żaba88 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):W gore na 3 A nie lepiej na 1? Quote
żaba88 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Na 3 łapach :D a na 1 strone:D I wyszło że się znowu czepiam :eviltong: Dobranoc Atosik :happy1: Quote
Wet-siostra Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 "Żaba"hopa, "Szpilka"hopa...To i ja sobie pohopam,a co mi tam...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Zapraszam na nowy "trójłapkowy" wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10093221#post10093221 Już sama nie wiem jak "im" pomóc :-(...... Quote
Neczka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 pokaż się wszystkim Atosku na 1... Szpilka, się pomyliło mi troszkę :D Quote
Wet-siostra Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Chwila,chwila,bo ja chyba nie w temacie...Jak to Atos zmienił płeć???To jest suka??? I co z tą zagranicą??? Atosiku-zabieram Cię na pierwszą stronę!!! Quote
Neczka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Wet-siostra napisał(a):Chwila,chwila,bo ja chyba nie w temacie...Jak to Atos zmienił płeć???To jest suka??? I co z tą zagranicą??? Atosiku-zabieram Cię na pierwszą stronę!!! tak Wet... psy mają to do siebie, że czasami jak im się nudzi, to zmieniają się w suki :D:D Chodzi o to, że pomyliły mi się posty i zamias o Atosie napisałam o Malince :eviltong::roll: Quote
Wet-siostra Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 AAAA,już teraz rozumię!Ale wyobraź sobie,że faktycznie czasem pojawia się problem:pies czy suka???:evil_lol:Zajrzyj na wątek"Trzynożny,piękny ON-ek,nie pozwól mu cierpieć w schronie(znajdziesz go w moich postach)-tam do teraz nie wiadomo,czy to Książę,czy Księżniczka...:crazyeye: Dlatego się zdziwiłam-tu Książę,tu Atos...:evil_lol: Atosiku-co z Twoim wyjazdem??? Quote
Wet-siostra Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Atosiku-na pierwszą! A Książę okazał się Księżniczką...:evil_lol: Quote
Neczka Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Atosku, następnym razem musimy iść na spacerek ;) ! Quote
Recommended Posts