albiemu Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 jedziemy w przyszły weekend do schroniska więc napewno już cos zaplanujemy pod kątem naszego przystojniaka :) Quote
Hotel KADIF Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Wet-siostra napisał(a):Witam,Cioteczki.I na czym stanęło?Są już jakieś konkretne posunięcia?Z tego,co czytam,organizacja wydaje się być o.k. ... Atosiku-być może już wkrótce otrzymasz swą WIELKĄ SZANSĘ... Trzymam kciuki!!! No właśnie... na czym stanęło? :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Musimy sie dowiedziec jaki jest jego stan... Quote
albiemu Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 mamy tydzień na przygotowania, ja szukam już nawet transportu, wiem że Mielecki psiaki jeżdżą w tamte okolice więc może uda sie jakoś podłączyć ... ja wiem że plany bardzo w przód ale nie możemy sobie pozowlić na utknięcie w martwym punkcie - to wszystko musi być sprawnie i z głową zrobione. Quote
chacko Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 wiec albiemu powiedz mi co mam im napisac, prosili mnie o regularne informatcie.... dzieki...justyna Quote
Neczka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 napisz, że psiak musi być zbadany, przygotowany na podróż i wogóle.. że trzeba znaleźć transport :) coś wymyślisz ;) Quote
chacko Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 dobze!!!! ciesze sie dziewczyny:multi::multi::multi: Quote
SZPiLKA23 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Chłopaku nawet nie wiesz co Ci sie szykuje Quote
albiemu Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 chacko napisał(a):wiec albiemu powiedz mi co mam im napisac, prosili mnie o regularne informatcie.... dzieki...justyna witaj napisz proszę że pies będzie przygotowywany do adopcji zagranicznej, że w związku ze zmianami na terenie schroniska będzie to wymagało dobrej organizacji i czasu, ale postaramy się to zrobić jak najsprawniej dla dobra psa. Dzięki :) Quote
chacko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 napisane...a tak wogule jak dalekko Atosek jest? szczypinka, chip, paszport???? kto to placi? miasto, schron czy musimy zbierac?? robi schron problemy co do wyjazdu czy sie zgadza??? Quote
SZPiLKA23 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ze schronem jest roznie, chipowanie, paszport i szczepionki pewnie bedziemy musiały wziac na siebie... Quote
chacko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 wiec moze zrobimy jakis bazarek dla Atosa. ja z tad go nie dam rady zrobic bo przesylka by byla droszsza jak sprzedana zecz!! Quote
SZPiLKA23 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Sie zobaczy ja mam jeden bazarek w toku... moze wreszcie sie zdecyduje zeby wysprzedac pare smyczy i obroży Quote
chacko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 no musimy cos uzbierac zeby jedna osoba nie musiala sama placic!! ja naturalnie jak tak dalekko bedzie tez cos doloze Quote
chacko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 to super, prosze rub wrzystko zeby wyjechal z tamtad!!!!!!!:placz::placz::placz: Quote
albiemu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 zbieramy cos na bazarek - ja przeglądnę swoją biżuterię .... i wystawię Quote
daisy Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 chacko napisał(a):napisane...a tak wogule jak dalekko Atosek jest? szczypinka, chip, paszport???? kto to placi? miasto, schron czy musimy zbierac?? robi schron problemy co do wyjazdu czy sie zgadza??? Kto to placi??? Wszystkie koszty zwiazane z wyjazdem, jezeli chodzi o adopcje zagraniczne pokrywa osoba adoptujaca. Quote
chacko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 sorry daisy ale tak w tym wypadku nie jest, atosek mieszka na 3 lapkach od urodzenia w schronie, jenda orga go w nieczech chce i wie ze atos musi sie duzo nauczyc..nie zna domu, zycia...napewno sie na nim nie zbogaca....czemu tutaj kazdy mysli ze jak ktos chce pomuc biedaczkowi i jest z zagranicy wrzystko musi pokryc?! mysle ze nazbierzemy tutaj razem co potrzebne, Quote
SZPiLKA23 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Bazarek na Atosa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110142 Quote
albiemu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 chacko wciąż atakujesz i przyznaje zrobisz sobie niebawem z moich przyjaciół tak jak daisy czy Żaba wrogów .... a tego nie chcę wciąż się burzysz, a nie starasz się zrozumieć .... wybacz ale ja zarabiam 1300 na rękę, nikt z nas nie ma lepiej i też nie będziemy w stanie nie wiadomo ile dać kasy na to. Atos nie jest jedynym psem w schronie, jest ich ponad 200 rownie nam bliskich. Musimy pomóc im wszystkim ile się da .... wiesz Atosek nie jest tam jedynym psem, wiele umiera bo nie otrzymało pomocy, wiele z nich siedzi tam nawet dobrych kilka lat id urodzenia jak Atos a nawet dłużej, choruja na nowotwory - nie mogę być egoistyczna pod kątem jedynei Atosa ... tam jest takich Atosów więcej. Chcę mu pomóc ale wyżej tyłka nie podskoczę ... dla mnie te psiaki sa tyle samo warte - nie ma lepszych i gorszych. Quote
chacko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 albiemu ja was nie atakuje....jestem moze niekiedy za strzera i z innej strony czuje sie tez atakowana przez was....ja tez nie mam duzo pieniedzy i dwojke dzieci, chorego psa na raka co na miesiac dosc kosztuje...ale pomagam gdzie umiem. przeciez czesto ktos jedzie z dogomani do niemiec moze wezmie go z soba za mala kwote. Quote
chacko Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 tu musimy razem czymac...gdybym miala na tyle kasy i mjejsca jechal by do mnie! uwie mi, mi jest tylko narazie ciezko bo wiekrzosc zeczy sie nie skonczylo ze strony polski...hm nie wiem jak to opisac zeby imien nie pisac! Quote
Recommended Posts