ARKA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Weronia']taki piesek był jeszcze 31 marca w Chrcynnie. Pan powiedział, ze został adoptowany. [/quote] To moze trzeba pomoc w kontrolach poadopcyjnych?:p Quote
kasiaprodex Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Ziutka']Już nie tak o kilometry chodzi bo 30 w tą czy tamtą to bez różnicy, ale tą drogę znam i tędy będę jechała :roll: A czy czytnik u Lamii to ja tego nie wiem :shake:[/quote] ciotki umówcie sie gdzies na przekazanie czytnika przeciez jedziecie tam aby fotki porobic w celu znalezienia im domków a tu może sie okazac że kilka sztuk jest zachipowanych i domki w zasieku reki. Ziutka przeciez kiedys trzeba inna droge poznac. Mapy sie tez przydaja;) a jeżeli nie to po czytniczek mozna innego dnia sie umówic niz tego kiedy będziecie do schronu jechac Quote
Weronia Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='ARKA']To moze trzeba pomoc w kontrolach poadopcyjnych?:p[/quote] :diabloti::mad: dokładnie!!! Ciekawe co Pan by na to powiedział:) Pewnie by się ucieszył, że ktoś chce pomóc:evil_lol: Przecież trzeba kontrolować ludzi, prawda???:evil_lol: i sprawdzać, czy dobrze psy mają.. i gdzie są. Quote
Kamila2101 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 To dobry pomysł a przy okazji można sprawdzić jak jest naprawdę Quote
Weronia Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Kamila2101']To dobry pomysł a przy okazji można sprawdzić jak jest naprawdę[/quote] Kamila, odpiszesz mi na pw? Quote
malagos Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='malagos']to niedziela, 27 kwietnia. Wejdź w google na "Dzień Ziemi", jest plan, mapka, wiele wiadomosci. Wiele stowarzyszeń zwierzęcych ma swoje namioty, mozna pogadać z fundacjami, wolontariuszami....[/quote] szkoda, że nie udalo sie spotkać i pogadac. Byłam kilka godzin na Polu. Quote
Weronia Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='oktawia6']a zdjęcie tego pieska wyciągnęła Missiek.[/quote] Oktawia, ale Missiek jest na dogo? Jak to było z tym psem i zdjęciem? Quote
emilia2280 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Haloo, ponowié pytanie Weroni: czy byl ktos w Chrcynnie? Usmiecham sié tu do Ziutki i Kanzaj :oops: i wszystkich z okolic schronu. Quote
Weronia Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 no i watek padł :D dlaczego mnie to nie dziwi????:shake::cool1: Quote
Weronia Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='oktawia6'][B][SIZE=4]kto zgadnie jaka to rasa?[/SIZE][/B] [IMG]http://img508.imageshack.us/img508/7336/img35313ffyy5pp1ys3.jpg[/IMG] [IMG]http://img153.imageshack.us/img153/8549/img35324uezz8ew7sq5.jpg[/IMG][/quote] Oktawia, kasuję to zdjęcie z pierwszej strony, bo właśnie mi missieek napisała, że to pies z Olkusza. Coś Ci się pomyliło.:roll: Quote
lavinia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Weronia, miałaś się odezwać już jakiś czas temu - przeciez byłyśmy umówione. Co się stało ????? byłaś tam w końcu czy nie ? Quote
Weronia Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='lavinia']Weronia, miałaś się odezwać już jakiś czas temu - przeciez byłyśmy umówione. Co się stało ????? byłaś tam w końcu czy nie ?[/quote] Lavinia, ale pisałam Ci na gg kilka razy.. jak byłaś dostępna. Nie odpisałaś nic.. :( byłyśmy. Na wątku wszystko napisane.. teraz szukamy kogoś z okolic kto by pojechał. Quote
lavinia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 sprawdziłam archiwum - rzeczywiście pisałaś, ale mogło mnie po prostu nie byc fizycznie przed kompem, bo on jest włączony cały czas. Szkoda, że nie dzwoniłaś.... nastepnym razem w takim razie Quote
Weronia Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='lavinia']sprawdziłam archiwum - rzeczywiście pisałaś, ale mogło mnie po prostu nie byc fizycznie przed kompem, bo on jest włączony cały czas. Szkoda, że nie dzwoniłaś.... nastepnym razem w takim razie[/quote] następnym razem, to raczej lepiej by było, żeby ktoś kto mieszka bliżej się zreflektował i zadziałał. Bo ja z Poznania nie mogę wiecznie jezdzić. (nie mówiąc o Emilii z Dublina..) ale widzę, że cisza.. :shake: chętnych brak. Quote
emilia2280 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Serio dziewczyny, ludzie mówiá ze tak tam jest zle w schronie, ale jak prosimy kogos o podjechanie i porobienie zdjéc to nie ma nikogo. Uwazam, ze nikt kto nie byl i nie pomaga aktywnie w adopcjach nie prawa mówic, ze jest tak a nie inaczej w Chrcynnie. Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='emilia2280'] prosimy kogos o podjechanie i porobienie zdjéc to nie ma nikogo. [/quote] Zadzwoń i zapytaj czy w sobotę jest czynne - jeśli tak to od której (ja muszę na 14.00 być w domu więc pasuje mi jak najwcześniej ) Quote
emilia2280 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Ziutka']Zadzwoń i zapytaj czy w sobotę jest czynne - jeśli tak to od której (ja muszę na 14.00 być w domu więc pasuje mi jak najwcześniej )[/QUOTE] Dziéki Ziutka, dzwonié jutro rano to sié dowiem mam nadziejé i napisze. Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='emilia2280']Dziéki Ziutka, dzwonié jutro rano to sié dowiem mam nadziejé i napisze.[/quote] OK...to czekam na wieści ;) Quote
lamia2 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ziutka czytnik jest u Iwony z Jabłonnej ... jakby co :cool3: Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='lamia2']Ziutka czytnik jest u Iwony z Jabłonnej ... jakby co :cool3:[/quote] U Iwony będę w niedziele :-( a Chrycynno w sobotę :cool1: Quote
emilia2280 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Mam przerwé (tea time) o 10.30 (11.30 w Polsce), mam juz telefon i za godziné dzwonié. Quote
Recommended Posts