Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Borysku!!!- pamiętamy o Tobie i trzymamy kciuki!!!-biegnij do swojego szczęścia i trzymaj je mocno!!!!!!!!!!:lol::lol:

Mam nadzieję,że plany nie ulegną zmianie i Borysek pójdzie do opiekuna..!!!!

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawialam wczoraj a Panem,ktory bierze Boryska do siebie...byli na wspolnym spacerku;powoli sie poznaja...pan jest zadowolony ze Borys jest posluszny;)
we wtorek rano jestesmy umowieni na spotkanie i Borys wyruszy na swoj okres probny:)

Posted

Borysku!!!-jeszcze tylko dziś i może skończy się okres Twojej tułaczki:lol:...!!!!
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!:lol: Twoim koleżankom się poszczęściło- to i Tobie może już świeci słonko:cool3::lol:!!!!!-tak się spraw, abyśmy oglądały jedynie fotki szczęśliwego piecha i swoim ukochanym domciu, ze swoim ukochanym wspaniałym i na zawsze już jedynym panem...:multi:!!!!!!!!

Posted

kela napisał(a):
Borysku!!!-jeszcze tylko dziś i może skończy się okres Twojej tułaczki:lol:...!!!!
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!:lol: Twoim koleżankom się poszczęściło- to i Tobie może już świeci słonko:cool3::lol:!!!!!-tak się spraw, abyśmy oglądały jedynie fotki szczęśliwego piecha i swoim ukochanym domciu, ze swoim ukochanym wspaniałym i na zawsze już jedynym panem...:multi:!!!!!!!!

amen :p:p:p

Posted

mariee-to jesteś szczesciarą, bo nam do Was do Lublina,czy Zamościa- troszkę daleko z W-wy..:cool3::placz:, ale proszę bardzo pięknie o boryskowe foto-relacje i wszelkie możliwe inne informacje o nim:lol:!!!!-może jego nowy opiekun zgodzi się nam ujawnić i napisać o swoich z Boryskiem relacjach-również....:cool3:-zapraszamy serdecznie!!!!!!!
Jestem dobrej myśli, bo sama jako posiadaczka cc- wiem ze samce mają doskonałe relacje ze swoimi panami- w szczególności:razz::lol:!!!

Posted

Borysku-Hopaj na górkę!!!-mam nadzieję,ze czujesz co się jutro szykuje?- trzymam kciuki!!!!!!!!Aby się wszystko udało!!!!!!!!!!

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
Borysek mial juz kilka spacerow z panem, wiec nie są sobie obcy
czeka juz na chlopaka lezaczek, kocyki, michy i worek karmy;)
trzymajmy kciuki zeby sie chlopaki dogadali...jutro wiecej relacji:)

oj ciotka tylko plz pisz jak tylko cos sie wydarzy

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
GB my to mamy gorącą linie jak zawsze...nic sie nie martw dowiesz sie pierwsza:eviltong:

bede czakala, tez mam dla Ciebie info :eviltong: