Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neczka']Beata, nie będziemy nikogo wyciągać na siłę.

to po co chcesz go ogłaszać skoro nie dasz rady wyprowadzić z boksu .
Chcesz mu robić ogłoszenia więc wytłumacz mi jak go wydasz do adopcji ?
Uśpisz go ? Z tym psem trzeba pracować na już skoro szybko mamy mu dom znależć.

Posted

Neczka napisał(a):
Beciu, pracuj jak uważasz, ja będę postępowała wg moich zasad.

ja nie neguję twoich zasad z góry bo nic o nich nie wiem. Ciągle o nich piszesz ale tylko w formie że je masz, a ani słowa na czym polegają.
Może i są dobre tylko napisz cokolwiek. Może wspólnie uradzimy co dalej.
Przecież mnie jak każdej z nas bardzo zależy żeby ta biedna psina poszła do adopcji, to pies któremu zrobiłam zdjęcia podczas pierwszej wizyty w schronisku prawie 3 lata temu i który tak nas poruszył tym swoim kalectwem przez to że został sam z całego miotu. Pragnę żeby nastepnej zimy nie spędził już w schronie tylko musimy wyprowadzić go z boksu. Nie wiem jak to zrobić - ale musimy - bo inaczej nie ma sensu go jeszcze ogłaszać.

Posted

Beciu, tak naprawdę nie wiadomo, czy on się urodził w schronisku... to tylko domysły, a ja nie lubię dokładać sztucznych historyjek...:shake:
W każdym razie... może spotkamy się kiedyś w schronisku i zobaczysz jak jest ? Bo to co pisane jest na forum nie zawsze zgadza się z prawdą...
Tylko kiedy dałabyś radę wyskoczyć do psiaków ? ;)

Posted

becia66 napisał(a):
Pragnę żeby nastepnej zimy nie spędził już w schronie tylko musimy wyprowadzić go z boksu. Nie wiem jak to zrobić - ale musimy - bo inaczej nie ma sensu go jeszcze ogłaszać.

Jeśli mogę wypowiedzieć swoje zdanie to zgadzam się z Becią.
On jest dzikawy. Owszem widać, że chce podejść do człowieka ale strach go paraliżuje.
Może jakby się go przeniosło do innego boksu tak jak Bacę? Wtedy częściej widziałby człowieka, może to też coś by dało.
Bo tak to trochę wychodzi na to, że ogłoszenia dla samych ogłoszeń....
No chyba, że nastąpi cud ale ja już w cuda nie wierzę......

Posted

[quote name='Neczka']Beciu, tak naprawdę nie wiadomo, czy on się urodził w schronisku... to tylko domysły, a ja nie lubię dokładać sztucznych historyjek...:shake:

Nikt tu historyjek nie dorabia tylko piszemy co wiemy. Podczas pierwszej wizyty w schronisku Janusz N. powiedział że został tylko jeden z całego miotu oszczenione w zimie, a cała reszta poszła do adopcji bo ładne były. Miał kilka miesięcy kiedy zobaczyłysmy go po raz pierwszy, było to 3 lata temu kiedy ty Neczka siusiumajtka jeszcze byłaś i nie podważaj faktów o których nie masz pojęcia.
To moje pierwsze zdjęcia Jankesa z tego okresu.

Posted

Kiedy kilka postów wcześniej pytałam, skąd wiadomo, że urodził się w schronisku, to jakoś mi nie odpowiedziałaś, tylko Szpilka napisała, że widziała go jak był młody. Widzę, że bardzo podoba się Wam wypominanie mojego wieku. Miłej zabawy :)

becia66 napisał(a):
Nikt tu historyjek nie dorabia tylko piszemy co wiemy.

No nie... skąd...
A chociażby Lucia ? czy opis Bryndzy ? :roll:
No tak, ale to Neczka jest be :roll: