halbina Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 GameBoy, Ty masz jakąś hurtownię pekinczyków? :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 GameBoy napisał(a): wiem i wlasnie zaraz dodam w 1szym poscie, ze zbieramy kase na zabieg i fryzjera pies przyjechal z dredami i skoltuniona sierscią, powycinalam to ale wyglada jak glupek :roll: ktoś to musi poprawic teraz :roll::roll: jutro zrobię zdjęcia GameBoy-mam kilka fajnych fantów na bazarek-wystawię dla Ciebie na kastrację-na pocztę potem wyślę TZ-a po zakończeniu. Słuchaj moja przyjaciółka-zawodowa groomerka mogłaby go zrobic-musiałabyś o tylko zawieźc autem do jej salonu-na priv mogę podac adres do niej oraz telefony-powołałabyś się na mnie-jak z nią porozmawiam zrobiłaby go bezpłatnie a uprzedzam: jest licho zdolna jeśłi chodzi o strzyżenie-byłby profesjonalnie wypicowany-c Ty na to? Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 chetnie - jak nie znajde nic blizej, chetnie skorzystam, dziekuje z tym, ze chcialabym to zrobic jutro, jemu trzeba tez przyciac pazury, koles obcial 5 w sumie(na roznych lapach), w tym 2 do krwi i dal sobie spokoj najgorsze, ze on nieprzyzwyczajony jest do zabiegow, boi sie, wyrywa, szarpie ( całe szczęscie nie gryzie) Quote
oktawia6 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='GameBoy'] chetnie - jak nie znajde nic blizej, chetnie skorzystam, dziekuje z tym, ze chcialabym to zrobic jutro, jemu trzeba tez przyciac pazury, koles obcial 5 w sumie(na roznych lapach), w tym 2 do krwi i dal sobie spokoj najgorsze, ze on nieprzyzwyczajony jest do zabiegow, boi sie, wyrywa, szarpie ( całe szczęscie nie gryzie) co za debil!:angryy::angryy::angryy:możesz napisac skąd on jest czy nie za bardzo GameBoy? podam Ci na priv namiary-ona ma podejście nie idź byle gdzie-bo jeszcze się biedny pies zestresuje. Juz Ci piszę. Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Okta on nie chciał mu zrobić krzywdy, pies ma długie pazury i całe czarne, niewidać dokładnie gdzie jest żywy pazur. W ogóle to długa historia to nie jest jego pies, tylko syn mu podrzucił bo kupił narzeczonej, tej sie znudzi itd Facet poczciwy ale prosty, sam mi powiedział, że pies cały dzien po podworku lata a on i jego żona nie umieją się nim zając, nie wiedzą jak pielęgnować a on miedzy kurami chodzi. Mały tęskni za nimi, bawi się z Hexą ale jest taki "zamyślony":roll:, jest super zsocjalizowany, nie boi sie niczego pozatym, ze poproastu nikt go na zabiegi nie wozil Quote
oktawia6 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 GameBoy napisał(a): Okta on nie chciał mu zrobić krzywdy, pies ma długie pazury i całe czarne, niewidać dokładnie gdzie jest żywy pazur. W ogóle to długa historia to nie jest jego pies, tylko syn mu podrzucił bo kupił narzeczonej, tej sie znudzi itd Facet poczciwy ale prosty, sam mi powiedział, że pies cały dzien po podworku lata a on i jego żona nie umieją się nim zając, nie wiedzą jak pielęgnować a on miedzy kurami chodzi. Mały tęskni za nimi, bawi się z Hexą ale jest taki "zamyślony":roll:, jest super zsocjalizowany, nie boi sie niczego pozatym, ze poproastu nikt go na zabiegi nie wozil ja przedwcześniej chyba wykituję:mdleje::grab: wszystko jasne.... trzeba go zreperowac i wyremontowac GameBoy-remont generalny! Quote
Karilka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 GameBoy a co Ty tak z dobciów na pekińczyki:cool3::cool3::diabloti::eviltong: Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 jutro cos pokombinuję - jakie są koszty kastracji? Quote
oktawia6 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 GameBoy napisał(a): jutro cos pokombinuję - jakie są koszty kastracji? GameBoy: ja za kastrację Dyzia we wziewie zapłaciłam 320 zł: był chirurg operujący, anestezjolog oraz kariolog-inna opcja nie wchodziła w grę: kilkanaście lat, płaskonosy do tego, do tego za zaburzeniami rytmu pracy serca. Wziewna czyli nie dożylna narkoza-którą można przerwac w ciągu 5 minut jeśli nastąpią jakiekolwiek komplikacje. To było i tak z rabatem. Płaskonose: BF Pekiny, Gryfoniki, Mopsy-poprzez kufę spłaszczoną zawsze gorzej znoszą narko-bez względu na wzgląd. Jutro bazarki wystawię i podam tu linki;) Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 to pięknie nie mam 20 a co mówić o 300 jeszcze :roll: Quote
oktawia6 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 GameBoy napisał(a): to pięknie nie mam 20 a co mówić o 300 jeszcze :roll: toż mówię że zrobię bazarki GamBoy:eviltong:może nie nazbiera się wszystko-ale zawsze coś będzie, dalej będziemy prosic i szukac rozwiązania nie smuc się! :calus: Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [LEFT]cos wymysle, pozycze a pozniej oddam bo nie ma co czekac, trzeba go jak najszybciej ciachac [/LEFT] Quote
oktawia6 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 przed ciachnięciem trzeba zrobic badania Game Boy-nie można ryzykowac-nie martw się-damy radę! wstawiłam go na wątek Pekinowy-zaznaczyłam, że wydany będzie po kastracji oczywiście:lol:-dopisz poniżej że po sprawdzeniu warunków nowego stałęgo opiekuna i podpisaniu umowy adopcyjnej oczywiście!:) Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 wiem, widzialam, że się porządziłaś:eviltong: - też chciałam to zrobic idę spać bo padam z nog od nadmiaru atrakcji Quote
oktawia6 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 GameBoy napisał(a): wiem, widzialam, że się porządziłaś:eviltong: - też chciałam to zrobic idę spać bo padam z nog od nadmiaru atrakcji lekuchno tylko ale o kastracji nie omieszkałam napisac:eviltong: na pewno zmęczenie jest duże-tyle emocji: młody poszedł następny przyszedł-tyle na raz i bez odstępu czasu bez wytchnienia Quote
Marzena&Gusti Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Koniecznie wykastrować:)Ja strasznie żałuje,że mi wydano pudla bez kastracji:( Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 na poniedzialek umowilam sie na ciecie malucha - koszt 100 zlotych dzwonilam w sprawie kastracji - maksimum 350 zlotych serce dr Niziolek mu zbada, z poprzednią moloską byłam stałym klientem, więc się znamy Quote
oktawia6 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 strzyżenie będzie tańsze;) - jeśli z kąpaniem odżywakmi i w zależności w jakim stanie jest pies-jak bardzo zapyziały-na pewno trochę pracy będzie. wieczorem wystawię bazarki jak obiecałam:lol:-teraz spadam bo spałam znów 3 godziny:grab: Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 oktawia6 napisał(a):strzyżenie będzie tańsze;) - jeśli z kąpaniem odżywakmi i w zależności w jakim stanie jest pies-jak bardzo zapyziały-na pewno trochę pracy będzie. wieczorem wystawię bazarki jak obiecałam:lol:-teraz spadam bo spałam znów 3 godziny:grab: nie wydaje mi sie Okta on ma wyciete koltuny itd, jest wykapany, jego trzeba tylko ladne ostrzyc i obciac pazury psem jest zainteresowany dom z Łodzi, maja 10 miesiecznego pekinczyka psa, szukaja mu towarzystwa a Panią z którą rozmawiałam wczoraj należałoby chyba dodac do czarnych kwiatków Quote
oktawia6 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 GameBoy napisał(a): nie wydaje mi sie Okta on ma wyciete koltuny itd, jest wykapany, jego trzeba tylko ladne ostrzyc i obciac pazury psem jest zainteresowany dom z Łodzi, maja 10 miesiecznego pekinczyka psa, szukaja mu towarzystwa a Panią z którą rozmawiałam wczoraj należałoby chyba dodac do czarnych kwiatków wpisz koniecznie!!! absolutnie!!!! to jeszcze o połowę będzie na pewno kochana. do wieczora:loveu: i podniesz od czasu do czasu wątek Jacusia z tym szpitalem proszę-bo wszyscy pouciekali widzę:-( Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 byli u mnie Ci młodzi ludzie ze swoim pekińczykiem, nazywa się Gizmo i ma 10 m-cy, Młody cały czas próbował go gwałcić ale są zainteresowani Quote
halbina Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 finansowo, niestety, nie pomogę... za dużo innych zobowiązań... i długów... zdjęcia tego "brzydalka" będą? Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 beda ale jak go ostrzyge Halbinko teraz brzydko wyglada Quote
Recommended Posts