KWL Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 No ciekawy bałaganik, coraz blizej potwierdzenia mojej teorii że Borysek to im się za szafą na miesiąc zapodział... Quote
Margo05 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='KWL']No ciekawy bałaganik, coraz blizej potwierdzenia mojej teorii że Borysek to im się za szafą na miesiąc zapodział...[/QUOTE] I pewnie dlatego o nim zapomnieli :mad: Quote
Tweety Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Ank@2']Ja się jeszcze z ogłoszeniami przypomnę. Mogę trochę plakatów porozwieszać ( Kraków). Są jakieś gotowe?[/quote] niestety, nawet nie ma kto zrobić:shake: Quote
przyjaciel_koni Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Fakt - nie ma kto zrobić... Pomyślę, czy znam taką zdolną Osobę... Tweety - i jak sytuacja z Lusią ??? Przypominamy się !!!! [B]Wszystkie kociny bardzo potrzebują domów stałych, domów tymczasowych i naprawdę bardzo pilnie... pomocy finansowej !!!!![/B] Quote
Margo05 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kolejne torbiszcze z fantami na bazarek już u mnie :) Kto tam jeszcze co ma to proszę o podrzucenie :lol: Przyjaciel koni, jutro muszę być w centrum, tak więc może w piątek? Quote
Tweety Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']Fakt - nie ma kto zrobić... Pomyślę, czy znam taką zdolną Osobę... Tweety - i jak sytuacja z Lusią ??? Przypominamy się !!!! [B]Wszystkie kociny bardzo potrzebują domów stałych, domów tymczasowych i naprawdę bardzo pilnie... pomocy finansowej !!!!![/B][/quote] jakbyś mogła zastanowić się na temat kogoś od plakatów (Boże, po jakiemu ja już piszę :crazyeye:) nie wiem co z Lusią, bo ze schronu nie dzwonili a ja się tam nie będę przypominać;) Margo, wielkie dzięki za wystawianie tych bazarków, bo mam wrażenie, że mam możliwość wykorzystania każdej ilości pieniędzy na chore koty:shake: Quote
Ank@ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 niestety nie mam zdolności graficznych, dlatego proszę o gotowe plakaty :diabloti: Quote
KWL Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No dobrze-aluzję zrozumiałem. Zrobię przez weekend plakaty tylko proszę napiszcie mi dla których kotków, z którego postu brać które zdjęcie i jakieś krótkie teksciki napiszcie to przez weekend zrobię pdf-y do wydruku. [COLOR="Orange"]JA mam robić kocie plakaty Moje ogony jak mi zobaczą koty na monitorze to monitor pogonią... ( nie zdziwie się jak zacznie uciekać ) Surrealizm ON[/COLOR] Quote
przyjaciel_koni Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='KWL']No dobrze-aluzję zrozumiałem. Zrobię przez weekend plakaty tylko proszę napiszcie mi dla których kotków, z którego postu brać które zdjęcie i jakieś krótkie teksciki napiszcie to przez weekend zrobię pdf-y do wydruku. [COLOR=Orange]JA mam robić kocie plakaty Moje ogony jak mi zobaczą koty na monitorze to monitor pogonią... ( nie zdziwie się jak zacznie uciekać ) Surrealizm ON[/COLOR][/quote] Drogi Wujku KWL - jaki domyślny jesteście... A Twoje cztery ogony... No nie wiem... Wg mnie koteczka by polubiły... Własny kot jest fajny !!!! Postaram się zrobić krótkie teksty. [B]Kocinki na plakat musi Ci wybrać Tweety. Ona najlepiej wie, które z Krakowa już mogą poszukiwać w tej formie domu.[/B] Wg mnie - Mruczuś i pewnie Zojka. I wszystkie kociny z wątku Green w Warszawie. Tam w pierwszych postach jest chyba większość info. Quote
BeataSabra Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Bazarki podniesione do góry. Dzień dobry Quote
KWL Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 No dobrze, rozumiem że początek weekendu. Więc proszę wstawcie teksty, linki do zdjęć i namiary do ogłoszeń jutro. Ja pewnie w niedzielę rano będę w Warszwie to się gdzieś na WiFi zaczepię i pozbieram. Quote
przyjaciel_koni Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Zgodnie z ustaleniem jutro mam co robić... Tweety - jak się czujesz ??? Cały dzień Cię nie ma... Niepokoję się tym razem o Ciebie... [B]Prosimy o pomoc w szukaniu domów tymczasowych dla koteczków !!!! I wciąż (niestety) o wsparcie finansowe... Nie jest dobrze...[/B] Quote
BeataSabra Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']Zgodnie z ustaleniem jutro mam co robić... Tweety - jak się czujesz ??? Cały dzień Cię nie ma... Niepokoję się tym razem o Ciebie... [B]Prosimy o pomoc w szukaniu domów tymczasowych dla koteczków !!!! I wciąż (niestety) o wsparcie finansowe... Nie jest dobrze...[/B][/quote] Tweety żyje rozmawiałam z Nią wczoraj. Jest bardzo zajęta i nie ogarnia momentami tego wszystkiego. Martwi się kociętami z KK. Trzymajcie za nie kciuki a zwłaszcza za czekoladowego kociaka.... A ja martwię się o Mufase za miesiąc wyjeżdżam a on nadal u mnie na tymczasie siedzi (od listopada .......) Potrzebny dom stały. Dom który będzie mu robił dwa razy dziennie inhalacje i karmił dobrej jakości karmą....Dom który będzie cierpliwie czekał aż Mufek mu zaufa.....Mufek jest cudny i zasługuje na najlepszy dom na świecie..... Quote
Isabel Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A co się dzieje z czekoladowym kociakiem? Przecież to Lalunia była nasłabsza! Quote
GreenEvil Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='KWL'] [COLOR=Orange]JA mam robić kocie plakaty Moje ogony jak mi zobaczą koty na monitorze to monitor pogonią... ( nie zdziwie się jak zacznie uciekać ) Surrealizm ON[/COLOR][/quote] :evil_lol: musisz nauczyc swoj monitor przychodzenia na zawolanie, bo inaczej jeszcze ucieknie Ci skutecznie :evil_lol: pzdr GreenEvil Quote
przyjaciel_koni Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='BeataSabra']Tweety żyje rozmawiałam z Nią wczoraj. Jest bardzo zajęta i nie ogarnia momentami tego wszystkiego. Martwi się kociętami z KK. Trzymajcie za nie kciuki a zwłaszcza za czekoladowego kociaka.... A ja martwię się o Mufase za miesiąc wyjeżdżam a on nadal u mnie na tymczasie siedzi (od listopada .......) Potrzebny dom stały. Dom który będzie mu robił dwa razy dziennie inhalacje i karmił dobrej jakości karmą....Dom który będzie cierpliwie czekał aż Mufek mu zaufa.....Mufek jest cudny i zasługuje na najlepszy dom na świecie.....[/quote] No tak... Tweety już nie wyrabia... I mnie to zupełnie nie dziwi... Fakt - Mufek jest ślicznym koteczkiem !!! Czy stan Mufasy jest taki, że może już iść do adopcji ? Robię zbiorówkę do plakatów, które ma opracować KWL. Mam sporo wątpliwości co do adopcyjności większości z tych schorowanych kocinków... Bardzo mnie to zmartwiło... Jak zachęcić ludzi... Jak wytłumaczyć, że z takim kotem da się żyć... Nie każdy jest rozsądny i odpowiedzialny... Ludzie są teraz bardzo wygodni... Quote
Tweety Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Margo05']Poszło do skarpety Koty Krk 190 zł.[/quote] świetnie, bardzo są potrzebne pieniądze, po samej Łapuni został rachunek prawie 500 zł. Ale mogłabym zapłacić i 5 razy tyle gdyby tylko żyła koteńka:-( Acha, pilnie potrzebuję na jutro transportu z Suchej Beskidzkiej do Krakowa dla Śnieżynki od Joli_K. To jeszcze karmiąca kotka (mimo, że dzieci zmarły) a w Krakowie jest maluszek 3 dniowy, sierotka, któremu zmarło już rodzeństwo a nie wiadomo jak długo on pożyje:shake: Quote
przyjaciel_koni Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Boże biedactwo maleńkie !!!! 3 dniowe... Nie poradzi sobie bez mamy... [B]Czy nikt nie może przewieźć tej koteczki ???? To takie pilne !!!!![/B] Quote
Tweety Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 No właśnie, to nie jest daleko od Krakowa, niecałe 60 km. Ja nie mam jak jechać, bo dziś cały dzień nie miałam auta a w nocy mój mąż wrócił taki chory, że jutro nie ruszy się z domu. Ja, ze względu na mój stan zdrowia, nie ruszam się ostatnio sama samochodem, bo to niebezpieczne. A nie wiem jak temu maluchowi jeszcze długo się będzie udawać, boję się telefonu jutro, że nie żyje, bo nie miał kto przywieźć mu mamki:shake: Quote
BeataSabra Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']No tak... Tweety już nie wyrabia... I mnie to zupełnie nie dziwi... Fakt - Mufek jest ślicznym koteczkiem !!! Czy stan Mufasy jest taki, że może już iść do adopcji ? Robię zbiorówkę do plakatów, które ma opracować KWL. Mam sporo wątpliwości co do adopcyjności większości z tych schorowanych kocinków... Bardzo mnie to zmartwiło... Jak zachęcić ludzi... Jak wytłumaczyć, że z takim kotem da się żyć... Nie każdy jest rozsądny i odpowiedzialny... Ludzie są teraz bardzo wygodni...[/quote] Mufasa z dnia na dzień w coraz lepszej formie. Dzięki inhalacją od dawna nie miał duszności. Jest coraz bardziej przytulasty i pro ludzki. Tak że myślę że można go ogłaszać. Na pewno nie może być kotem wychodzącym i na pewno nie może dostawać do jedzenia karmy pt z marketu czy whiskas.... Na pewno będzie musiał mieć robione inhalacje- on inhalacje znosi z wielkim spokojem i coraz częściej podczas mruczy. Przyjaciel _koni a co myślisz o Nali (siostrze Mufasy)?? To już wyższa szkoła jazdy tak chory kot nigdy by domu nie znalazł - na szczęście ona nie szuka domu...... Quote
przyjaciel_koni Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Trudna sytuacja z małą Nalusią... Wstawię tu, bo może dotrze do większej rzeszy ludzi, jak [B]bardzo potrzebna jest pomoc dla koteczki u Beaty !!!![/B] To cytat z wątku Mafii... [I][B] Nala na dom szansy nie ma .... [/B]I nie mam sumienia tak malutki kotka oddawać .... nie wiadomo ile jej życia zostało... Ona ma tętniaka aorty przetrwały przewód tętniczy botalla Uszkodzone zastawki w sercu zwężona tętnicę płucną.... No i podejrzenie grasiczaka [B] Dla Nali jest potrzebne wsparcie finansowe bo ja nie dam rady wziąść na siebie wizyt u weta -zwłaszcza wizyty w Warszawie ( dr Niziołek dr Jagielski tomografia......):oops::oops:[/B] [B] Dom potrzebny jest dla Mufka PILNIE ............[/B][/I][B] [SIZE=3][COLOR=Red]Bardzo prosimy - pomóżcie tej maleńkiej koteczce wpłatami na badania i leczenie !!!![/COLOR] Beata dała jej dom !!!! My pomóżmy jej dojść do lepszego stanu zdrowia...[/SIZE][/B]o ile to tylko możliwe... I biedactwo Mufasa... To też koteczek z dużymi problemami zdrowotnymi (choć jest już lepiej)... [COLOR=Red][B]Mufasa bardzo pilnie poszukuje dobrego domu !!! [/B][COLOR=Black]Tweety - czy koteczka karmiąca jakoś dojechała ? To maleństwo 3-dniowe... Jestem w stresie... I jeszcze Tola... Napisz coś - bardzo proszę... [/COLOR][/COLOR] Quote
Tweety Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Przyjacielu_koni, już widziałam, ze wiesz o maluszku. Dla innych wiadomość, Że Śnieżka już go niańczy (pojechała dzisiaj), Jola_K ma kontakt z tą panią, mam nadzieję, że już będzie tylko dobrze:loveu: A o Toli wrzucę na jej wątek Quote
BeataSabra Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Tweety mam pytanie czy są jakieś rzeczy które mogę wystawić na Miau na Koty Krk ?? Wystawiałam bazarki na Mafie to i na krakowskie bidy mogę wystawić i pilotować .... Proszę opis rzeczy zdjęcie i cene Quote
Tweety Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='BeataSabra']Tweety mam pytanie czy są jakieś rzeczy które mogę wystawić na Miau na Koty Krk ?? Wystawiałam bazarki na Mafie to i na krakowskie bidy mogę wystawić i pilotować .... Proszę opis rzeczy zdjęcie i cene[/quote] wszystko co nie zeszło na moich bazarkach jak najbardziej wielkie dzięki!:loveu: Quote
Recommended Posts