnie tego HUZAR - z nim nie było mowy o spacerach :evil_lol: :evil_lol: hihihi....jak sobie przypomnę Huzara jak wyprowadzał Lukę na spacery to :diabloti: :roflt: Quote
Wet-siostra Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ...pewnie zamiast spaceru karkołomny bieg z przeszkodami??? Mój Koli też ciągnie jak smok,ale go przyhamowuję... Quote
Ziutka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Wet-siostra napisał(a):...pewnie zamiast spaceru karkołomny bieg z przeszkodami??? Luka wyprowadza Huzara z boksu...On od razu cap pociąga i Luka leży na ziemi a On ją wyprowadza poza bramę na brzuchu :grins: Ale Huzarek już jest w nowym domu od 3 tygodni więc już jej nie ma kto wyprowadzać na spacerki :sg168: Quote
luka1 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 i schronisko juz nie takie, ech...:evil_lol: Quote
luka1 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Misiek to chyba już nie pamięta dotyku trawy pod łapami Quote
kasikitd Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 luka1 napisał(a):Misiek to chyba już nie pamięta dotyku trawy pod łapami A szkoda, bo trójłapki sochaczewskie są niezwykłe :loveu: Misiek, możesz pokazać na co cię stac, tylko niech ktoś da ci szansę. Quote
Wet-siostra Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Hi,hi!!!!:lol::lol::lol:To się nazywa spacerek...:evil_lol: U nas dziś leje deszcz...:shake: Mimo to zabieram Misia na wirtualny spacerek!!! Quote
kasikitd Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Kochany psiak, jak każdy trójłapek, wniesie do domku dużo radości. Quote
luka1 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 to wielkie psisko więc i radości wiele :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ziutka napisał(a):Luka wyprowadza Huzara z boksu...On od razu cap pociąga i Luka leży na ziemi a On ją wyprowadza poza bramę na brzuchu :grins: Padłam normalnie :mdleje: :roflt:!! Luka i Ty się tak dawałaś ciągać na brzuchu po lesie ?? :shake::evil_lol::eviltong: A Misiu piękny jest!!! I proszę go wyprowadzać na spacery :mad:, bo jak mu chatę znajdziemy, żeby nie było wstydu, że dzikusy macie w tym Azorku :eviltong: Quote
luka1 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 DIF napisał(a):Padłam normalnie :mdleje: :roflt:!! Luka i Ty się tak dawałaś ciągać na brzuchu po lesie ?? :shake::evil_lol::eviltong: :eviltong: Ludzie, na jakim brzuchu.:roflt:Sandra to potrafi wszystko upiększyć. Huzar by padł nim by mnie do bramy dowlukł a w ziemi byłby rów niedoprzebycia. Huzar mnie tylko między boksami przeciągnął a do lasu i po lesie sama pędziłam uwiązana do drugiego końca smyczy. I zawsze kiedy go brałam to nim sie zdążyłam dobrze umocować do smyczy - już byliśmy w lesie. Quote
kasikitd Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 DIF napisał(a):Padłam normalnie :mdleje: :roflt:!! Luka i Ty się tak dawałaś ciągać na brzuchu po lesie ?? :shake::evil_lol::eviltong: A Misiu piękny jest!!! I proszę go wyprowadzać na spacery :mad:, bo jak mu chatę znajdziemy, żeby nie było wstydu, że dzikusy macie w tym Azorku :eviltong: Ciotka Dif poleciała po całości, dzikusy???:crazyeye: Ja się do tej pory nadziwić nie mogę, że Nelsonik mój taki ułożony, grzeczny, jakby go w tym schronie całe życie szkolili, bardziej posłusznego to ja na oczy nie widziałam, do tego szybko się uczy, więc i Misiek pewnie wyszkolony :loveu: Quote
luka1 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 NIE Misiek szkoli. :evil_lol: On tu jest prezes :evil_lol: Quote
kasikitd Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 O, ho,ho, to wielki ukłon dla pana prezesika od Nelsonika :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 luka1 napisał(a): Huzar by padł nim by mnie do bramy dowlukł a w ziemi byłby rów niedoprzebycia. To TY powiedziałaś :eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol:!!!!!!!!!!!! Quote
Hotel KADIF Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Zapraszam na nowy "trójłapkowy" wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10093221#post10093221 Już sama nie wiem jak "im" pomóc :-(...... Quote
Hotel KADIF Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 kasikitd napisał(a):Ciotka Dif poleciała po całości, dzikusy???:crazyeye: Ja się do tej pory nadziwić nie mogę, że Nelsonik mój taki ułożony, grzeczny, jakby go w tym schronie całe życie szkolili, bardziej posłusznego to ja na oczy nie widziałam, do tego szybko się uczy, więc i Misiek pewnie wyszkolony :loveu: A próbowałaś własnoręcznie wsadzać Nelsoniastego do samochodu?? :mad: A chroniłaś własne dziecię jak go "potfur" chciał zjeść, bo nie miał półki w bagażniku nad deklem???? Też mi .... posłuszny "azorkowiec" ...phi.......:shake::eviltong: Ułożony i grzeczny to on jest dlatego, że był u mnie przez 1 i pół dnia ............ooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts