Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neczka ja kończę te głupią i donikąd nie prowadzącą dyskusję ale na koniec żeby pokazać jaka jestes niekonsekwentna w tym co piszesz / czyt. czepiasz / wzięłam pierwszy z brzegu twój wątek i czytaj...

[FONT=Palatino Linotype]JENNY & CINDY[/FONT]
...czyli dwa samotne psie serca od niepamiętnych czasów za kratami Orzechowskiego schroniska.
13-letnia matka z 11-letnią córką...
Córką urodzoną właśnie za tymi schroniskowymi kratami...
Od zawsze w schronisku,
od zawsze niekochane, niechciane i zapomniane...

[FONT=Palatino Linotype]
Więc spytam skąd wiesz ? a może trafily 6 lat temu, a może są siostrami ? a może tylko podobne ?....a może........
[/FONT]Mnie zarzucasz domysły i piszesz że nie lubisz dokładać sztucznych historyjek. Czyż to nie hipokryzja ?
Najlepiej nie odpowiadaj bo ja zamykam ten temat ale jesli jakaś dorobiona historyjka może pomoc psu dom znależc to będę zmyślać ile się da.

Posted

Dawaj Szpilka, ale na PM, bo to wątek Jankesa.

Beata wiem od kierownika kiedy trafiły i kim dla siebie są. Nigdy nie wymyślam fałszywych historyjek w przeciwieństwie do Ciebie. Na miejscu takiego oszukanego właściciela psa, okropnie bym się wkurzyła, dowiadując się prawdy.

KONIEC z mojej strony :roll:

Posted

Neczka napisał(a):
Dawaj Szpilka, ale na PM, bo to wątek Jankesa.

Beata wiem od kierownika kiedy trafiły i kim dla siebie są. Nigdy nie wymyślam fałszywych historyjek w przeciwieństwie do Ciebie. Na miejscu takiego oszukanego właściciela psa, okropnie bym się wkurzyła, dowiadując się prawdy.

KONIEC z mojej strony :roll:

Historię Jankesa znam od Janusza N. który o wiele dłużej pracuje w schronisku niz kierownik. Oszukanego właściciela ? O czym ty piszesz ? Dałam komuś sukę zamiast psa ? wsadziłam komus gryzącego wariata mówiąc że łagodny i milusi ? Wytykasz że napisałam że Lucia była siostrą Lusi. Ot całe moje oszustwo i jaki to miało wpływ na jej adopcje ? myslisz że gdyby Florentynka o tym wiedziala to by Luci nie adoptowała bo w tej całej adopcji ta siostrzana więż była najwazniejsza ? .....A skąd wiesz że one siostrami nie były, niesamowicie podobne nawet wiekowo i nawet nazwałysmy je podobnie w związku z tym. Póki co żaden pies który wyszedł bezpośrednio z mojej ręki nie wrócił do schroniska w przeciwieństwie do ciebie.