Jump to content
Dogomania

!!!!! Chrcynno !!!!!! - schronisko - niedaleko Krzyczek...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Weronia']taki piesek był jeszcze 31 marca w Chrcynnie. Pan powiedział, ze został adoptowany. [/quote]

To moze trzeba pomoc w kontrolach poadopcyjnych?:p

• Replies 837
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Już nie tak o kilometry chodzi bo 30 w tą czy tamtą to bez różnicy, ale tą drogę znam i tędy będę jechała :roll:
A czy czytnik u Lamii to ja tego nie wiem :shake:[/quote]

ciotki
umówcie sie gdzies na przekazanie czytnika
przeciez jedziecie tam aby fotki porobic w celu znalezienia im domków a tu może sie okazac że kilka sztuk jest zachipowanych i domki w zasieku reki.

Ziutka przeciez kiedys trzeba inna droge poznac. Mapy sie tez przydaja;)
a jeżeli nie to po czytniczek mozna innego dnia sie umówic niz tego kiedy będziecie do schronu jechac

Posted

[quote name='ARKA']To moze trzeba pomoc w kontrolach poadopcyjnych?:p[/quote]

:diabloti::mad:
dokładnie!!!
Ciekawe co Pan by na to powiedział:) Pewnie by się ucieszył, że ktoś chce pomóc:evil_lol: Przecież trzeba kontrolować ludzi, prawda???:evil_lol: i sprawdzać, czy dobrze psy mają.. i gdzie są.

Posted

[quote name='malagos']to niedziela, 27 kwietnia. Wejdź w google na "Dzień Ziemi", jest plan, mapka, wiele wiadomosci. Wiele stowarzyszeń zwierzęcych ma swoje namioty, mozna pogadać z fundacjami, wolontariuszami....[/quote]
szkoda, że nie udalo sie spotkać i pogadac. Byłam kilka godzin na Polu.

Posted

[quote name='oktawia6']a zdjęcie tego pieska wyciągnęła Missiek.[/quote]

Oktawia, ale Missiek jest na dogo?
Jak to było z tym psem i zdjęciem?

Posted

[quote name='oktawia6'][B][SIZE=4]kto zgadnie jaka to rasa?[/SIZE][/B]

[IMG]http://img508.imageshack.us/img508/7336/img35313ffyy5pp1ys3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img153.imageshack.us/img153/8549/img35324uezz8ew7sq5.jpg[/IMG][/quote]

Oktawia, kasuję to zdjęcie z pierwszej strony, bo właśnie mi missieek napisała, że to pies z Olkusza. Coś Ci się pomyliło.:roll:

Posted

[quote name='lavinia']Weronia, miałaś się odezwać już jakiś czas temu - przeciez byłyśmy umówione. Co się stało ?????

byłaś tam w końcu czy nie ?[/quote]

Lavinia, ale pisałam Ci na gg kilka razy.. jak byłaś dostępna. Nie odpisałaś nic.. :(
byłyśmy. Na wątku wszystko napisane.. teraz szukamy kogoś z okolic kto by pojechał.

Posted

sprawdziłam archiwum - rzeczywiście pisałaś, ale mogło mnie po prostu nie byc fizycznie przed kompem, bo on jest włączony cały czas. Szkoda, że nie dzwoniłaś....

nastepnym razem w takim razie

Posted

[quote name='lavinia']sprawdziłam archiwum - rzeczywiście pisałaś, ale mogło mnie po prostu nie byc fizycznie przed kompem, bo on jest włączony cały czas. Szkoda, że nie dzwoniłaś....

nastepnym razem w takim razie[/quote]

następnym razem, to raczej lepiej by było, żeby ktoś kto mieszka bliżej się zreflektował i zadziałał. Bo ja z Poznania nie mogę wiecznie jezdzić. (nie mówiąc o Emilii z Dublina..)
ale widzę, że cisza.. :shake: chętnych brak.

Posted

Serio dziewczyny, ludzie mówiá ze tak tam jest zle w schronie, ale jak prosimy kogos o podjechanie i porobienie zdjéc to nie ma nikogo.

Uwazam, ze nikt kto nie byl i nie pomaga aktywnie w adopcjach nie prawa mówic, ze jest tak a nie inaczej w Chrcynnie.

Posted

[quote name='emilia2280'] prosimy kogos o podjechanie i porobienie zdjéc to nie ma nikogo.
[/quote]
Zadzwoń i zapytaj czy w sobotę jest czynne - jeśli tak to od której (ja muszę na 14.00 być w domu więc pasuje mi jak najwcześniej )

Posted

[quote name='Ziutka']Zadzwoń i zapytaj czy w sobotę jest czynne - jeśli tak to od której (ja muszę na 14.00 być w domu więc pasuje mi jak najwcześniej )[/QUOTE]
Dziéki Ziutka, dzwonié jutro rano to sié dowiem mam nadziejé i napisze.

Posted

[quote name='emilia2280']Dziéki Ziutka, dzwonié jutro rano to sié dowiem mam nadziejé i napisze.[/quote]
OK...to czekam na wieści ;)

Posted

[quote name='lamia2']Ziutka czytnik jest u Iwony z Jabłonnej ... jakby co :cool3:[/quote]
U Iwony będę w niedziele :-( a Chrycynno w sobotę :cool1: