GameBoy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Założyłam nowy temat, żeby odciążyć Martę ale też aby bardziej nad nim panować w sensie redagowania tytułu i pierwszego postu. Zapraszam teraz tutaj. Link to starego tematu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109011 Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 super, link do starego watku jest w pierwszym poscie, zeby nam nie zginal, zeby nie szukac jak cos bedzie potrzebne Quote
furciaczek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Furciaczkowa melduje sie na posterunku:p Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 dopiero druga a ja juz nie moge sie doczekac... Lidzia na ktora oni planowali tu byc? trzecia czy czwarta? Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 jestem:):):):) PS. Borys grzecznie jedzie do ciotki GB... Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='madziorna'] A sama ciotka GameBoy pewnie siedzi i przebiera nogami z niecierpliwości... :evil_lol: prawie, dobrze, ze nawijam z Lidka to troche mi przechodzi....:eviltong: Quote
madziorna Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Niki-lidka']Borys grzecznie jedzie do ciotki GB... A sama ciotka GameBoy pewnie siedzi i przebiera nogami z niecierpliwości... :evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 jeszcze nie, bedzie chyba za jakas godzine Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 dzwonilam do podroznikow... wszystko oki, Borys sobie lezy... Quote
Terhenetar Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witam wszystkie cioteczki Boryska. No to i ja przebieram nóżkami Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 GameBoy napisał(a):sa w Piasecznie!!!!! matko! mieli zadzwonic pol godziny wczesniej! ciotka sciagaj walki, zakladaj kiecke!!!! wstawiaj wode na herbate:diabloti: Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Niki-lidka napisał(a):matko! mieli zadzwonic pol godziny wczesniej! ciotka sciagaj walki, zakladaj kiecke!!!! wstawiaj wode na herbate:diabloti: co mam sie upiekszac jak on i tak nie widzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :oops: Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 GameBoy napisał(a):co mam sie upiekszac jak on i tak nie widzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :oops: to sie choc umyj...bo brud to wyczuje:eviltong: Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Niki-lidka napisał(a):to sie choc umyj...bo brud to wyczuje:eviltong: akurat tego ja tez nie lubie to sie z nim dogadam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: znaczy brudu nie lubie a nie mycia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Terhenetar Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 GameBoy napisał(a):akurat tego ja tez nie lubie to sie z nim dogadam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: znaczy brudu nie lubie a nie mycia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skoro tak, to wieczorem zapewne wspólna gorąca kąpiel:cool1::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 to mozesz sobie pozyczyc jego szamponu na sucho...i tez sie umyj...bedzie tak bezinwazyjnie - bez wody:D Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 dojechali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. zadzwonilabym od razu ale GB bedzie ciezko cokolwiek zrobic gadajac przez telefon:) Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Niki-lidka']to sie choc umyj...bo brud to wyczuje:eviltong: siem splułam :diabloti:...........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='GameBoy']jest!!!!!!!!!!!!!! i co i co i co :razz::razz::razz::razz: Quote
joanka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 SUPER!!! Czekam na dalsze wieści i może jakies zdjątko? :cool3: Quote
Recommended Posts