Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan Pekińczyk jest już po zabiegu!!!! wybudza się właśnie, dzwoniłam wszystko jest w porządku o 21 będę go odbierała.

za kastrację 350 złotych, badanie serca 100 plus obcinanie 60.
razem 510.
mamy moje zadeklarowane 50 plus ponad 100 z bazarkow Oktawii, czy ktoś może nam jeszcze pomóc?

Posted

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
jeśli komuś nie leżą pekinki może wspomóc rudzielca - chudzielca po parwo z Pabanic:eviltong:, ktory jest u nas od 3 godzin

Posted

Pan Pekińczyk jest juz po zabiegu, czyje się świetnie, dostalismy za darmo kołnierz i teraz śpi już w pokoju...

Pekinol ma dom!!! nie trzeba już szukać, jeżeli wszystko będzie ok w niedzielę pojedzie do nowego domu

Posted

to są Ci sami o których pisałam wcześniej, oni już mieli pekińczyka, odszedł ponad m-c temu, mają 17 letniego syna

przez tego psa sasiedzi dzis nas chyba pokastruja..... drze sie jak szalony panikarz taki, kolnierz mu nie pasuje, nic mu nie pasuje, cos czuje, ze szykuje sie urocza noc

Posted

GameBoy napisał(a):

Pan Pekińczyk jest juz po zabiegu, czyje się świetnie, dostalismy za darmo kołnierz i teraz śpi już w pokoju...

Pekinol ma dom!!! nie trzeba już szukać, jeżeli wszystko będzie ok w niedzielę pojedzie do nowego domu

no skopię Ci tyłek! nawet mi SMS nie napisałaś że już po!:mad:
z moich bazarków jest ok. 150 zł, miłośniczka Pekińczyków, co ją poprosiłam zrobiła dzisiaj przelwik-nie wiem na ile ale się dowiem.
tyle odemnie jeśli chodzi o raportowanie:lol:.

Czyli miał we wziewie jednak! - doskonale!
P.S. na co zmarł ich poprzedni Pekińczyk? to odpowiedni kandydaci? jakie mają warunki?

Posted

zmarł na starość, dom jest super

w nocy psy dały taki koncert, ze o 6.30 byl pierwszy sasiad

a Pan Pekinczyk to niezla gadzina jest - jego nic nie boli on sie drze dla samego darcia, bo jak go biore na rece to od razu jest cisza.... ja oczywiscie na przymusowym urlopie :roll: