Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boski psiut, podnoszę, jak chciałaś:)
Nieśmiało próbowałam zmolestować rodzinę ale nie wychodzi i racjonalizm też odmawia niestety...

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, Malemu ten pierwszy raz jest potrzebny profesjonalista
ona jest tak obrzydliwie wyciachany, ze az wstyd
a dwa mam nadzieje, ze bedzie kastrowany wiec trzeba bedzie mu podbrusze ogolic dokladnie, zeby wet pozniej nie "poprawial" i znowu jakichs dziur nie narobil

Posted

Mały wrócił, obciety
owszem jest lepiej ale nei wiem dlaczego nawet mu pazurów nie obcieli ...w dadatku wszystko trwalo tak dlugo, ze musialam dac kumplowi za fatyge i finansowo mi na jedno wyszlo
Okta ile fryzjer strzyze Twoje psy? tutaj to trwalo ponad 1,5 godziny

czy mam go zapisywac na kastracje? ja nie oplace jego kastracji, zaplaciłam już 60 zlotych fryzjerce, na echo serca jeszcze zaloze ale pozniej koniec

czy szukac domu z zastrzezeniem kastracji?

Posted

w czwartek mam isc do Niziolka - mam nadzieje, ze mały ma zdrowe serducho, kastracją będzie się chyba martwił nowy dom malucha

na chwile obecna watek czytalo ponad 700 osob czy procz Okty naprawde nikt nie moze pomoc??

Posted

GameBoy-dzisiaj w nocy jeszcze bazarek rozbuduję.

Co do strzyżenia-to tyle ile trzeba było-skoro wziął od Ciebie za fatygę-to faktycznie-niezły:shake::shake::shake:to już jest hiena

moje psy ale jestem z Viktorią, Grysiem, Dandim, Liszką-spędzam tam 4 godziny-ew. nieco więcej.

zrobiłaś zdjęcia przed i po strzyżeniu? podobno był nieźle wychapany, miejscami nie miał włosów jak po kosiarce-jak jakaś ofiara szaleńca-bo dzwoniłam do fryzjerki jak poszło i jak wyglądał.

Posted

GameBoy-wysyłam Ci priv z namiarami do prof.Karczewskiego-zapewne znasz tę sławę to ginekolog położnik, chirurg-to jesgo specjalizacja-nie potrzebuje reklamy, normalnie jest jeszcze droższy niż cena powyższa...tak-ale raz w roku jest Mikołaj-Ogólnopolska Akcja sterylizacji i Kastracji, w której bierz udział-musisz na cito bukowac termi bo do niego tłumy walą bu z tego skorzystac!-wówczas koszt kosztuje 100 zł a nie normalnie ok. 350 zł-BEZ WZIEWU!
wysyłam Ci wiadomośc.
aparat mi padł-baterie się rozładowały-jutro coś dostawię jeszcze na bazarki jak obiecałam.

Posted

od wczorajszego wieczora obejrzało go prawie 100 osób i 3 obserwują
mam nadzieję, że to nie analfabeci, bo wyraźnie napisałam żeby nie obserwować jeśli się nie ma poważnych zamiarów :mad: