Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

259 zł-niedobrze-i z tym od Lotty też już wliczone?:-(

wesprzyjcie GameBoy jakimś bazarkiem-każdy coś drobnego nawet niech wystawi-to się uzbiera-dziewczyna uchroniła go przed kryciem, handlem!

Posted

Pan Pekińczyk pojechał do nowego domu !!!
ludzie zostawili 50 złotych, jemu trzeba porobić szczepienia dlatego nie wzielam wiecej

wiec nadal zostaje -209 zlotych

Posted

oktawia6 napisał(a):
już pojechał? Game Boy powiedz wszystko co to za ludzie gdzie-jak będzie miał, zdjęcia z nowego domu.
A o zabezpieczeniu p/kleszczom przypomniałaś im?

pisałam wczesniej, małżenstwo z 17 letnim synem, mieli pekinczyka ale odzszedl m-c temu, domek wolonostojacy, ludzie znaja rase

zdjecia beda ale pozniej, oni chyba nie maja cyfrowki bo ten chlopak mlody pytal czy moze byc mms

Frontline sama na niego wylalam

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ale super wiesci
To co z reszta pieniedzy?

pewnie nic, Marta jeszcze probuje mi pomoc za co jestem z calego serca wdzieczna, jak bedzie, zobaczymy, coz wiedzialam, ze to mi sie nie zwroci w sumie nawet sie nie ludzilam

Posted

Pani dzwoniła, Mały dojechał, ze zdjęciami coś wykombinują, Pani zadawała mnóstwo pytań odnośnie tego jakie ma upodobania, przyzwyczajenia

cieszę się, że w końcu ktoś go będzie kochał tak bardzo jak na to zasługuje jego małe-wielkie serduszko

Posted

sa spod Wawy

doszlo 15 zlotych od izabeli124. dziekuje :Rose:, 209 - 15 = 194 tyle nadal jestem do tyłu

doszly tez pieniadze za bazarek Okty od kuby_p za krople do oczu one byly odejmowane wczesniej wiec tego nie licze

• 6 months later...