Rybc!a Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Charly, pokasuj trochę swoje podbijanki, bo wątek ma już prawie 50 stron, z czego połowa to "hop w górę". Wątek robi się nieczytelny. :) Quote
Charly Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 caly dzien nie moglam wejsc na dogo. Zreszta nie tylko ja. Jesli nie bedzie mnie tu dluzej, to prosze o maila. dzieki Quote
KWL Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Padła propozycja założenia nowego wątku - zbieramy na kojec dla Alana, kojec z zawartoscią dostarczamy chętnemu na Alana. W skrócie :-) Co sądzicie ? Przede wszystkim czy jesteśmy w stanie się tak zmobilizować finansowo i uzyskać poparcie dogo ? Ja mam wątpliwości, przede wszystkim nie wiem jak sprzedać Alana tak żeby wzruszył i skłonił do sięgnięcia po kasę. Quote
KWL Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Poczekaj, niech się wypowie reszta towarzystwa. Przede wszystkim może ktoś wymyśli jak sprzedać Alana, bo bez tego nie ma co zaczynać wątku. Quote
Charly Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 KWL napisał(a):Padła propozycja założenia nowego wątku - zbieramy na kojec dla Alana, kojec z zawartoscią dostarczamy chętnemu na Alana. W skrócie :-) Co sądzicie ? Przede wszystkim czy jesteśmy w stanie się tak zmobilizować finansowo i uzyskać poparcie dogo ? Ja mam wątpliwości, przede wszystkim nie wiem jak sprzedać Alana tak żeby wzruszył i skłonił do sięgnięcia po kasę. watek swoja droga sie przyda: jesli trzeba go bedzie daleko transportowac- to wszystko sie przyda. Nie wiem tylko, czy strategicznie lepiej jest zbierac kase jak taki dom sie juz znajdzie i bedziemy wiedziec na pewno gdzie i czy w ogole idzie, czy juz teraz. Poczekam na odpwiedz animalsow, a potem zaloze osobny watek.ok? Quote
Rybc!a Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Kojec-macie na myśli coś takiego, prawda? Nie wydaje wam się, że to będzie powtórka z rozrywki..? Przedewszystkim:jakiego domu szukacie dla tego psiaka..? Gdzie, jak i u kogo? Czy ma sens zbieranie pieniędzy na coś, co narazie się nie przyda, bo chętnych jak nie było tak nie ma? :( Trudna jest sprawa Alana. Bardzo. I jak wyobrażacie sobie przewóz Alana do nowego domu? Ja bym się tego nie podjęła. Quote
KWL Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Rybciu, nie koniecznie. Zresztą to są na razie pomysły, brak nam przede wszystkim pomysłu na reklamowanie Alana. Quote
Charly Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 KWL napisał(a):Charly :-) Mogłem zadzwonić :-) :multi::multi: super. ja nie znam ich wcale. Bardzo prosze zadzwon do nich w takim razie. Mam nadzieje, ze beda w stanie i ochocie pomoc Alanowi Quote
ElzaMilicz Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Rybc!a napisał(a): I jak wyobrażacie sobie przewóz Alana do nowego domu? Ja bym się tego nie podjęła. To akurat nie stanowi problemu. Pies pod wpływem środka uspokajającego, w klatce, przewożony z puktu A do punktu B jednym autem. Wyładowany prosto do kojca. :lol: Potem tylko dużo kontaktu z opiekunem. Quote
Charly Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 dobrze trzeba ten wyjazd przygotowac i bedzie tak jak Elza mowi. Ale najpierw musi miec gdzie isc:roll: zobaczymy jakie beda wyniki telefonatu Quote
Charly Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Alan nadal szuka domu wstawiłam Alana na forum molosow. Tyle, ze tamci uzytkownicy to takze Ci tutaj..no ale kto wie. Byłam dzis w parku. Jest tam drugi co do wielkosci otwarty basen miejski w Europie (najwiekszy jest chyba w Budapeszcie) Piekny zielony czysty teren, swietny wysoki mocny płot i olbrzymi teren do stróżowania. Pytałam o zapotrzebowanie na stróża i koleś wypuścił 3 psy, które mieli......Stróże jak byk:-( A miejsce naprawde cudne. Mam nadzieję, że być może ten telefon do animalsów coś da. Lub jedno z tych działań wypali. Quote
Charly Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Panie KWL- prosze wyjąc listy ze skrzynki, bo juz nic nie można upchnąć tam;) Quote
KWL Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Można rozmaicie tłumaczyć :-) Na przykład tak: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6473374&postcount=261 Quote
Charly Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 " możecie mi wytłumaczyć, co to jest KWL'a?...(..) to chyba jakis dom...tak? " hahahaha:D:D Quote
ElzaMilicz Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='KWL']Można rozmaicie tłumaczyć :-) Na przykład tak: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6473374&postcount=261 Zasadniczą ? A reszta to co ? Quote
ElzaMilicz Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Charly']kto wie lepiej- no kto..? KWL ! KWL !:evil_lol: To też niezłe. :) Quote
KWL Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Tak naprawdę to jest nieco przypadkowy nik. Miałem kiedyś inne konto, ale w sytuacji podbramkowej musiałem założyć nowe i tak już zostało :-) Zasadnicza część stada (Helka i Lacuna) jest zasadniczą ponieważ trafiła do mnie z mojego wyboru i mojej chęci jako moje psy. A Lucek i Vit to są tak zwane permanentne tymczasy :-) Quote
Recommended Posts