Charly Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 nie nie zrobiłam. caly czas mam w glowie zdjecia bez krat do allegro. A ze tej mozliwoscie nie bylo nie robilam zdjec. mam w glowie tylko to allegro. Zupelnie "zapomniałam", że jest jeszcze to forum i ludzie zainteresowani Alanem:oops:. Nastepnym razem zrobie. Quote
przyjaciel_koni Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Alan szuka domu !!!! Prosimy o pomoc w promowaniu psiaka !!! Czytałam te "wypociny buraka" z korespondencji z KWL-em. Dno. Nie należy mu niczego przekazywać... KWL - koniecznie wstaw namiary i fragment maila na Czarne Kwiatki ! To niebezpieczny dla zwierząt typ !!! Może też w wątki kaukazie ostrzeżenie. Ja już nie daję rady... Prawie nie sypiam... Dopiero w sobotę będę miała więcej czasu... Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='przyjaciel_koni'] Czytałam te "wypociny buraka" z korespondencji z KWL-em. Dno. Nie należy mu niczego przekazywać... KWL - koniecznie wstaw namiary i fragment maila na Czarne Kwiatki ! To niebezpieczny dla zwierząt typ !!! Może też w wątki kaukazie ostrzeżenie. Wstawcie prosze tego maila. Czy on tylko kaukaza szuka? Quote
KWL Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Niekoniecznie kaukaza IMHO, Trzeba uważać. Kasiu reszta poszła na PW. Alanek w takie ręce na pewno nie pójdzie. Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 KWL napisał(a): Niekoniecznie kaukaza IMHO, Trzeba uważać. Kasiu reszta poszła na PW. Alanek w takie ręce na pewno nie pójdzie. W takie ręcę żaden pies nie powinien pójsć. Quote
Margo05 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A ja mogę? :roll: W niedzielę mam spotkanie z potencjalnym domkiem dla chartowatego i nie wiem o co pytać :cool3: Quote
Rybc!a Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Margo, zobacz to: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3498097&postcount=77 Ja zawsze z tego korzystam i męczę nowych ludzi :) Quote
przyjaciel_koni Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Margo05']A ja mogę? :roll: W niedzielę mam spotkanie z potencjalnym domkiem dla chartowatego i nie wiem o co pytać :cool3: Margo - Nie zapominaj o mnie... Jeśli chcesz takiej "porady" - zadzwoń ! W te klocki jestem niezła... Chyba... (Tu nie tylko o zadawane pytania chodzi...) Alan - pokaż mordkę Dogomanii !!!! Co by nie mówili - piękny pies z ciebie !!! Wam też się facet spodobał...? Ewidentnie na Czarne Kwiatki... Quote
Margo05 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']Margo - Nie zapominaj o mnie... Jeśli chcesz takiej "porady" - zadzwoń ! W te klocki jestem niezła... Chyba... (Tu nie tylko o zadawane pytania chodzi...) Alan - pokaż mordkę Dogomanii !!!! Co by nie mówili - piękny pies z ciebie !!! Wam też się facet spodobał...? Ewidentnie na Czarne Kwiatki... Przyjaciel koni, mowisz i masz :) Jutro, a właściwie dziś :cool3: zadzwonię :) Quote
Margo05 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Rybc!a']Margo, zobacz to: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=3498097&postcount=77 Ja zawsze z tego korzystam i męczę nowych ludzi :) Dzięki :) Skorzystam :evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 KWL napisał(a):Niekoniecznie kaukaza IMHO, Trzeba uważać. Kasiu reszta poszła na PW. Alanek w takie ręce na pewno nie pójdzie. Czy ja też mogę prosić o tego maila ? Quote
Charly Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Mysle jak Tobie pomóc Alan:roll:. Na razie pokaz sie wszystkim Quote
Vitka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 No to pięknie!:multi: Tylko żeby trafił się ktoś odpowiedzialny!!!:roll: Quote
gops Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 trzymam kciuki zeby sie udalo znalezc mu wkoncu domek :roll: ja go widzialam ...rzucal sie na kraty .. Quote
Charly Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 musze cie teraz hopnac Alan. Niestety na razie czekamy. Czekamy ze z allegro cos bedzie, ze ktos odpowie na ogloszenia, ktore porozdawalam tu i ówdzie. Ze ktoś Ciebie tutaj wypatrzy:niewiem: i mam pytanie do miłosniczek i miłosników kaukazów:): czy on jest oglaszany na jakims forum kaukazowym. Nawet nie patrzalam, ale pewnie takie są. jesli nie, to ja dzis wieczorem tam zajrze. Jesli jest, to prosze podac gdzie jest (nie bedziemy dublowac:) a teraz:painting: po raz n-ty:roll: Quote
Rybc!a Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Naprawdę szkoda mi tego psa.. Musi się potwornie męczyć w tym maleńkim boksie.. Dzisiaj jak zwykle, strasznie się rzucał, uspokoił go jedynie pan, którego Alan zna (było ich 3, jeden go uspokoił), lecz na krótko, bo sytuacja powtrórzyła się, gdy zobaczył mnie lub kogoś innego w zasięgu swojego wzroku.. A nie przechodzenie obok niego jest NIEMOŻLIWE, ponieważ choćby w boksie obok Alana są trzy czarne perełki, którym dzisiaj zrobię wątek i zacznę szukać domu.. Quote
ElzaMilicz Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Psy zawsze wiedzą kto się ich boi, ten ma silny charakter dlatego reaguje gwałtownie. Quote
irysek Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 i ja tez cie podniose, co z toba zrobic, piekny agresorze!? Quote
Charly Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 on ma tyle wejsc. ruch na allegro niesamowity. 3 obserwatorow, ale nikt "normalny". Ale i tak znajdziemy mu dom Quote
przyjaciel_koni Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Tych trzech obserwatorów to jakiś stały zestaw przy kaukazach, które są na Allegro... Niestety to nic poważnego... Telefonów zero... Może po majowym wyjeździe ludzi trochę ruszy. Sama już nie wiem, co myśleć. Quote
Recommended Posts