Blow Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Boski psiut, podnoszę, jak chciałaś:) Nieśmiało próbowałam zmolestować rodzinę ale nie wychodzi i racjonalizm też odmawia niestety... Quote
GameBoy Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 nie chciałam tylko prosiłam bardzo, bardzo proszę o pomoc w finansowaniu kastracji - sama nie dam rady finansowo i wydam psa z jajkami Quote
sacred PIRANHA Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 wydalam kase na swoje prywatne i schroniskowce w hotelach,ale przynajmniej podrzuce watek:( Quote
Blow Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Cholipa, bardzo wysokie u Was koszty kastracji...:( To nie ułatwia... Quote
oktawia6 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 mam już zdjęcia do bazarków-za moment powstawiam po obróbce:lol: Quote
oktawia6 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 bazarki na początek GameBoy:smilecol:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109098 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109097 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109096 dziewczęta-zawsze jest coś w mieszkaniu ciekawego co można przeznaczyc na bazarek-zróbcie rekonesans proszę i wystawcie również-zamiast przesyłąc pieniążki można pomóc w ten spoósb również skuteczny! Quote
oktawia6 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 jak się obrobisz to podnieś bazarki GameBoy dla niunia. Quote
oktawia6 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Niki-lidka napisał(a): popodnosilam bazarki to i tutaj hopne a widziałam widziałam Cię na bazarku:lol: Quote
GameBoy Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Okta wielkie dzieki za bazarki:loveu: - postaram sie zaraz tam pozagladac Mały zaraz jedzie do fryzjerki - jak wroci porobie mu normalne zdjecia Quote
LittleMy Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 a z APSA sie nie kontaktowalas w sprawie ciecia? Quote
GameBoy Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 nie, Malemu ten pierwszy raz jest potrzebny profesjonalista ona jest tak obrzydliwie wyciachany, ze az wstyd a dwa mam nadzieje, ze bedzie kastrowany wiec trzeba bedzie mu podbrusze ogolic dokladnie, zeby wet pozniej nie "poprawial" i znowu jakichs dziur nie narobil Quote
GameBoy Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Mały wrócił, obciety owszem jest lepiej ale nei wiem dlaczego nawet mu pazurów nie obcieli ...w dadatku wszystko trwalo tak dlugo, ze musialam dac kumplowi za fatyge i finansowo mi na jedno wyszlo Okta ile fryzjer strzyze Twoje psy? tutaj to trwalo ponad 1,5 godziny czy mam go zapisywac na kastracje? ja nie oplace jego kastracji, zaplaciłam już 60 zlotych fryzjerce, na echo serca jeszcze zaloze ale pozniej koniec czy szukac domu z zastrzezeniem kastracji? Quote
GameBoy Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 w czwartek mam isc do Niziolka - mam nadzieje, ze mały ma zdrowe serducho, kastracją będzie się chyba martwił nowy dom malucha na chwile obecna watek czytalo ponad 700 osob czy procz Okty naprawde nikt nie moze pomoc?? Quote
Selenga Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 W końcu ma allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=343206442 tylko zdjęcia by się przydały, bo to które jest to nie specjalnie promocyjne jest :D Quote
oktawia6 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 GameBoy-dzisiaj w nocy jeszcze bazarek rozbuduję. Co do strzyżenia-to tyle ile trzeba było-skoro wziął od Ciebie za fatygę-to faktycznie-niezły:shake::shake::shake:to już jest hiena moje psy ale jestem z Viktorią, Grysiem, Dandim, Liszką-spędzam tam 4 godziny-ew. nieco więcej. zrobiłaś zdjęcia przed i po strzyżeniu? podobno był nieźle wychapany, miejscami nie miał włosów jak po kosiarce-jak jakaś ofiara szaleńca-bo dzwoniłam do fryzjerki jak poszło i jak wyglądał. Quote
sacred PIRANHA Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ofiara szalenca...hehe...GB wszytsko sie zgadza a Ty go chcialas upieknic tylko:D Quote
oktawia6 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 GameBoy-wysyłam Ci priv z namiarami do prof.Karczewskiego-zapewne znasz tę sławę to ginekolog położnik, chirurg-to jesgo specjalizacja-nie potrzebuje reklamy, normalnie jest jeszcze droższy niż cena powyższa...tak-ale raz w roku jest Mikołaj-Ogólnopolska Akcja sterylizacji i Kastracji, w której bierz udział-musisz na cito bukowac termi bo do niego tłumy walą bu z tego skorzystac!-wówczas koszt kosztuje 100 zł a nie normalnie ok. 350 zł-BEZ WZIEWU! wysyłam Ci wiadomośc. aparat mi padł-baterie się rozładowały-jutro coś dostawię jeszcze na bazarki jak obiecałam. Quote
Selenga Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 od wczorajszego wieczora obejrzało go prawie 100 osób i 3 obserwują mam nadzieję, że to nie analfabeci, bo wyraźnie napisałam żeby nie obserwować jeśli się nie ma poważnych zamiarów :mad: Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 dziekuje Wam za wszystko, zaraz sie ogarne i zadzwonie Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Okta podalas mi na Pw nr tel ale tam nikt nie odbiera Quote
_beatka_ Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 GameBoy prosiłaś o allegro a ja tu widzę ze on allegro już ma:mad: to mam to allegro robić?czy nie?bo tekst już napisałam:razz: Quote
Recommended Posts