GameBoy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Do adopcji, pies, złoty z czarną maską z bardzo obfitym długim włosem. Wiek poltora roku, młody, sliczny, baaardzo grzeczny, umie jeździć samochodem, załatwia się na podwórku, do psów, suczke, kotów i dzieci super!!! niekastrowany!!!! potrzebna pomoc w oplaceniu kastracji i fryzjera - pies po wycieciu koltonow wyglada idiotycznie poprostu Quote
GrubbaRybba Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ciotko Game Boy, czyżbyś ostatnio stała się miłośniczką pekińczyków? :razz: A co z deklaracjami, że małe psy są hałaśliwe i upierdliwe? :eviltong: Hahaha... Co tam masz na piękność? Czekamy na fotki. Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 bo są!!!! on jest dosc...hm.... zaniedbany, nie jakos karygodnie ale tak odrobine musze go uczesac troche Quote
malagos Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Nic innego, pewnie cioteczka GamyBoy na "hodofflę " pekińczyków :evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 malagos napisał(a):Nic innego, pewnie cioteczka GamyBoy na "hodofflę " pekińczyków :evil_lol: wydało się :placz::placz::placz::placz::placz: pies sąsiadki dopadł Hexę :placz::placz: i mam kluseczki :placz::placz::placz::placz::placz: małe i dorosłe się urodziły :placz::placz::placz::placz: Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 wykapalam go i obcielam dredy, wyjelam mu z wlosow rzepy - wyglada teraz okropnie, chyba jakis fryzjer bedzie musial dokonczyc ta robote ale to jutro zaraz pokaze fotki Quote
malagos Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dlaczego okropnie? wyglada jak pekińczyk. Tylko trochę krzywo obcięty. :evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 przod jest ok bo ja go nie ruszalam ale tyl... same dredy i takie kulki "kolce" ktorymi dzieciaki tez sie rzucaja nie wiem jak ten krzak sie nazywa Quote
Agnie Koty Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 tiaaa, charakterystyczny wzrok. :evil_lol: Boże, po co ja łaże za tymi pekinami po dogo..... Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 nie wiem ciotka nei wiem tez po co mi je do domu znoszą!!! Quote
Marzena&Gusti Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Śliczny:) Do domku szybko piesku! Jak się wabi? Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 wcale sie nie wabi :roll: dla mnie jest Piździelcem :eviltong: kurcze ta Pani z Łodzi miala dzwonic i nic Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 to imie jest kompatybilne z jego wygladem i zachowaniem Quote
C&B Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ojej...Nie luibie patrzeć na pekinsy bez domeczku...Bidulek ! Do góry pekin ! Do góry ! Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 miejmy nadzieje, ze szybko go znajdzie! Quote
Ziutka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 GameBoy napisał(a):miejmy nadzieje, ze szybko go znajdzie! :thumbs::thumbs::thumbs: za Piździelca :evil_lol: A kiedy bierzesz tego yorka :cool3: ??? Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 po wizycie u ortopedy, musze wiedziec co jej jest Quote
oktawia6 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 GameBoy-wspaniały jest!:loveu: jednak nie wydawaj go bez kastracji-to samobójstwo:shake: podczas gdy robiłam akcję z Pekinek z Kosodrzewiny z Łodzi-były setki wejśc na niego dziesiątki telefonów, gdy był u Piotrka-b na tymczasie i został wykastrowany (wcześniej zrobione badania) telefony się nieco urwały.... a szczególnie przy Pekińczykach które mają skłonności do arytmi sercowej przed jakimkolwiek zabiegiem w zarkozie musi zbadac kardiolog, dr Niziołek jest najlepszy oraz badanie krwii (to jest wymagane przed zabiegiem u każdego psa czy Pekina Czy Doga). JA swoje kastrowałam i sterylizowałam we wziewie-jeśli bym dała na zwykła i na ciemno-po prostu by nie przeżyły-jedna z arytmią drugi kilkanaście lat Pekinek-Wiesz Dyzio krzyczkowy. Quote
GameBoy Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 wiem i wlasnie zaraz dodam w 1szym poscie, ze zbieramy kase na zabieg i fryzjera pies przyjechal z dredami i skoltuniona sierscią, powycinalam to ale wyglada jak glupek :roll: ktoś to musi poprawic teraz :roll::roll: Quote
Recommended Posts