Becia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ja tu nie jestem po to żeby sie bawić tylko pomóc na ile mogę.....a że niewiele pomagam ostatnimi czasy to inna sprawa.....:siara: Quote
Neczka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Pisanie prawdziwych opisów, to nie zabawa... :roll: W górę Jankes... może jutro się uda :roll: Quote
Becia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Neczka napisał(a): W górę Jankes... może jutro się uda :roll: o taaaak......napewno sie uda.....:cool1: Quote
Neczka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Gdybyśmy tak zawsze wątpili, to wiele psów by jeszcze siedziało w schronisku... :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Neczka mam Ci wyliczyć opisy ze starej strony gdzie były bzdury w Twoim wykonaniu? Zresztą o czesci Ci pisałam + ugładzanie psów na watkach? Quote
Becia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Neczka ja kończę te głupią i donikąd nie prowadzącą dyskusję ale na koniec żeby pokazać jaka jestes niekonsekwentna w tym co piszesz / czyt. czepiasz / wzięłam pierwszy z brzegu twój wątek i czytaj... [FONT=Palatino Linotype]JENNY & CINDY[/FONT] ...czyli dwa samotne psie serca od niepamiętnych czasów za kratami Orzechowskiego schroniska. 13-letnia matka z 11-letnią córką... Córką urodzoną właśnie za tymi schroniskowymi kratami... Od zawsze w schronisku, od zawsze niekochane, niechciane i zapomniane... [FONT=Palatino Linotype] Więc spytam skąd wiesz ? a może trafily 6 lat temu, a może są siostrami ? a może tylko podobne ?....a może........ [/FONT]Mnie zarzucasz domysły i piszesz że nie lubisz dokładać sztucznych historyjek. Czyż to nie hipokryzja ? Najlepiej nie odpowiadaj bo ja zamykam ten temat ale jesli jakaś dorobiona historyjka może pomoc psu dom znależc to będę zmyślać ile się da. Quote
Neczka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Dawaj Szpilka, ale na PM, bo to wątek Jankesa. Beata wiem od kierownika kiedy trafiły i kim dla siebie są. Nigdy nie wymyślam fałszywych historyjek w przeciwieństwie do Ciebie. Na miejscu takiego oszukanego właściciela psa, okropnie bym się wkurzyła, dowiadując się prawdy. KONIEC z mojej strony :roll: Quote
Becia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Neczka napisał(a):Dawaj Szpilka, ale na PM, bo to wątek Jankesa. Beata wiem od kierownika kiedy trafiły i kim dla siebie są. Nigdy nie wymyślam fałszywych historyjek w przeciwieństwie do Ciebie. Na miejscu takiego oszukanego właściciela psa, okropnie bym się wkurzyła, dowiadując się prawdy. KONIEC z mojej strony :roll: Historię Jankesa znam od Janusza N. który o wiele dłużej pracuje w schronisku niz kierownik. Oszukanego właściciela ? O czym ty piszesz ? Dałam komuś sukę zamiast psa ? wsadziłam komus gryzącego wariata mówiąc że łagodny i milusi ? Wytykasz że napisałam że Lucia była siostrą Lusi. Ot całe moje oszustwo i jaki to miało wpływ na jej adopcje ? myslisz że gdyby Florentynka o tym wiedziala to by Luci nie adoptowała bo w tej całej adopcji ta siostrzana więż była najwazniejsza ? .....A skąd wiesz że one siostrami nie były, niesamowicie podobne nawet wiekowo i nawet nazwałysmy je podobnie w związku z tym. Póki co żaden pies który wyszedł bezpośrednio z mojej ręki nie wrócił do schroniska w przeciwieństwie do ciebie. Quote
Neczka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 ...i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie ten deszcz. Ale troszkę sobie posiedzieliśmy razem :roll: Quote
albiemu Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ten wątek to jedynie rozpacz rozsądnych ... :shake: Quote
Sabina02 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Widzialam ze Jankes nie ma Allegro ani Alegratki, wiec mu zrobilam: Allegro Alegratka Quote
Sabina02 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Neczka napisał(a):Sabinko, dzięki wielkie :Rose: Do uslug... :lol: Czy dane kontaktowe w tych ogloszeniach sa dobre? Quote
Neczka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Sabina02 napisał(a):Do uslug... :lol: Czy dane kontaktowe w tych ogloszeniach sa dobre? Tak jest, wszystko super :) Quote
karolciasz28 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Co tam chłopaczku;). Jak Ci długi weekend minął?:loveu: Quote
maarit Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 To smutne że psa bez łapki czeka zazwyczaj dożywocie w schronisku:-(:-(:-( Quote
Neczka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 ...więc sens ogłaszać jest zawsze :roll: Quote
albiemu Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Nie takie bidy domu znajdowały ;) najważniejsze aby w najodpowiedniejszym na to dla nich momencie ... Pozdrawiam Jankesa :) Quote
Recommended Posts