Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do adopcji, pies, złoty z czarną maską z bardzo obfitym długim włosem.
Wiek poltora roku, młody, sliczny, baaardzo grzeczny, umie jeździć samochodem, załatwia się na podwórku, do psów, suczke, kotów i dzieci super!!!

niekastrowany!!!!
potrzebna pomoc w oplaceniu kastracji i fryzjera - pies po wycieciu koltonow wyglada idiotycznie poprostu

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotko Game Boy, czyżbyś ostatnio stała się miłośniczką pekińczyków? :razz: A co z deklaracjami, że małe psy są hałaśliwe i upierdliwe? :eviltong: Hahaha... Co tam masz na piękność? Czekamy na fotki.

Posted

malagos napisał(a):
Nic innego, pewnie cioteczka GamyBoy na "hodofflę " pekińczyków :evil_lol:

wydało się :placz::placz::placz::placz::placz: pies sąsiadki dopadł Hexę :placz::placz: i mam kluseczki :placz::placz::placz::placz::placz: małe i dorosłe się urodziły :placz::placz::placz::placz:

Posted

wykapalam go i obcielam dredy, wyjelam mu z wlosow rzepy - wyglada teraz okropnie, chyba jakis fryzjer bedzie musial dokonczyc ta robote ale to jutro

zaraz pokaze fotki

Posted

GameBoy napisał(a):
miejmy nadzieje, ze szybko go znajdzie!

:thumbs::thumbs::thumbs: za Piździelca :evil_lol:

A kiedy bierzesz tego yorka :cool3: ???

Posted

GameBoy-wspaniały jest!:loveu:
jednak nie wydawaj go bez kastracji-to samobójstwo:shake:
podczas gdy robiłam akcję z Pekinek z Kosodrzewiny z Łodzi-były setki wejśc na niego dziesiątki telefonów, gdy był u Piotrka-b na tymczasie i został wykastrowany (wcześniej zrobione badania) telefony się nieco urwały....
a szczególnie przy Pekińczykach które mają skłonności do arytmi sercowej przed jakimkolwiek zabiegiem w zarkozie musi zbadac kardiolog, dr Niziołek jest najlepszy oraz badanie krwii (to jest wymagane przed zabiegiem u każdego psa czy Pekina Czy Doga).

JA swoje kastrowałam i sterylizowałam we wziewie-jeśli bym dała na zwykła i na ciemno-po prostu by nie przeżyły-jedna z arytmią drugi kilkanaście lat Pekinek-Wiesz Dyzio krzyczkowy.

Posted

wiem i wlasnie zaraz dodam w 1szym poscie, ze zbieramy kase na zabieg i fryzjera
pies przyjechal z dredami i skoltuniona sierscią, powycinalam to ale wyglada jak glupek :roll: ktoś to musi poprawic teraz :roll::roll: