kela Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Borysku!!!- pamiętamy o Tobie i trzymamy kciuki!!!-biegnij do swojego szczęścia i trzymaj je mocno!!!!!!!!!!:lol::lol: Mam nadzieję,że plany nie ulegną zmianie i Borysek pójdzie do opiekuna..!!!! Quote
kela Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Borysku!- śpij dobrze! -mam nadzieję,że już niedługo u siebie mój Ty błędny królewiczu:cool3::lol:.... Quote
sacred PIRANHA Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 rozmawialam wczoraj a Panem,ktory bierze Boryska do siebie...byli na wspolnym spacerku;powoli sie poznaja...pan jest zadowolony ze Borys jest posluszny;) we wtorek rano jestesmy umowieni na spotkanie i Borys wyruszy na swoj okres probny:) Quote
GameBoy Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 czyli dopiero we wtorek nie w poniedzialek? Quote
sacred PIRANHA Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 jesli bede mogla we wtorek przybyc do kliniki to bedzie we wtorek...bo chcialabym przy tym byc;) Quote
kela Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Borysku!!!-jeszcze tylko dziś i może skończy się okres Twojej tułaczki:lol:...!!!! Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!:lol: Twoim koleżankom się poszczęściło- to i Tobie może już świeci słonko:cool3::lol:!!!!!-tak się spraw, abyśmy oglądały jedynie fotki szczęśliwego piecha i swoim ukochanym domciu, ze swoim ukochanym wspaniałym i na zawsze już jedynym panem...:multi:!!!!!!!! Quote
rufusowa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 kela napisał(a):Borysku!!!-jeszcze tylko dziś i może skończy się okres Twojej tułaczki:lol:...!!!! Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!:lol: Twoim koleżankom się poszczęściło- to i Tobie może już świeci słonko:cool3::lol:!!!!!-tak się spraw, abyśmy oglądały jedynie fotki szczęśliwego piecha i swoim ukochanym domciu, ze swoim ukochanym wspaniałym i na zawsze już jedynym panem...:multi:!!!!!!!! amen :p:p:p Quote
rufusowa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 szczęściara :p no to już wiem kogo będziemy molestować o foteczki :evil_lol: Quote
kela Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 mariee-to jesteś szczesciarą, bo nam do Was do Lublina,czy Zamościa- troszkę daleko z W-wy..:cool3::placz:, ale proszę bardzo pięknie o boryskowe foto-relacje i wszelkie możliwe inne informacje o nim:lol:!!!!-może jego nowy opiekun zgodzi się nam ujawnić i napisać o swoich z Boryskiem relacjach-również....:cool3:-zapraszamy serdecznie!!!!!!! Jestem dobrej myśli, bo sama jako posiadaczka cc- wiem ze samce mają doskonałe relacje ze swoimi panami- w szczególności:razz::lol:!!! Quote
GameBoy Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Lidka wiadomo chociaz mniej wiecej o ktorej gdzinie to bedzie? Quote
sacred PIRANHA Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 jutro rano Borys wyruszy na swoja probna wyprawe:):):) Quote
kela Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Borysku-Hopaj na górkę!!!-mam nadzieję,ze czujesz co się jutro szykuje?- trzymam kciuki!!!!!!!!Aby się wszystko udało!!!!!!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Borysek mial juz kilka spacerow z panem, wiec nie są sobie obcy czeka juz na chlopaka lezaczek, kocyki, michy i worek karmy;) trzymajmy kciuki zeby sie chlopaki dogadali...jutro wiecej relacji:) Quote
GameBoy Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):Borysek mial juz kilka spacerow z panem, wiec nie są sobie obcy czeka juz na chlopaka lezaczek, kocyki, michy i worek karmy;) trzymajmy kciuki zeby sie chlopaki dogadali...jutro wiecej relacji:) oj ciotka tylko plz pisz jak tylko cos sie wydarzy Quote
GameBoy Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):GB my to mamy gorącą linie jak zawsze...nic sie nie martw dowiesz sie pierwsza:eviltong: bede czakala, tez mam dla Ciebie info :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 GameBoy napisał(a):oj ciotka tylko plz pisz jak tylko cos sie wydarzy GB my to mamy gorącą linie jak zawsze...nic sie nie martw dowiesz sie pierwsza:eviltong: Quote
GameBoy Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 oby tylko i jemu i Panu Tomkowi starczylo cierpliwosci Quote
andzia69 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 GameBoy napisał(a):Borys pojechal do siebie !!!:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: suuuuper!!!!!!! Quote
Recommended Posts