rotek_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 wystarczy wysłać PW do np Szamanki z prośbą o przeniesienie.... notrmalnie zrobilabym to ale chyba padam po dzisiejszej pracy w uciechowie..... :lol: Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Margo05 napisał(a):Acha, trzeba przenieść wątek na "znalazły dom" tylko jak to się robi? :oops: chyba to już jest zadanie moderatora??:cool3: Quote
Margo05 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Dzięki Rotek, zaraz to załatwię :evil_lol: Ale się cieszę :multi: chyba spać nie będę normalnie :evil_lol: Quote
Margo05 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 A to fotki ze spotkania z nowym domkiem :evil_lol: Głaski nowej pańci gdzie tylko się da :evil_lol: Pożegnanie z poprzednim Opiekunem (i głaski) Powitanie z nowym Opiekunem Idziemy z pańcią na spacerek :evil_lol: I już odjeżdżamy :) Quote
Lemoniada Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Margo05 napisał(a): Piękne, wzruszajace zdjęcie! Wszystkiego najlepszego, Blakusiu!:loveu: Nie bacząc na późną godzinę odtańczę trojaka dolnośląskiego, ale pić nie będę, bo alkohol to zło. A fuj!:evil_lol: Quote
Margo05 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Cioteczko, to dla Ciebie będzie soczek :evil_lol: Quote
rotek_ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 aż mi się wilgotno zrobiło w oczach:-( pięknie wyglada Quote
kakadu Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 malgosiu, tak sie ciesze, ze twoje starania zakonczyly sie sukcesem - gratuluje i pozdrawiam :loveu: Quote
Guest ursa81 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Jesteście kochane kobietki, a zwłaszcza Ty Małgosiu przyjmij gratulacje :loveu: Zdrówko :drink1: Quote
Lemoniada Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Są może jakieś nowe wieści?:cool3: A soczek chętnie, w tak doborowym towarzystwie może być nawet kranówa:lol: Quote
Margo05 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Na wieści to i ja niecierpliwie czekam :) Ale obiecali koniec tygodnia :eviltong: Quote
Margo05 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 rotek_ napisał(a):ooojjjoj.... a to dopiero wtorek :cool1: niestety :-( tak myślałam, że może zadzwonię, ale aż mi głupio :roll: zaraz sprawdzę pocztę, może coś napisali :lol: Quote
rotek_ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 a właściciele mają link do dogo...może im podesłać niech poczytają i może nawet się zalogują:loveu: Quote
Margo05 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Są wieści z domku :multi::multi::multi: A wkrótce powitamy tu Adę :multi::multi::multi: A to treść maila jaki dziś otrzymałam: "Przysyłam kilka zdjęć. Blakie jest kochanym, mądrym pieskiem. Czuje się tutaj bardzo dobrze, jest wesoły, je, śpi i jest wielkim pieszczochem. Dużo biega na dworze, teraz śpi na baraniej skórze (sexy!), którą położyłam w nogach kanapy, tak, żeby był jak najbliżej nas. Jest bardzo inteligentny, szybko się uczy, poznaje moich rodziców, na obcych ostro szczeka. Pozdrawiamy Ada, Arek i Blakie" A to fotki Blakiego we własnym ogrodzie :evil_lol:: Powiedzcie, czyż to nie jest szczęśliwy pies? :loveu::loveu::loveu: Quote
Guest ursa81 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Margo05 napisał(a): Powiedzcie, czyż to nie jest szczęśliwy pies? :loveu::loveu::loveu: :loveu: A jaki dumny, jak paw! :cool3: Widać, że strzelał pokazówkę ;) Quote
Margo05 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 I ma swoją obróżkę :multi::multi::multi: Blakie jest w nowym domku od niedzieli. To raptem dwa, no trzy dni. Jak wczoraj wrócił do domu Pańcio Arek to Blakie obskoczył go ze wszystkich stron, mało go nie przewrócił, a do tego skoczył też na samochód z tej radości. Ślady radości zostały na karoserii :roll: A Pańcia z Pańciem stwierdzili, że się wypoleruje :evil_lol: Gdy w niedzielę tydzień temu czekaliśmy z Blakiem na przyjście jego ówczesnych "opiekunów" to Blakie nawet właściwie nie zamerdał ogonem. Potem przy drzwiach patrzył po prostu jak wchodzą. A tu, dwa dni i pies szaleje z radości :loveu: Po pewnych obserwacjach Ady i Arka i po informacjach jakie uzyskałam wiemy już, że Blakie był bity. Na spacerze gdy ciągnął "Pana" to "Pan" stopował go kopniakiem. Smycz w ręku powoduje u niego przyjęcie pozycji "przepraszam". Nie chcę myśleć co ten pies przeżywał :-( Wiem, że teraz będzie szczęśliwy i o dawnych "opiekunach" to już raczej zapomniał. Zostały mu jeszcze te lęki, ale i z nimi Ada i Arek sobie poradzą :loveu::loveu::loveu: Quote
Guest ursa81 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :placz: Wzruszyłam się do łez. Jak to cudownie, że "chartowaty" ;) bez operacji plastycznych zmiany rasy ;) znalazł kochający domek :loveu: Quote
Margo05 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 A domek wkrótce zawita w naszych progach :multi: Quote
magdyska25 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 To się nazywa raj dla psiaka:multi::multi::multi:. Blakie nie mógł trafić lepiej:cool3: Serdecznie zapraszamy nowych właścicieli:p Quote
Lemoniada Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Nie do wiary!:crazyeye: Ze smutnego, zrezygnowanego nieszczęśnika przeistoczył się w dostojnego i dumnego Pana-Na-Włościach. A może to nie ten sam pies?? Quote
Margo05 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Jak najbardziej ten sam, ale w kochającym domu :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts