GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 przepraszam narobilam zamieszania:oops:, Selenga zrobiła już allegro Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 tak ciotka, przepraszam za zamieszanie nadal bardzo, bardzo prosze o pomoc finansowa, jezeli sie uda pies w czwartek jedzie na echo serca, jezeli okaze sie, ze jest zdrowy bedzie kastrowany w czwartek po poludniu - koszt ok 400 zlotych Quote
_beatka_ Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 o matko, wszędzie koszty i chore psiaki:shake: nie szkodzi, w razie co już mam napisany tekst więc polecam się na przyszłość:razz: Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 dobrze, ze i tak nas przyjma bez kolejki, bede miala niezly cyrk z nim po kastracji i szczeniakami w mieszkaniu:roll: Quote
pekinczyk Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Hej! Wzięłabym tego pekinoska, ale ja nie dam rady go wykastrować :( Niestety ale to dla mnie za duże koszty, a zapewniam że to absolutnie dla mnie żaden problem że będzie miał jajeczka. :razz: Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 pies "jajeczek",przy wydawaniu do adopcji, na pewno nie bedzie mial Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 dzwoni mnostwo ludzi, same bzdury gadaja w wiekszosci, trzeba link do watku usunac z allegro pytaja czy kurierem im psa wysle, czy aby na pewno za darmo bedzie i takie tam bzdety jezeli kasa za kastracje sie nie uzbiera, osoba adoptujaca bedzie musiala dolozyc roznice - sorry ale ja nie bede ludziom robila prezentow Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 pekinczyk napisał(a):A ta kastracja ma być w czwartek?? jezeli pies bedzie mial zdrowe serce Quote
pekinczyk Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Mam pytanie, jeżeli ja bym chciała tego pieska, to nie ma po co go kastrować i nie musisz wydawca tych 400 zł, ja po niego mogę dojechać. A na pewno to nie bedzie pies do rozpłodu, miałam juz pekinczyka i naprawde wiem jak sobie poradzic z psem. Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 pekinczyk napisał(a):Mam pytanie, jeżeli ja bym chciała tego pieska, to nie ma po co go kastrować i nie musisz wydawca tych 400 zł, ja po niego mogę dojechać. A na pewno to nie bedzie pies do rozpłodu, miałam juz pekinczyka i naprawde wiem jak sobie poradzic z psem. skąd jesteś? podaj mi na Pw nr telefonu do siebie Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 to Ty do mnie dzwoniłaś z Makowa Mazowieckiego? Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 dobra numer mam kolejny kwiatek i tyle umieszczanie linku na allegro nie jest dobrym pomyslem, przekonalam sie juz o tym nie raz Quote
oktawia6 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='GameBoy'] dzwoni mnostwo ludzi, same bzdury gadaja w wiekszosci, trzeba link do watku usunac z allegro pytaja czy kurierem im psa wysle, czy aby na pewno za darmo bedzie i takie tam bzdety jezeli kasa za kastracje sie nie uzbiera, osoba adoptujaca bedzie musiala dolozyc roznice - sorry ale ja nie bede ludziom robila prezentow a kto do licha zrobił allegro?:crazyeye:GameBoy prosiłaś kogoś o umieszczenie go tam?:crazyeye: co za kwas..... dzwoniłaś do prof.Karczewskiego? Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Magdalenkl napisał(a):Jaki był by koszt kastracji :cool1: pisalam wyzej minimum 300 zlotych za zwykla premedykacje Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 oktawia6 napisał(a):a kto do licha zrobił allegro?:crazyeye:GameBoy prosiłaś kogoś o umieszczenie go tam?:crazyeye: co za kwas..... dzwoniłaś do prof.Karczewskiego? tak prosilam bo szukam mu domu dzwonilam pol dnia nikt nie odbiera Quote
Magdalenkl Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 GameBoy napisał(a):pisalam wyzej minimum 300 zlotych za zwykla premedykacje Spróbuje coś wykombinować Quote
_beatka_ Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 sorry ale kto to jest pekińczyk?:hmmmm: kolejny pseudohodowca?:grab: Quote
Selenga Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 GameBoy napisał(a):dobra numer mam kolejny kwiatek i tyle umieszczanie linku na allegro nie jest dobrym pomyslem, przekonalam sie juz o tym nie raz Jeśli chodzi o mnie, to ja NIGDY nie umieszczam linków do dogo w ogłoszeniach na allegro i w moim ogłoszeniu na pewno go nie ma. Wysyłki kurierem też nie ma :) Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Beata obawiam się, że tak Selenga przepraszam za zamieszanie, widac rozmnazacze czytaja dogo systematycznie i trzymaja reke na pulsie Quote
oktawia6 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='GameBoy'] Beata obawiam się, że tak Selenga przepraszam za zamieszanie, widac rozmnazacze czytaja dogo systematycznie i trzymaja reke na pulsie ja to wiem Game Boy Wiesz również-to oczywiste-wydawało mi się, że nie trzeba tego wyjaśniac:-? za moment podam link do jeszcze jednej aukcji na bazarku dla Pekinka, którą zrobię:) Quote
Recommended Posts