Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak ciotka, przepraszam za zamieszanie

nadal bardzo, bardzo prosze o pomoc finansowa, jezeli sie uda pies w czwartek jedzie na echo serca, jezeli okaze sie, ze jest zdrowy bedzie kastrowany w czwartek po poludniu - koszt ok 400 zlotych

Posted

Hej!
Wzięłabym tego pekinoska, ale ja nie dam rady go wykastrować :(
Niestety ale to dla mnie za duże koszty, a zapewniam że to absolutnie dla mnie żaden problem że będzie miał jajeczka. :razz:

Posted

dzwoni mnostwo ludzi, same bzdury gadaja w wiekszosci, trzeba link do watku usunac z allegro

pytaja czy kurierem im psa wysle, czy aby na pewno za darmo bedzie i takie tam bzdety

jezeli kasa za kastracje sie nie uzbiera, osoba adoptujaca bedzie musiala dolozyc roznice - sorry ale ja nie bede ludziom robila prezentow

Posted

Mam pytanie, jeżeli ja bym chciała tego pieska, to nie ma po co go kastrować i nie musisz wydawca tych 400 zł, ja po niego mogę dojechać. A na pewno to nie bedzie pies do rozpłodu, miałam juz pekinczyka i naprawde wiem jak sobie poradzic z psem.

Posted

pekinczyk napisał(a):
Mam pytanie, jeżeli ja bym chciała tego pieska, to nie ma po co go kastrować i nie musisz wydawca tych 400 zł, ja po niego mogę dojechać. A na pewno to nie bedzie pies do rozpłodu, miałam juz pekinczyka i naprawde wiem jak sobie poradzic z psem.

skąd jesteś? podaj mi na Pw nr telefonu do siebie

Posted

[quote name='GameBoy']
dzwoni mnostwo ludzi, same bzdury gadaja w wiekszosci, trzeba link do watku usunac z allegro

pytaja czy kurierem im psa wysle, czy aby na pewno za darmo bedzie i takie tam bzdety

jezeli kasa za kastracje sie nie uzbiera, osoba adoptujaca bedzie musiala dolozyc roznice - sorry ale ja nie bede ludziom robila prezentow

a kto do licha zrobił allegro?:crazyeye:GameBoy prosiłaś kogoś o umieszczenie go tam?:crazyeye:
co za kwas.....
dzwoniłaś do prof.Karczewskiego?

Posted

oktawia6 napisał(a):
a kto do licha zrobił allegro?:crazyeye:GameBoy prosiłaś kogoś o umieszczenie go tam?:crazyeye:
co za kwas.....
dzwoniłaś do prof.Karczewskiego?

tak prosilam bo szukam mu domu
dzwonilam pol dnia nikt nie odbiera

Posted

GameBoy napisał(a):
dobra numer mam kolejny kwiatek i tyle

umieszczanie linku na allegro nie jest dobrym pomyslem, przekonalam sie juz o tym nie raz

Jeśli chodzi o mnie, to ja NIGDY nie umieszczam linków do dogo w ogłoszeniach na allegro i w moim ogłoszeniu na pewno go nie ma. Wysyłki kurierem też nie ma :)

Posted

[quote name='GameBoy']
Beata obawiam się, że tak
Selenga przepraszam za zamieszanie, widac rozmnazacze czytaja dogo systematycznie i trzymaja reke na pulsie

ja to wiem Game Boy Wiesz również-to oczywiste-wydawało mi się, że nie trzeba tego wyjaśniac:-?

za moment podam link do jeszcze jednej aukcji na bazarku dla Pekinka, którą zrobię:)