Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

acha. rozumiem. dzieki. ale czemu nie moge odpwowiedziec tak jak jest, ze ten pies nie jest do licytacji. czy tego nie mozna robic na allegro?. bo ja taka informacje umiescilam w tekscie...

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tym to jest roznie bo wiele razy allegro usuwalo takie aukcje ze niby niezgodne z regulaminem...chyba chodzi im o to ze po prostu kase maja tylko z wystawienia przedmiotu a nie z prowizji za sprzedaz

tez mam tekst ze pies nie jest do licytacji ze zastrzegam sobie prawo do wyboru wlasciciela ale nie raz mi usuwali takie aukcje tlumaczac sie wlasnie tym ze niezgodna z regulaminem,to chyba zalezy od osoby ktora sie na Ciebie uwezmie kiedys jakis gnoj skrzynke mi blokowal wysylajac maile co chwile i kazda aukcje zglaszal do allegro

odpowiadac pytajacym mozesz co chcesz;)

Posted

[quote name='Charly']
Przyjaciółko koni podałam Twoj numer, ale nie mam Twojego maila. czy ten numer wystarczy bez maila?

Oczywiście prosimy jeszcze o maila. Sam telefon to za mało ;)

Posted

Margo05 napisał(a):

Jak na mój gudt jest OK :loveu:
Wszystkie potrzebne info są zawarte :lol:

dziękujemy razem z Olą :lol:

Wiadomo, że co opinia wielu dogomaniaków to nie jedna opinia i jak trzeba coś zmienić to mówcie.
Aukcja jest wyróżniona wiec to dodatkowy plus.

Posted

tez myslalam o tym. KWL podal maila. ale to raczej nie sprzyja dobrej koordynacji. Numer przyjaciołki koni i mail KWL. chyba ze KWL i przyjaciolka koni tak zadecyduja.

Posted

Rybc!a napisał(a):

A może email podać do KWL?

Jak podany jest telefon Przyjaciela Koni to mail też lepiej podać od Niej.
Niech będzie kontakt do jednej osoby.

Posted

Margo05 napisał(a):
Jak na mój gudt jest OK :loveu:
Wszystkie potrzebne info są zawarte :lol:

wedlug mojej skromnej opini:oops: jest super. sama sie zakochalam w tym psie po tym allegro. Podoba mi sie tekst KWL, podoba moj wlasny a nade wszystko super aranzacja Kasi:loveu:

tylko fotki takie sobie. zobaczymy co sie da zrobic w schronisku.

Posted

Nie widac. Nie widac jaki jest . A jest naprawde piekny. Nie tylko, bo olbrzymi i kudlaty. Ale on naprawde jest ładny z mordki.

Nie wiem czy wyrobie sie jutro do schronu. jesli tak, to moze uda mi sie zrobic inne zdjecie. Najpozniej bede tam w poniedzialek

Posted

Kasia napisał(a):
Jak podany jest telefon Przyjaciela Koni to mail też lepiej podać od Niej.
Niech będzie kontakt do jednej osoby.

Kasiu - to już ustaliłyśmy z Charly na PW.
Pewnie wiesz...

Mam nadzieję, że Alan dostanie swoją szansę !!!!
Oby szybko... I odpowiednią dla niego...

Przez likwidację "wiadomych" schronów jest niejaki zastój w adopcjach...
No i jakiś niespodziewany "wysyp" kaukazów...

Posted

chyba nigdzie wiecej oprocz alegro. Chacko zrobila ogloszenie. Ale bez zdjecia i bez waznych informacji.

Prosze o pomoc w ogloszeniach.

Bylam dzis na spacerze za miastem. widzialam pare fajnych miejsc. W niektorych psy, w niektorych psow brak;) Wydrukuje sobie allegro i pojde zapytac i rozwiesze.

Posted

Jak najbardziej mój mail i telefon Przyjaciel Koni :-) My się całkiem nieźle koordynujemy :-) [email protected] A co do wysypu kaukazów...Może po prostu w końcu ktoś na serio się to rasą zajął i zaczął monitorować dogo pod tym katem...