Miśka84 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 majuska napisał(a):Cichutko u Jankesika..... ..................... Quote
Neczka Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Witaj piękny psie... kiedy to szczęście się do Ciebie uśmiechnie ? Czekam na telefony :roll::razz: Quote
Becia66 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Neczka napisał(a):Jankes nie był dziś za to samotny :roll: a poza boks go wyprowadziłaś ? Quote
Miśka84 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Quote
Miśka84 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 becia66 napisał(a):kolejny dzień odliczony.....:shake: ...................................... Quote
Becia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Majuska próbowałyście wyciągnąc Jankesa z boksu ? Quote
Neczka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Beata, nie będziemy nikogo wyciągać na siłę. Quote
Becia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Neczka']Beata, nie będziemy nikogo wyciągać na siłę. to po co chcesz go ogłaszać skoro nie dasz rady wyprowadzić z boksu . Chcesz mu robić ogłoszenia więc wytłumacz mi jak go wydasz do adopcji ? Uśpisz go ? Z tym psem trzeba pracować na już skoro szybko mamy mu dom znależć. Quote
Neczka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Beciu, pracuj jak uważasz, ja będę postępowała wg moich zasad. Quote
Becia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Neczka napisał(a):Beciu, pracuj jak uważasz, ja będę postępowała wg moich zasad. ja nie neguję twoich zasad z góry bo nic o nich nie wiem. Ciągle o nich piszesz ale tylko w formie że je masz, a ani słowa na czym polegają. Może i są dobre tylko napisz cokolwiek. Może wspólnie uradzimy co dalej. Przecież mnie jak każdej z nas bardzo zależy żeby ta biedna psina poszła do adopcji, to pies któremu zrobiłam zdjęcia podczas pierwszej wizyty w schronisku prawie 3 lata temu i który tak nas poruszył tym swoim kalectwem przez to że został sam z całego miotu. Pragnę żeby nastepnej zimy nie spędził już w schronie tylko musimy wyprowadzić go z boksu. Nie wiem jak to zrobić - ale musimy - bo inaczej nie ma sensu go jeszcze ogłaszać. Quote
Neczka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Beciu, tak naprawdę nie wiadomo, czy on się urodził w schronisku... to tylko domysły, a ja nie lubię dokładać sztucznych historyjek...:shake: W każdym razie... może spotkamy się kiedyś w schronisku i zobaczysz jak jest ? Bo to co pisane jest na forum nie zawsze zgadza się z prawdą... Tylko kiedy dałabyś radę wyskoczyć do psiaków ? ;) Quote
Miśka84 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 becia66 napisał(a):Pragnę żeby nastepnej zimy nie spędził już w schronie tylko musimy wyprowadzić go z boksu. Nie wiem jak to zrobić - ale musimy - bo inaczej nie ma sensu go jeszcze ogłaszać. Jeśli mogę wypowiedzieć swoje zdanie to zgadzam się z Becią. On jest dzikawy. Owszem widać, że chce podejść do człowieka ale strach go paraliżuje. Może jakby się go przeniosło do innego boksu tak jak Bacę? Wtedy częściej widziałby człowieka, może to też coś by dało. Bo tak to trochę wychodzi na to, że ogłoszenia dla samych ogłoszeń.... No chyba, że nastąpi cud ale ja już w cuda nie wierzę...... Quote
SZPiLKA23 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 3 lata temu dziewczyny juz jeździły do schroniska to raczej wiedza Quote
Becia66 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Neczka']Beciu, tak naprawdę nie wiadomo, czy on się urodził w schronisku... to tylko domysły, a ja nie lubię dokładać sztucznych historyjek...:shake: Nikt tu historyjek nie dorabia tylko piszemy co wiemy. Podczas pierwszej wizyty w schronisku Janusz N. powiedział że został tylko jeden z całego miotu oszczenione w zimie, a cała reszta poszła do adopcji bo ładne były. Miał kilka miesięcy kiedy zobaczyłysmy go po raz pierwszy, było to 3 lata temu kiedy ty Neczka siusiumajtka jeszcze byłaś i nie podważaj faktów o których nie masz pojęcia. To moje pierwsze zdjęcia Jankesa z tego okresu. Quote
Neczka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Kiedy kilka postów wcześniej pytałam, skąd wiadomo, że urodził się w schronisku, to jakoś mi nie odpowiedziałaś, tylko Szpilka napisała, że widziała go jak był młody. Widzę, że bardzo podoba się Wam wypominanie mojego wieku. Miłej zabawy :) becia66 napisał(a):Nikt tu historyjek nie dorabia tylko piszemy co wiemy. No nie... skąd... A chociażby Lucia ? czy opis Bryndzy ? :roll: No tak, ale to Neczka jest be :roll: Quote
Recommended Posts