Ambra Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Margo tak czy siak wyciagajcie go i podawaj konto!! na charcim zadeklarowały sie wpłaty na niego! na ten tymczas o ktorym KWL mówił starczy spokojnie (bedzie chyba 200zl) wiec chyba nie ma na co czekac!!:multi: Quote
Margo05 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Ambra :multi: Właśnie dzwoniła koleżanka. Blakie do kotów jest obojętny. Jeździł z "Państwem" na wieś gdzie były koty i nie zwracał na nie uwagi. Może nie jest wielkim ich przyjacielem, ale nie jest ich wrogiem. Jest więc szansa :multi: Quote
przyjaciel_koni Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ambra napisał(a):Margo tak czy siak wyciagajcie go i podawaj konto!! na charcim zadeklarowały sie wpłaty na niego! na ten tymczas o ktorym KWL mówił starczy spokojnie (bedzie chyba 200zl) wiec chyba nie ma na co czekac!!:multi: Wystarczy chyba na jakieś 15-20 dni tego tymczasu, jeśli uda się wynegocjować... Mam nadzieję, że KWL się tego podejmie. No i że tymczas ma miejsca... Oby się temu chudzince udało !!! Taki smętny jest... Quote
Ambra Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Margo odezwij sie do mnie na gg żeby przejac rozmowy z potencjalnym domkiem. Quote
Margo05 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Ludziska, trzymajcie kciuki, bo może... może Blakie będzie miał super domek :lol: Trzymajcie je bardzo mocno :) Quote
Ambra Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Margo Ty napaleńcu heheheh ja 3mam kciuki! z calych sił!!!!! Quote
Margo05 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Zaraz napaleńcu ;):evil_lol: Widać koleżanka "Państwu" nieźle się dała we znaki, bo w "przypływie uczuć" wymyślili, że oddadzą go do swoich rodziców na wieś. Już nie na łańcuch. Ale za to na podwórko, które nie ma ogrodzenia. Pies będzie sobie luzem biegał. Będzie sobie biegał dopóki nie zamarznie, bo w domu być nie może. Miejsce psa jest na podworku, a nie na kanapie. Albo dopóki ktoś mu krzywdy nie zrobi, że gania po jego podwórku i mu kury płoszy. Cholerstwo jakieś. Mam nadzieję, że to nie zapeszy, ale istnieje szansa na dom. Dość daleko, bo w Koninie. No i "Państwu" teraz jakoś tak nie bardzo, że to daleko i wogóle :angryy: Mają się zastanowić do środy. Obawiam się, że może dojść do niezłej szopki z wyciągnięciem psa. Jakby co, będzie mi potrzebny ktoś z domem w okolicach Warszawy. Będziemy robić show. Bo nie pozwolimy, by ten &%*^%$ wywiózł go na tą wieś. Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Margo05 napisał(a):(...) No i "Państwu" teraz jakoś tak nie bardzo, że to daleko i wogóle :angryy: Mają się zastanowić do środy. (...) Życzę Państwu przypływu oleju do łbów o ile to wykonalne. Quote
rotek_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ze tacy ludzie jeszcze po ziemi chodzą:shake: Quote
LittleMy Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 niestety. i to w duzej ilosci :-( trzymam kciuki !! Quote
Margo05 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Mi już słów brakuje... W niedzielę, jak wszystko dobrze pójdzie, mamy spotkanie z potencjalnym domkiem :eviltong: Quote
Margo05 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 W tym domku jest już jeden piesek chartowaty :) Ładniutki, zadbany więc o psiaka byłabym spokojna. Chyba, że to mistyfikacja :evil_lol: Quote
Guest ursa81 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Coś wiadomo? Zrobiłam banerki ale mam nadzieję, że nie będą potrzebne :lol: Quote
rotek_ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 margo wiem ze masz mało czasu... ale strone trzeba uaktualnić:roll: Quote
KWL Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dwa pytania - jak on toleruje inne psy ? I czy mógłby jakiś czas przebywać na dworze - oczywiście w ciepłej budzie. Quote
magdyska25 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Widzę że pomału wszystko "nabiera tempa":) Moi drodzy z innej beczki czy nikt nie zna osoby która mogłaby wziąć małego psiaka na tymczas......trafił bardzo źle.......w domu jest upośledzone dziecko które nie daje psu spokoju......:shake: proszę pisać na priva jak ktoś ma jakiś pomysł....... Quote
Margo05 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='ursa81']Coś wiadomo? Zrobiłam banerki ale mam nadzieję, że nie będą potrzebne :lol: Ursa, piękne dzięki :) Ja również mam nadzieje, że nie będą potrzebne :loveu: [quote name='rotek_']margo wiem ze masz mało czasu... ale strone trzeba uaktualnić:roll: Rotuś, prześlij mi na pw lub na maila wszystko co tzreba uaktualnić. A jak dzisiejsze rozmowy? [quote name='KWL']Dwa pytania - jak on toleruje inne psy ? I czy mógłby jakiś czas przebywać na dworze - oczywiście w ciepłej budzie. Z psami raczej nie ma kłopotu. Nie wiem tylko jak będzie z pobytem na dworzu. Generalnie Blakie jest w domu. A jest jakiś pomysł? [quote name='snuszkak']szansa na domek.... pieknie :multi: Kciuki proszę trzymaj :) [quote name='magdyska25']Widzę że pomału wszystko "nabiera tempa":) Moi drodzy z innej beczki czy nikt nie zna osoby która mogłaby wziąć małego psiaka na tymczas......trafił bardzo źle.......w domu jest upośledzone dziecko które nie daje psu spokoju......:shake: proszę pisać na priva jak ktoś ma jakiś pomysł....... Na szczęście nabiera :) A wsprawie psinki nie umiem pomóc. Myślę, że trzeba mu założyć wątek i szukać :roll: Quote
KWL Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jak juz mówiłem mogę ponegocjować płatne DT, ale pies musi spełniać pewne warunki, jako że będzie na dworzu w towarzystwie innych psów ( Przez większość dnia pod nadzorem ). Jak rozumiem są już jakieś deklaracje finansowe na stałe wpłaty ? Możecie podsumować ? Quote
Margo05 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 KWL mamy zadeklarowane 150zł. + jeszcze jedną cioteczkę, ale nie wiemy z jaką kwotą. Na chwilę obecną 150zł. pewne. A gdzie jest ten tymczas? Quote
Margo05 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Oby. "Pani" teraz rozpacza, że pieska z nimi nie będzie. Co nie zmienia faktu, że chcą go oddać. Ciekawe, że Pani nie rozpaczała, jak wpadla na genialny pomysł uwiązania go na łańcuchu. Quote
Recommended Posts