Jump to content
Dogomania

Chartowaty na łańcuchu? NIE, BLAKIE JUŻ W NOWYM DOMU !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

wystarczy wysłać PW do np Szamanki
z prośbą o przeniesienie....

notrmalnie zrobilabym to ale chyba padam po dzisiejszej pracy w uciechowie.....
:lol:

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to fotki ze spotkania z nowym domkiem :evil_lol:

Głaski nowej pańci gdzie tylko się da :evil_lol:

Pożegnanie z poprzednim Opiekunem (i głaski)

Powitanie z nowym Opiekunem

Idziemy z pańcią na spacerek :evil_lol:

I już odjeżdżamy :)

Posted

Margo05 napisał(a):

Piękne, wzruszajace zdjęcie! Wszystkiego najlepszego, Blakusiu!:loveu: Nie bacząc na późną godzinę odtańczę trojaka dolnośląskiego, ale pić nie będę, bo alkohol to zło. A fuj!:evil_lol:

Guest ursa81
Posted

Jesteście kochane kobietki, a zwłaszcza Ty Małgosiu przyjmij gratulacje :loveu:
Zdrówko :drink1:

Posted

rotek_ napisał(a):
ooojjjoj....
a to dopiero wtorek
:cool1:

niestety :-( tak myślałam, że może zadzwonię, ale aż mi głupio :roll: zaraz sprawdzę pocztę, może coś napisali :lol:

Posted

Są wieści z domku :multi::multi::multi: A wkrótce powitamy tu Adę :multi::multi::multi:

A to treść maila jaki dziś otrzymałam:

"Przysyłam kilka zdjęć.
Blakie jest kochanym, mądrym pieskiem. Czuje się tutaj bardzo dobrze, jest wesoły, je, śpi i jest wielkim pieszczochem. Dużo biega na dworze, teraz śpi na baraniej skórze (sexy!), którą położyłam w nogach kanapy, tak, żeby był jak najbliżej nas. Jest bardzo inteligentny, szybko się uczy, poznaje moich rodziców, na obcych ostro szczeka.
Pozdrawiamy
Ada, Arek i Blakie"

A to fotki Blakiego we własnym ogrodzie :evil_lol::

Powiedzcie, czyż to nie jest szczęśliwy pies? :loveu::loveu::loveu:

Guest ursa81
Posted

Margo05 napisał(a):

Powiedzcie, czyż to nie jest szczęśliwy pies? :loveu::loveu::loveu:

:loveu: A jaki dumny, jak paw! :cool3: Widać, że strzelał pokazówkę ;)

Posted

I ma swoją obróżkę :multi::multi::multi:

Blakie jest w nowym domku od niedzieli. To raptem dwa, no trzy dni. Jak wczoraj wrócił do domu Pańcio Arek to Blakie obskoczył go ze wszystkich stron, mało go nie przewrócił, a do tego skoczył też na samochód z tej radości. Ślady radości zostały na karoserii :roll: A Pańcia z Pańciem stwierdzili, że się wypoleruje :evil_lol:
Gdy w niedzielę tydzień temu czekaliśmy z Blakiem na przyjście jego ówczesnych "opiekunów" to Blakie nawet właściwie nie zamerdał ogonem. Potem przy drzwiach patrzył po prostu jak wchodzą. A tu, dwa dni i pies szaleje z radości :loveu:
Po pewnych obserwacjach Ady i Arka i po informacjach jakie uzyskałam wiemy już, że Blakie był bity. Na spacerze gdy ciągnął "Pana" to "Pan" stopował go kopniakiem. Smycz w ręku powoduje u niego przyjęcie pozycji "przepraszam". Nie chcę myśleć co ten pies przeżywał :-( Wiem, że teraz będzie szczęśliwy i o dawnych "opiekunach" to już raczej zapomniał. Zostały mu jeszcze te lęki, ale i z nimi Ada i Arek sobie poradzą :loveu::loveu::loveu:

Guest ursa81
Posted

:placz: Wzruszyłam się do łez. Jak to cudownie, że "chartowaty" ;) bez operacji plastycznych zmiany rasy ;) znalazł kochający domek :loveu: