Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wątek (z fotkami) sznaucerka
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/uroda-przeminela-sznaucer-olbrzymi-wrak-psa-tez-chce-zyc-124259/index5.html[/URL]

A poniżej psiak, o którym nawet nie wiem co napisać.....straszne biedaczysko..

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/umieram-cicho-na-betonie-zbyt-stary-zbyt-brzydki-124420/#post11206164[/URL]

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

założyłam wątek staremu Łaciatkowi...
z czasem poprosimy Cioteczki częściej bywające w schronisku o więcej informacji....

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-laciatek-z-wroclawia-124594/#post11216790[/URL]

Posted

Witam.
Pozdrowienia dla Cioteczek od słodkiej Luśki!:loveu:
Mam pytanie,co z umową adopcyjną??? :oops:
Do dnia dzisiejszego nie dotarła do mnie... :niewiem: Na jednym wątku pewna Cioteczka napisała,że"przywłaszczyłam sobie Lusię"...:crazyeye:
Czy mogę prosić o jak najszybsze podsłanie mi umowy??? :modla:

Posted

[quote name='GoskaGoska']no wlasnie dzis widzialam ja na stronie Negri, w kazdy razie podeslalam info do osoby od dalmatynczykow, ale jeszcze nie dostalam odpowiedzi. A watku to ona raczej nie ma[/quote]
Ja mam jej foty- jak zdążę dzisiaj to wątek założę i podam link.

Posted

Czy możecie mi trochę pomóc w opłaceniu rachunku u weta za Nemo? Na wątku już całkiem nikogo z Wrocławia nie ma, aż mi wstyd o tym pisać ale jest cięzko z kasą teraz...

Posted

Dziewczyny,pilnie zajrzyjcie na wątek Poziomki:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/slodka-poziomka-czy-musi-sie-tulac-nie-114691/index12.html[/url]

Sprawa dotyczy Waszej Lusi,którą dałyście Wet-siostrze....

Posted

Napisałam już na wątku"Czwórka psiaków",ale napiszę tutaj.
Ktoś otruł moje psiaki.Koli nie żyje
[*],a Lusia w stanie ciężkim walczy o życie w szpitaliku...
Powiadomiłam policję,poprosiłam o sekcję zwłok i badania toksykologiczne...

Posted

[quote name='gagata']Dziewczyny,pilnie zajrzyjcie na wątek Poziomki:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/slodka-poziomka-czy-musi-sie-tulac-nie-114691/index12.html[/URL]

Sprawa dotyczy Waszej Lusi,którą dałyście Wet-siostrze....[/quote]
Dziękuję [B]gagata [/B]za ten link! Nie mogę wszystkiego śledzić, to i o tym bym nie wiedziała.

Posted

nie i się nie udalo uratowac Lusi :placz::placz::placz::placz: teraz to i ja się po częsci czuje winna , ze Lusia za TM, juz nigdy chyba nie napiszę o jakims DT dla zadnego psa. To pierwsza porazka jaką zaliczylam i jzu na wiecej nie ma sily

Posted

Ja bede moze troche niesympatyczna, ale mam pytanie dlaczego psy byly wypuszczane na siku bez nadzoru wlasciciela/opiekuna :mad:
Ja przepraszam, ale mnie osobiscie to wkurzalo i wkurza jak widze psiaki biegajace czy po miescie czy u nas po wiosce samopas. Niestety dla mnie to jest brak odpowiedzialnosci.

Goska nie moglas przewidziec zakonczenia wiec sie nie obwiniaj.

Lusia
[*] juz nie bedziesz cierpiec psinko...

Posted

[quote name='Reksiu21']Slomko, one byly na (ogrodzonym) podworku, niebiegaly po wsi luzem.[/quote]
dzieki Reksiu bo nie dam rady przesledzic calego watku Poziomki.

Nie zmienia to faktu ze wpieniaja mnie wlasciciele puszczajacy psiaki samopas i nie chodzi mi o zamkniete posesje.

Posted

goskagoska,nie możesz się o nic obwiniać. Nikt nie przewidywał takiego biegu wydarzeń.
Dalej załatwiaj Dt,bo to lepsze niż schron.Myśłisz,że Lusia żyłaby nadal w schronie i byłaby w nim szczęśliwa?

Posted

nie ma jej nie ma wstałam rano i nikt do mnie nie podbiegł ona była taka kochana zawsze na mnie czekała zawsze przychodziła
Boże dlaczego
przecież ona rano czuła się lepiej
przecież lepiej
był stan ciężki
ale przecież było lepiej
może nie powinnam jej była zostawiać w tym szpitaliku
może by żyła
może ją wykończyli
może dali za dużo leków na raz
może
może powinnam była iść do innego weta
może
może by żyła
przecież ja ją wzięłam by żyła
żyła
rozumiecie
wstałam rano
a jej NIE MA
NIE MA
N I E MA
i teraz piszę i wyję
i nie chcę już żyć
nawet się z Nią nie pożegnałam
myślałam że wszystko będzie dobrze
zostawiłam Ją żywą
żywą
i nie ma
nie uchroniłam Jej przed śmiercią
nie uchroniłam
nie chcę żyć

Posted

[quote name='Slomka22']
Nie zmienia to faktu ze [SIZE=4]wpieniaja mnie wlasciciele puszczajacy psiaki samopas[/SIZE] i nie chodzi mi o zamkniete posesje.[/quote]

...i tutaj pod słowami Słomki podpisuję się wszystkimi rękami i nogami...

niestety, jakiś konus podrzucił zatrute [B]COŚ[/B] na zamkniętą posesję Wet. Ona wieczorem otworzyła drzwi, wyszli razem z psiami na ogródek, a że było ciemno, nie zauważyła, ze psiurki [B]COŚ[/B] chapsnęły:shake:

[SIZE=5]Koli [COLOR=DarkOrchid][[COLOR=Orange]*[/COLOR]][SIZE=2]:-([/SIZE][/COLOR] Lusia [COLOR=DarkOrchid][[COLOR=Orange]*[/COLOR]][/COLOR][/SIZE]:-(

Posted

swoja droga nie rozumiem jak ktos mogl otruc poziomke, kiedy ona zostala w koncu wet siostrze odebrana. i miala jechac do nowego domu do niemiec. bo to chyba o nia chodzi.
juz sie pogubilam 3 imienia lusia parowka poziomka, to chyba byla jedna i ta sama sunia.

a inna sprawa jest taka, ze dziwi mnie ze psy nie wychodzily codziennie na spacery, jak to tak moze byc, i jadly niezbyt dobra jakosciowo karme i rosolki :roll:

szkoda, ze nie udalo sie psiakow upilniwac, moze jakby byly wyprowadzane na smyczy mozna byloby tej trgaedii uniknac.

tak czy siak wet siostro wspolczuje ci tej straty.

Posted

no to jej sie fuksnelo jednym slowem mowiac. pojedzie do reksiu :)
szkoda paroweczki. co za gnoj mogl byc tak zlosliwy, zeby perfidnie otruc psy :mad::mad::mad:

a o tym bernardynowym poszukiwaczku juz czytalam. oby nikt sie nie dal namowic na wydanie benia przed kastracja temu ropladniaczowi. :angryy: