GoskaGoska Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 biedak, ale dzieki Neris mogl cieszyc sie zyciem przez wiele miesiecy. Niestety ani my , ani psy - nie jestesmy wieczni:-( Quote
irysek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 o matko, kto by pomyslal, ze to sie tak szybko potoczy. jakies fatum nad wroclawskimi zwierzakami wisi czy co :-( ? nie mam co pisac. wiadomo jak boli strata ukochanego pupila. bol jest nie do opisania, zostaje tylko placz. wiec to, ze wspolczuje to chyba oczywiste :roll:. szkoda psiaka. trzymaj sie neris, zrobilas co moglas :loveu:. Quote
Koperek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [B]Neris [/B]bardzo Ci współczuję i jednocześnie dziękuję za [B]Nemusia[/B]! Nie wiem, czy tak czy też nie tak mialo się to skończyć, ale teraz jest mu dobrze- nic go nie boli. Tylko smutek i żal pozostaje :-(:-(:-( Quote
iwa77 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Neris - bardzo mi przykro , przytulam Cię w tych trudnych chwilach , trzymaj się kochana. Nemuś żegnaj kochany rudy kudłaczku ! [*][*][*] Quote
Poker Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ojej :placz:,:-(,nic więcej nie mogę :placz::placz::placz: Quote
Reksiu21 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Oh, nie, NERIS, tak mi bardzo bardzo przykro, ze stracilas NEMUSIA:placz::placz::placz: Tak o niego dbalas, tak go pielegnowalas, to takie niesprawiedliwe!!:placz::placz::placz: Quote
Reksiu21 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='GoskaGoska']no to super :) tydzien zapoznawczy i do domkow zmykac :lol: stalych , cudownie kikou ze je mozesz tak zawozic :loveu: reksiu a ja zapomniala co się stalo z czarnulką kudlatą, kto ją adpotowal[/quote] JUtro zabieram sie za zdjecia i oglaszanie Cziki. Jak zwykle, podziekowania dla Kingi:loveu:, Kikou:loveu:, i wszystkich ktorzy sie przyczynili do tego ze psiaki sa u mnie!!!:loveu::loveu::loveu: Gosi, kudlatka jest u ludzi w Sttutgarcie, ktorzy stracili swojego ONka po wielu latach. Sa calymi dniami w domu, on chory (padaczka), ona go pielegnuje. Vita spi na lozkach i fotelach, jest jej naprawde dobrze. Miala operacje prawego oka, bo niebylo calkiem dobrze zrobione w schronie, i jest juz teraz OK. Tak, Poziomka jedzie do mnie, niewiadomo jeszcze kiedy. Quote
Margo05 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Neris, przykro mi :-( Nemuś (*)(*)(*) Quote
Wet-siostra Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nemusiu, [*],nie znałam Cię...Ale , biedaku... tak mi przykro...:-( Co za fatalny rok...:shake: Proszę-jak spotkasz TAM Koliego i Lusię powiedz Im,że strasznie za Nimi tęsknię...:-( Quote
Slomka22 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Dziewczyny, mam prosbe bo ja jak zwykle bylam w schronie przelotem :) bo musialam dotrzec na 2 koniec wrocka w 40 minut :cool3: - jest tam kilka bullowatych w osobnych boksach po srodku - dopytajcie o nie to sie porobi ogloszenia bo one juz glosy potracily :shake: z tego zimna Quote
Weronia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]PROSZĘ O GŁOSY NA KRAKVECIE!!! GŁOSUJEMY NA PRZYBORÓWKO (P.WANDA)[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4]każdy głos się liczy..[/SIZE][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-glosujemy-na-przytulisko-p-wandy-w-przyborowku-105760/index237.html"][COLOR=#000000]Krakvet-Głosujemy na Przytulisko P. Wandy w Przyborówku[/COLOR][/URL] [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8933"][COLOR=#000000]Forum o psach i kotach[/COLOR][/URL] przepraszam za offa..:oops: Quote
kikou Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [CENTER][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=seagreen]przedstawiam Cudke:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudka-czeka-na-cud-125486/#post11295282"][COLOR=#000000]CUDKA czeka na cud!!![/COLOR][/URL] [CENTER][IMG]http://images34.fotosik.pl/405/71dd8cda0ba9de43.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Bella1 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Dziękuję Kikou za zamieszczenie mojej podopiecznej :lol: Z Cudką wynikneła bardzo dziwna sprawa , otóż przyszły dzieci ze Szkoły do Sch. i jedno dziecko rozpoznało Cudkę jako pieska swojej babci , Cudka nazywa się Tina ma prawdopodobnie 8 lat , Cudka bardzo się cieszyła niestety dziecko nie mogło odebrać suni ale została telefonicznie powiadomiona rodzina , obiecali przyjechać po Cudkę najdalej za dwa dni , no ale do piątku nikt się nie zjawił :shake: , myślę że jak przez tydzień nikt się po nią nie zgłosi to chyba już jej wł. nie chce:-( nie rozumię takich ludzi ja wiedząc że mój pies się znalazł za 5 minut byłabym po niego A sunia w Sch. od września już czeka Quote
ecci Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='Bella1']Dziękuję Kikou za zamieszczenie mojej podopiecznej :lol: Z Cudką wynikneła bardzo dziwna sprawa , otóż przyszły dzieci ze Szkoły do Sch. i jedno dziecko rozpoznało Cudkę jako pieska swojej babci , Cudka nazywa się Tina ma prawdopodobnie 8 lat , Cudka bardzo się cieszyła niestety dziecko nie mogło odebrać suni ale została telefonicznie powiadomiona rodzina , obiecali przyjechać po Cudkę najdalej za dwa dni , no ale do piątku nikt się nie zjawił :shake: , myślę że jak przez tydzień nikt się po nią nie zgłosi to chyba już jej wł. nie chce:-( nie rozumię takich ludzi ja wiedząc że mój pies się znalazł za 5 minut byłabym po niego[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Poker Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 niesamowita sprawa :angryy:,i jakie to dziecko ma zderzenie ideałów z rzeczywistością :mad:,jaki będzie miec stosunek do zwierząt :crazyeye: Quote
Korenia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 O jaaaa :crazyeye::crazyeye: :angryy::angryy: Quote
Bella1 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ta sunia jest niesamowita , trafiła do Schroniska jako znaleziona , gdy tylko ktoś zbliżył się do jej klatki szczerzyła zęby , histercznie reagowała na każdą próbę zbliżenia się do niej , jednak do zwierząt jest ok więc siedziała w jednej klatce z Balbinką którą codziennie brałam do siebie do biura , pewnego razu Cudka uciekła mi gdy wyjmowałam Balbisie , położyła się pod moim biurkiem grzeczniutka , zupełnie inny pies i tak towarzyszy mi już ponad miesiąc, jest nieufna do obcych , bardzo ostrożna, schodzi z drogi wszystkim pieską , bardzo się pilnuje , jest niesamowicie posłuszna , mam wrażenie że ona wszystko rozumie co do niej się mówi Może jednak zdarzy się cud i Cudka wróci do swojej pani Quote
irysek Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 dobrze by bylo. nie wiem jak mozna nie odebrac psiaka, z ktorym spedzilo sie taki szmat zycia, wiedzac, ze siedzi w schronisku. i najgorsze w tym wszystkim jest to, ze to dziecko ja poznalo, ona je itd. zrobila sobie nadzieje, ze przyszli po nia. a dziecko co sobie o tej babci musi myslec. pewnie z mozgu wode mu zrobia, ze to nie ta sama sunia i sprawa ucichnie tfu tfu tfu. super sunka. maly slodziak. farta ma ze dupke grzeje na podusi pod biurkiem :razz: Quote
ulvhedinn Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A cudka jest w dodatku jednym z bardziej uroczych piesków- nie do pojecia ze można jej nie chciec... :shake: No i jest pieskiem "kompaktowym"- mała, zje niewiele, zmiesci sie wszędzie, wszędzie mozna takiego pieska zabrać... Quote
kikou Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 zapraszamy na bazarek (ubranaka dla małych dziewczynek) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/paczka-dziewczecych-ubran-wszystko-razem-jedna-cena-na-dlug-u-ulv-125360/[/URL] Quote
Poker Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 też zapraszam na bazarek [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczne-notesiki-nie-tylko-na-pomoc-zwierzakom-u-ulv-do-splacenia-ogromny-dlug-125493/#post11295737[/url] Quote
kikou Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 i na zakończenie niedzielnego wieczoru.... dwa "nowe" staruszki, które bardzo potrzebują pomocy i domku....nie mają czasu czekać kilka latek....są w takim wieku....:razz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/babel-jamnis-senior-wroclawskie-matuzalemy-oczywiscie-szukaja-domkow-125562/#post11301483[/URL] Quote
Slomka22 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Bella1']Dziękuję Kikou za zamieszczenie mojej podopiecznej :lol: Z Cudką wynikneła bardzo dziwna sprawa , otóż przyszły dzieci ze Szkoły do Sch. i jedno dziecko rozpoznało Cudkę jako pieska swojej babci , Cudka nazywa się Tina ma prawdopodobnie 8 lat , Cudka bardzo się cieszyła niestety dziecko nie mogło odebrać suni ale została telefonicznie powiadomiona rodzina , obiecali przyjechać po Cudkę najdalej za dwa dni , no ale do piątku nikt się nie zjawił :shake: , myślę że jak przez tydzień nikt się po nią nie zgłosi to chyba już jej wł. nie chce:-( nie rozumię takich ludzi ja wiedząc że mój pies się znalazł za 5 minut byłabym po niego A sunia w Sch. od września już czeka[/quote] Jejku gdyby tak sie moj Reks znalazl to bym warowala pod schroniskiem zeby go jak najszybciej zabrac... co za ludzie... Quote
kikou Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Slomka22']Jejku gdyby tak sie moj Reks znalazl to bym warowala pod schroniskiem zeby go jak najszybciej zabrac... co za ludzie...[/quote] dziwna sprawa...z tym zgubieniem...moze Babcia wcale jej nie zgubila tylko oddala gdzies.... albo moze Babcia jakos chora, ze jeszcze nie przyjechala.... Quote
ulvhedinn Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Mam bardzo smutną wiadomość.... dziś w nocy odeszła za TM Kanapeczka u Ecci... odeszła jej na rękach, w drodze do weta... nie wytrzymało serduszko :-(:-(:-( Quote
Recommended Posts