Neczka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Wet-siostra napisał(a):A co oznacza nick??? Przeczytaj sobie ten post, do którego podałam wyżej linka. Tam pisze, jak bardzo Chacko chce 'pomagać' pieskom:angryy: Quote
Wet-siostra Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Przeczytałam...ale ja nie znam innych języków obcych oprócz ukraińskiego dlatego pytałam,co oznacza nick,czyli chacko... Quote
Neczka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Nick sam w sobie raczej nic nie oznacza, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. W każdym razie chodziło mi o to, że zostawiła swojego największego przyjaciela samego, gdy najbardziej jej potrzebował, gdy umierał... a teraz podpisuje się nickiem, który był jego imieniem:mad: Quote
Wet-siostra Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Aaaa...no tak,teraz rozumię...Wiesz,trochę nie bardzo teraz u mnie z rozumowaniem,cały czas myślę o mężu...:-( Ale zajarzyłam...Pewnie,że nie można używać nicku będącego imieniem psa,którego się zostawiło...:shake: Kurcze,a może Atos miał trafić na doświadczenia... Dobrze,że nie pojechał...:roll: Quote
Neczka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 A dlaczego Atosik został przeniesiony z sadu, gdzie był wcześniej ?:shake: tak fajnie tam miał... Quote
SZPiLKA23 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 W sadze sa dziury psy wychodza i wchadza jak im pasuje Quote
albiemu Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ja dostałam na pm ostrzeżenie w sprawie chacko dlatego ucichłam w tej kwestii, wolałam poczekać i zobaczyć co dalej .... już wiemy że Atos napewno tam nie pojedzie .... Quote
Recommended Posts