Margo05 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Kto ma żyletkę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Margo05 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 rotek_ napisał(a):margo bierz nożyczki w ręce i tnij ten pióropusz na ogonie będzie chart angielski;) Nożyczki mam :diabloti: Quote
Guest ursa81 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 rotek_ napisał(a):margo bierz nożyczki w ręce i tnij ten pióropusz na ogonie będzie chart angielski;) Lub ogon pozostawić owłosiony, a dokleić długie włosy na uszach i chart perski saluki jak marzenie :loveu: Quote
Margo05 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Blakie, czy ty wiesz psinko, co te ciotki chiałałyby z tabą zrobić :crazyeye: Aż się sama boję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Margo05 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Miejmy nadzieję, że się uda i Blakie nie wróci :roll: Quote
Margo05 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 A to brat Blakiego - Marti I jeszcze harce na Nadrwią z niedzieli Quote
majqa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Pewno podpadnę, bo wszystkie psy są piękne ale Bleki ma urodę oryginalniejszą niż ten drugi psianek. Quote
Guest ursa81 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='majqa']Pewno podpadnę, bo wszystkie psy są piękne ale Bleki ma urodę oryginalniejszą niż ten drugi psianek. Braciszka z kolei odchudzimy o jakieś 10 kg i [SIZE=+3][SIZE=2]Azawakh jak malowany ;) Quote
snuszak Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 dla mnie oba swietne :) ale ja tam czekam tylko na wiesci ze mozna juz spac spokojnie bo blaki w domku jest Quote
kakadu Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 margo, gdzie wy znalezliscie takie piekne tereny do biegania??? Quote
Margo05 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Lemoniada']Charcie harce;) Piękne psy. Oj tak :) [quote name='majqa']Pewno podpadnę, bo wszystkie psy są piękne ale Bleki ma urodę oryginalniejszą niż ten drugi psianek. Z tym się zgodzę :) Blakie jest taki... taki... śliczny :loveu: [quote name='ursa81']Braciszka z kolei odchudzimy o jakieś 10 kg i [SIZE=+3][SIZE=2]Azawakh jak malowany ;) A cóż to jest Azawakh? Bo ja się nie znam :oops::oops::oops: [quote name='snuszkak']dla mnie oba swietne :) ale ja tam czekam tylko na wiesci ze mozna juz spac spokojnie bo blaki w domku jest Jeszcze nie odetchniemy :shake: Blakie wciąż szuka domu. Adopcja nie dojdzie do skutku, bo jest zbyt duże ryzyko. Psy się nie polubiły i skoczyły do siebie :-( Istnieje duże ryzyko, że będą w stosunku do siebie agresywne. Przed podjęciem decyzji skonsultowaliśmy to z osobą, która zna się co nie co na oswajaniu psów i wprowadzaniu ich do domu (prawda Przyjaciel koni? :lol:). Psy mają szansę, ale niewielką. Nie bedziemy podejmować takiego ryzyka, bo jakby Bucz dopadł Blakiego, to tylko by strzępy szły. A tego przecież nie chcemy. Tak więc Blakie znów szuka domu :placz: Może być z suczką lub naprawdę pokojowymi psami. Albo bez. Gdybyście coś słyszały, to my chętnie... :cool3: [quote name='kakadu']margo, gdzie wy znalezliscie takie piekne tereny do biegania??? Kakadu, koło Pomiechówka nad Narwią :) Quote
Guest ursa81 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Margo05'] A cóż to jest Azawakh? Bo ja się nie znam :oops::oops::oops: To taki okropnie utuczony chart ;) jak ten poniżej http://www.fullworld.eu/big-photo/azawakh-dog-standard-1.jpg Quote
Guest ursa81 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Myślę, że domek się znajdzie. To śliczny piesio. Quote
Margo05 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='ursa81']To taki okropnie utuczony chart ;) jak ten poniżej http://www.fullworld.eu/big-photo/azawakh-dog-standard-1.jpg ło jesuu wyjątkowo "utuczony" :evil_lol: [quote name='magdyska25']czyli szukamy innego domku........ [quote name='rotek_']szkoda:-(........... [quote name='ursa81']Myślę, że domek się znajdzie. To śliczny piesio. Ja również mam nadzieję, że domek szybko się znajdzie. Blakie jest cudny, grzeczny i przekochany :loveu: Quote
magdyska25 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 a jak właściciele nadal chcą Go oddać?? trzymać w domu?? Quote
Margo05 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Chcą go oddać. Poniekąd muszą. Mają problem z dwunastoletnim synem "Pani", któremu pies się znudził, więc całymi dniami z nim nie wychodzi, bo woli siedzieć przy komputerze :mad: Ale obiecałi go zatrzymaćdo czasu znalezienia domu. Mam nadzieję, że to nastąpi szybko, bo jak nie, to wtedy nie wiem co :shake: Quote
magdyska25 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 .......zabrać dzieciakowi komputer......:roll:.......tak na serio to widzę że 12-latek nieźle "poukładał" sobie rodziców.....ale to już ja nie wnikam.....niech robią co chcą......tylko żeby psa nie skrzywdzić.....zresztą już to zrobili bo chyba On od szczeniaka był u Nich....jak to zwykle bywa......."zabawka" się znudziła:razz: Quote
Margo05 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Blakie był od malusieńkiego szczeniaczka u nich :shake: Quote
Recommended Posts