Jump to content
Dogomania

Chartowaty na łańcuchu? NIE, BLAKIE JUŻ W NOWYM DOMU !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ursa81
Posted

rotek_ napisał(a):
margo bierz nożyczki w ręce i tnij ten pióropusz na ogonie
będzie chart angielski;)

Lub ogon pozostawić owłosiony, a dokleić długie włosy na uszach i chart perski saluki jak marzenie :loveu:

Guest ursa81
Posted

[quote name='majqa']Pewno podpadnę, bo wszystkie psy są piękne ale Bleki ma urodę oryginalniejszą niż ten drugi psianek.

Braciszka z kolei odchudzimy o jakieś 10 kg i [SIZE=+3][SIZE=2]Azawakh jak malowany ;)

Posted

[quote name='Lemoniada']Charcie harce;) Piękne psy.
Oj tak :)

[quote name='majqa']Pewno podpadnę, bo wszystkie psy są piękne ale Bleki ma urodę oryginalniejszą niż ten drugi psianek.
Z tym się zgodzę :) Blakie jest taki... taki... śliczny :loveu:

[quote name='ursa81']Braciszka z kolei odchudzimy o jakieś 10 kg i [SIZE=+3][SIZE=2]Azawakh jak malowany ;)
A cóż to jest Azawakh? Bo ja się nie znam :oops::oops::oops:

[quote name='snuszkak']dla mnie oba swietne :) ale ja tam czekam tylko na wiesci ze mozna juz spac spokojnie bo blaki w domku jest
Jeszcze nie odetchniemy :shake: Blakie wciąż szuka domu. Adopcja nie dojdzie do skutku, bo jest zbyt duże ryzyko. Psy się nie polubiły i skoczyły do siebie :-( Istnieje duże ryzyko, że będą w stosunku do siebie agresywne. Przed podjęciem decyzji skonsultowaliśmy to z osobą, która zna się co nie co na oswajaniu psów i wprowadzaniu ich do domu (prawda Przyjaciel koni? :lol:). Psy mają szansę, ale niewielką. Nie bedziemy podejmować takiego ryzyka, bo jakby Bucz dopadł Blakiego, to tylko by strzępy szły. A tego przecież nie chcemy.

Tak więc Blakie znów szuka domu :placz: Może być z suczką lub naprawdę pokojowymi psami. Albo bez. Gdybyście coś słyszały, to my chętnie... :cool3:

[quote name='kakadu']margo, gdzie wy znalezliscie takie piekne tereny do biegania???
Kakadu, koło Pomiechówka nad Narwią :)

Guest ursa81
Posted

Myślę, że domek się znajdzie. To śliczny piesio.

Posted

[quote name='ursa81']To taki okropnie utuczony chart ;) jak ten poniżej
http://www.fullworld.eu/big-photo/azawakh-dog-standard-1.jpg
ło jesuu wyjątkowo "utuczony" :evil_lol:

[quote name='magdyska25']czyli szukamy innego domku........

[quote name='rotek_']szkoda:-(...........

[quote name='ursa81']Myślę, że domek się znajdzie. To śliczny piesio.

Ja również mam nadzieję, że domek szybko się znajdzie. Blakie jest cudny, grzeczny i przekochany :loveu:

Posted

Chcą go oddać. Poniekąd muszą. Mają problem z dwunastoletnim synem "Pani", któremu pies się znudził, więc całymi dniami z nim nie wychodzi, bo woli siedzieć przy komputerze :mad: Ale obiecałi go zatrzymaćdo czasu znalezienia domu.
Mam nadzieję, że to nastąpi szybko, bo jak nie, to wtedy nie wiem co :shake:

Posted

.......zabrać dzieciakowi komputer......:roll:.......tak na serio to widzę że 12-latek nieźle "poukładał" sobie rodziców.....ale to już ja nie wnikam.....niech robią co chcą......tylko żeby psa nie skrzywdzić.....zresztą już to zrobili bo chyba On od szczeniaka był u Nich....jak to zwykle bywa......."zabawka" się znudziła:razz: